Peeťanovi pomocníci
Moderátor: Lukashil
Re: Peeťanovi pomocníci
jasne že hej funguje to perfektne, a čo tvoja naprava? si to mal dat na repas pretože sa ti to nejako pretahuje časovo...
Výměnným fondem něco přes 40tis. Takhle mě výjde na 35 i se špérou...
Bylo mě líto tolik dát a nakonec to dám stejně, ale po troškách a nakonec si alespoň toho předku budu víc vážit... Do 2 tejdnů to zase bude 6945. Jinak ta uzávěrka je jako na 7745? Já jim říkal ve skladě že chci uzávěrku a oni prý že je to až od 77 výš a do 69 že to nejde.
Bylo mě líto tolik dát a nakonec to dám stejně, ale po troškách a nakonec si alespoň toho předku budu víc vážit... Do 2 tejdnů to zase bude 6945. Jinak ta uzávěrka je jako na 7745? Já jim říkal ve skladě že chci uzávěrku a oni prý že je to až od 77 výš a do 69 že to nejde.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
Nonspin anglickej vyroby zubový pasuje od 5245 až do 7745 tak bud v klude aka tam je cena? moj stal 259 eur. ešte boli nejake lamolove ale ten je na prd.
Když mi říkal že na 69 nejde, tak jsem se na cenu neptal...
Lamelovej? Není to klasickej samosvor?
- Blajda
napiš Frantovi ten má na 6945 nonspin, někde psal že tam bezproblémů jde.Vlastně i ta náprava je na všech stejná
Zetor 3011 a 6748
Par fot z dnešniho blbnuti bližši komentař doda peetan
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
Komentář??? Bez komentáře... Snad jen: Guma za 7 tis v prdeli, řetězy roztrhaný, v cestě díry a všechna kulatina ještě doma. a k tomu ještě den práce s přetaháváním. Spojka na traktoru v hajzlu, lano na 3 kusy, polámanej lesejček u souseda a nervy v prdeli. To už by asi stačilo, ale ještě bych si vzpomněl...ondra píše:Par fot z dnešniho blbnuti bližši komentař doda peetan
Jo a co je nejhorší, tak v pondělí nanovo.
- Morhoun6945
- Kontaktovat uživatele:
wintrej píše:Ani náhodou... ta nástavba je věc... 3-4 kubíky proti kopci není problém... Kamarád co má JD 6330 s 6t UNIFORESTem jen valil oči a říkal že tohle by jeho naviják nedal. Natož nějakej TUŇák, nebo DTN. 2-3 kubíkový stromy proti kopci po špici, lano jen zvoní a už to jede.Peetan píše:Morhoun6945 píše:ten navijak je super... nedvihalo ta?Peetan píše:A něco z lesa
Heh to by som chcel vidiet nazivo jak to robi
Keby si mal porovnat taku Tun-40 alebo nejaku inu tovarensku vyrobu s tym z tatry tak aka by bola odpoved?
a jake tam je lano ?
pejc prikázana ktorých še trimem caly život:
1. dze še pije, pijem!
2.dze še ji, jim!
3.dze še bije, bijem še!
4.dze še kradne nepriložim!
5. a dze še robi..., nezavadzam!!!
1. dze še pije, pijem!
2.dze še ji, jim!
3.dze še bije, bijem še!
- pepa.traktor
ahoj Petane koukám že když se daří tak se daří---je mi tě líto jak zkoušíš,stoje je radost ale bohužel i starost a někdy ne malá.Peetan píše:Komentář??? Bez komentáře... Snad jen: Guma za 7 tis v prdeli, řetězy roztrhaný, v cestě díry a všechna kulatina ještě doma. a k tomu ještě den práce s přetaháváním. Spojka na traktoru v hajzlu, lano na 3 kusy, polámanej lesejček u souseda a nervy v prdeli. To už by asi stačilo, ale ještě bych si vzpomněl...ondra píše:Par fot z dnešniho blbnuti bližši komentař doda peetan
Jo a co je nejhorší, tak v pondělí nanovo.
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Myslim si že odpověd by byla co se sily tyče tak navijak z tatry nema snad konkurenci lano tam je myslim 12 tka a je na tom navijaku nejslabši članekMorhoun6945 píše:wintrej píše:Ani náhodou... ta nástavba je věc... 3-4 kubíky proti kopci není problém... Kamarád co má JD 6330 s 6t UNIFORESTem jen valil oči a říkal že tohle by jeho naviják nedal. Natož nějakej TUŇák, nebo DTN. 2-3 kubíkový stromy proti kopci po špici, lano jen zvoní a už to jede.Peetan píše:Morhoun6945 píše:ten navijak je super... nedvihalo ta?Peetan píše:A něco z lesa
Heh to by som chcel vidiet nazivo jak to robi
Keby si mal porovnat taku Tun-40 alebo nejaku inu tovarensku vyrobu s tym z tatry tak aka by bola odpoved?
a jake tam je lano ?
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
Jak říká Ondra... lano je nejslabší článek. Prostě pustíš spojku a doufáš že klády přijedou až k traktoru aniž by něco prasklo. Na vplnoběh ti lano praskne celkem ztuha, protože naviják navíjí oproti TUN pomaleji a nemá takový rázy. Bejt ten naviják napevno a ne v 3BZ je super. Takhle praskaj angličáky, řetězy a ramena pružej jak luk. Vím o jednom z tatry a asi ho vezmu, každopádně ten naviják udělám trochu jinak. Tenhle je moc těžký a špatně řešený. Myslím že by se dalo tahat o kubík víc, ale takhle mě to nebere hydraulika.
Kdybych věděl že do týdne dám do provozu to moje slavný "skoroLKT", tak se do toho ponořím a zkusím ho vymordovat tím aby se poznalo jaká síla je 12t naviják.pepa.traktor píše: ahoj Petane koukám že když se daří tak se daří---je mi tě líto jak zkoušíš,stoje je radost ale bohužel i starost a někdy ne malá.
- Morhoun6945
- Kontaktovat uživatele:
taky som uz neikde videl ze ho mal spraveny napevno namiesto tiahla ale tak potom ho furt vozis so sebou a zavadzia ti a davat to zakazdym dole to tiez nieje sranda nema to 50 kg
ale na tahanie by to bolo ako stvorene a lepsie ako tun.
ale na tahanie by to bolo ako stvorene a lepsie ako tun.
pejc prikázana ktorých še trimem caly život:
1. dze še pije, pijem!
2.dze še ji, jim!
3.dze še bije, bijem še!
1. dze še pije, pijem!
2.dze še ji, jim!
3.dze še bije, bijem še!
Pozri katalog nahradnych dielov tam maš nakreslený nonspin pokial mi neveríš a križiky v ktorých napravach je ho možné použiť.Ked ide do mojej napravý s 5245 tak už snad do každej na svete... inak franta.cz ju má na UKT asi 4 roky a denne robí 12 hodín v lese tak myslím že lepšia skuška na kvalitu samosvoru neexistuje. Ked tak sa spýtaj ešte jeho a potvrdí ti to.Peetan píše:Když mi říkal že na 69 nejde, tak jsem se na cenu neptal...
Lamelový samosvor sa použival v prvych proximách pointa je v tom že neprenesie 100% ale tuším 75%.
JJ, u Franty jsem se informoval...
Holt zase nějaký expert ve skladu dílů u zetora.
Holt zase nějaký expert ve skladu dílů u zetora.