Strom 6945
Moderátor: Lukashil
- Dva.brachove
Re: Strom 6945
tady sou fota nasi kary mame tu samou a uveze celkem dost
Dnes poslední den nahodilky, škoda že jsem neměl foták sebou v úterý :vztek:Zapadl jsem takovým stylem, že už jsem to vzdal, ale nakonec jsem se vytáhl navyjákem na strom, podložil jsem kola a vyjel jsem
Ale zítra už pěkně dokacování po lanovce
Ale zítra už pěkně dokacování po lanovce
Pravda vítězí, i když na čas poražena bývá!!!!!
Zaleží na terénu, z kopce vezmu dost, ale proti (lehkej traktor) 12ctka z toho buku měla 2,5 kubála a proti kopcu jsem musel lanovat skoro až na rampu. Ale neměl jsem přídavnou kladku, rozbil jsem už tři Bez ní se tahá mnohem hůř
nevíte někdo o kvalitní kladce která vydrží????
nevíte někdo o kvalitní kladce která vydrží????
nejlepší budeš asi mít když dáš starou nejakemu šikovnému soustružníkovi a udela ti podle toho novou z nejakeho poradneho matrošu.
a kolik máš na předku závažího?ja taham hore kopcem kolem 2 kubiku v klidu.a to mam vzadu štít.a na předku tak 5 metráků závaží.
a kolik máš na předku závažího?ja taham hore kopcem kolem 2 kubiku v klidu.a to mam vzadu štít.a na předku tak 5 metráků závaží.
Dnes mi přestalo brzdit levé kolo, veškerá kapalina pryč, vytekla hlavním válcem,
Dá se to nějak přetěsnit nebo musím koupit novej???
Pokud myslíš brzdovej váleček tak při ceně něco kolem 350 kč asi nemá moc smysl přetěsnovatStrom píše:Dnes mi přestalo brzdit levé kolo, veškerá kapalina pryč, vytekla hlavním válcem,
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
Přesně ten, díval jsem se do manuálu a tam byl rozebranej, tak jsem nevěděl ? ale zítra si pro něj jedu, protože s jedním brzdícím kolem je to v lese sranda. Hlavně při sjezdech a když se potřebuju otočit na kousku
Včera jsem si vyměnil olej v motoru, ať to pěkně maže . Dnes ještědodělám ty brzdy a zítra hurá do kopců
Jestli bude takovi počasí, tak jedině do hospody a ne do kopců.Strom píše:Včera jsem si vyměnil olej v motoru, ať to pěkně maže . Dnes ještědodělám ty brzdy a zítra hurá do kopců
To strom: nenarazil jsi náhodou někde na vysokej rampovač?
Vím o jednom co leží ve křoví , ale prodat ho nechtěj, prý se může ještě hodit, a o jiným nevímmyky píše:To strom: nenarazil jsi náhodou někde na vysokej rampovač?
U nás jen ceý den pršelo, Zítra už bude fajn Co u Vás???Mišák 78 píše:Jestli bude takovi počasí, tak jedině do hospody a ne do kopců.