Z 6911 od Michala

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
pavel sk

Re: Z 6911 od Michala

#2341 Nový příspěvek od pavel sk »

Pekny zaves. Ale tie gumy by som tam uz nedaval. V robote sme to za nova puzdrovali zelezom na kristaloch a je s gumami pokoj. Tie gumove vlozky nevydrzali v NTVS a MV zberacich vozoch ani celu sezonu.

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#2342 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

pavel sk píše:Ta lišta ked je origo tak vydrzi velmi vela. Neni to obycajny plochac a ten len tak neohnes. Skôr zlomiš. Nevyrabal by som to ael racej zohnal origo pokial ho nemas. My tuto listu pouzivame ako hlavny zaves v ktorom tahame vlek. A ani pri nehode s tou listou nic neurobilo a to velk bol s traktorom prevrateny a zalomeny do praveho uhla. Ohlo oje na vleku.
Jasný no ale koukám ta lišta nová stojí 2500 kč což se mě moc nechce dávat.... :co?: A kdoví z čeho to dneska taky dělají že jo. A nebo zkusit upravit tu mojí i když je prostě rovná není vyhla nevím jesi to bude vadit..... A je trošku kratší než ta druhá.
Origo je síla 25 mm zkusit to vyrobit třeba z 30 mm? Třeba by to vydrželo taky hodně jde mě o ten nakladač ten s tím dělá někdy psí kusy.... :red:

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#2343 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

pavel sk píše:Pekny zaves. Ale tie gumy by som tam uz nedaval. V robote sme to za nova puzdrovali zelezom na kristaloch a je s gumami pokoj. Tie gumove vlozky nevydrzali v NTVS a MV zberacich vozoch ani celu sezonu.
Díky no je mě to jasný. Ale já v tom netahám nic těžkého co by to tlačilo směrem dolů jako jsou návěsy,atd. Spíš vleky a takové 8)

pavel sk

#2344 Nový příspěvek od pavel sk »

Tak to je ina vec. Do vleka 4kolky pohoda.

kiterman

#2345 Nový příspěvek od kiterman »

Baartheez píše:Ahoj posílám ti foto mého rotavátoru ve stavu 1A :)
Nevíte někdo jak sundat tu přetěžovací spojku u tohoto rotavatoru? Nevím jak na to a nerad bych něco urval, řekl bych že vymlátit s celou vřídelí ze strany od řetězové převodovky směrem dovnitř.

Díky

Jindra

#2346 Nový příspěvek od Jindra »

koukám že obrázky misky se hodily, co ty gumy? Trefil jsem úhel aspoň přibližně?
kdo si hraje nezlobí

STEEL

#2347 Nový příspěvek od STEEL »

já když upravoval závěs na uzkou konzolu kerej bil původně na starší provedení automatu tak sem misky na gumy vapálil ze zrušený 8 tuny ta je má v zadu na nosníku
Obrázek
starší a novější provedení automatu
Obrázek
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#2348 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Aha já myslel že automat už není na tyhle gumy :-/ Jo máš pravdu viděl jsem to na vlekách no. A v čem je lepší tahle úzka konzole od te starší?

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#2349 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Jindra píše:koukám že obrázky misky se hodily, co ty gumy? Trefil jsem úhel aspoň přibližně?
Ahoj jo jo dobrý to je. Dole guma sedi hezky a boky taky asi dolehnou ale musí se dost stáhnout aby se to tam dovymáčklo ta guma. Na té fotce co jsem sem dával to jde vidět ta mezírka to jsem neměl mězi sebou stažené ;-)

PetrikK

#2350 Nový příspěvek od PetrikK »

ahoj :) ja som po žatve vlani tu listu zhodil a pojde tam agrohak.velmi sa to ohyba :cert:

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#2351 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Ahoj no já co jsem měl ten starší typ závěsu a spodní lišty tak jsme s tím nikdy problém neměli. Teď jsem to předělal na etážovej a spodní lištu jsem za 2500 kč nekupoval. Koupil jsem si materiál za 500 kč. Ještě silnější pásovinu 60x30mm a udělal jí z toho. Tak jsem na to zvědavej.
Agorhák nechci na nic ho nevyužijem a ten přechod jak se tam dává na lištu se mi taky moc nelibí vaklá to v tom jak sviňa.
Nejtěžšího co taháme v té spodní liště je akorát ten nakladač no ten s tím trochu dělá rotiku jak se to tam opírá při nakladání. Ale říkám tu starou ještě slabší lištu to nekurvilo, ale ta měla jinak držení blíž k oku kam dáváš cvorník no, takže to mělo lepší držení. No uvidíme.
Třeba mě to nasere jak teď budu muset na to furt myslet a sundávat horní závěs a někdy i spodní lištu když bude potřeba pustit něco níž kuli náhonu. Tak to vyhodím a vrátím zpět to staré tam mě nic nevadilo horní závěs ničemu ani spodní furt to tam mohli být ať jsem zapřáhl cokoliv..... :smich:
Doma mě říkaj že to dělám akorát k horšímu.... :pistol:

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Fífa

#2352 Nový příspěvek od Fífa »

Čau Michale závěs máš pěknej, 8) já myslim že ti to nic dělat nebude, když sme měli půjčenou 750 nakladač tak sme to v tom taky měli a dobrý a jednou i RUR 5 sme v tom tahali a dobrý jen by mě zajímalo proč máš dvě zásuvky? :)
Když traktor tak Zetor.............http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 36&t=60320

frezak001

#2353 Nový příspěvek od frezak001 »

Pěkný tak koukám že taky měníš zadní závěsy no já to taky měnil hlavně kvůli té spodní liště protože s plnou károu hlíny to bylo o hubu jak se to kroutilo ale zase to tak nemlátilo jako ten nástavec v agroháku :( :(
je zajímavý jak píšeš že ti ten starej závěs nevadil náhonu ale mě vadil horní závěs skoro u všech strojů právě kvůli náhonu :-/ :-/
Ale snad budeš více spokojen jako já
jinak mě doma taky ze všeho zrazují ale já si říkám že za zkoušku nic nedám :) :)
ZETOR je životní styl

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#2354 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Fífa píše:Čau Michale závěs máš pěknej, 8) já myslim že ti to nic dělat nebude, když sme měli půjčenou 750 nakladač tak sme to v tom taky měli a dobrý a jednou i RUR 5 sme v tom tahali a dobrý jen by mě zajímalo proč máš dvě zásuvky? :)
Ahoj dík 8) No taky si říkám že to bude dobrý ;-) Dvě zásuvky jsou právě kvuli zmiňovanému nakladači. Jedna je klasika na světla,blikny. A ta druhá označená červeně je na napájení nakladače proudem pro příslušenství nakladače. Jako je bufík,pracovní světla, ventilátor chlazení oleje,klakson,ventilace kabiny, ukostření protože přez závěs to nebylo ono, a jdem mě tím i hudba z traktoru do repráku v kabině nakladače... :co?: :smich:

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#2355 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

frezak001 píše:Pěkný tak koukám že taky měníš zadní závěsy no já to taky měnil hlavně kvůli té spodní liště protože s plnou károu hlíny to bylo o hubu jak se to kroutilo ale zase to tak nemlátilo jako ten nástavec v agroháku :( :(
je zajímavý jak píšeš že ti ten starej závěs nevadil náhonu ale mě vadil horní závěs skoro u všech strojů právě kvůli náhonu :-/ :-/
Ale snad budeš více spokojen jako já
jinak mě doma taky ze všeho zrazují ale já si říkám že za zkoušku nic nedám :) :)
Díky no právě ten agrohák nepotřebuju na nic tak ho nechci. Kdybych tahal opavák návěs nebo rozmetadla RUR tak mě nic jiného nezbyde.

Jinak u toho starého mě fakt nic nevadilo třeba u něčeho jsem nemohl dát jako uplně nadoraz nahoru ramena ale nebylo potřeba. A když bych zapoměl tak se nic nestalo náhon se dotkl závěsu a sklopil ho akorát nahoru a nic. Začlo to akorát cinkat a tak jsem si hned vzpoměl ;-)
Opravdu nás prostě v ničem neomezoval, proto mě doma říkaj že jsem to teď akorát zkomplikoval tímhle novým typem.... :hm: :zapomel:

Odpovědět

Zpět na „Zetor 4911-6945“