Peeťanovi pomocníci

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
vlado742
Kontaktovat uživatele:

Re: Peeťanovi pomocníci

#1096 Nový příspěvek od vlado742 »

wintrej píše:
vlado742 píše:Petane z takou malou vlečkou sa chodi do lesa :) :). Pekne fotky mas... A naprava na to ze je doma robena vyzera ako seriovka :)
Vlečka je akurat večšiu by neubrzdil dolu kopcom na babete 2WD.
Co by neudrzala. Tvoja babeta neudrzi :P Ja na svojej nemam brzdy a ide krasne.

Peetan

#1097 Nový příspěvek od Peetan »

Větší káru mám, ale momentálně je bez kol... jsou na 6911. Pak mám jen plaťák...
Abych řekl pravdu, ani by tam s jinou kárkou nešlo zajet, natož se otočit... museli jsme ji vypřáhnout a i tak jsem měl co dělat abych se vůbec otočil sám... Je to to místo kde jsem tenkrát kaskadéřil se suprem na medvědích tlapách.

Blajdo: čelák v nedohlednu... je pokroucenej musí rozřezat a svařit znova. Co to udělám, tak snad už bude těžká náprava. Na tuhle to nemá cenu. Navíc musím díky pomu podvázání udělat nové upínací rámy.

Wintreji: Náprava je na GO, ale stálo by to skoro 30tis, tak na to kašlu a dělám si to sám... ono co ti vyvařej, stočej, obrousej atd. poloosy, vyleštěj satelity, pošlou jehly atd. to něco dá... Kdybych těch 30tis chtěl do toho dát, tak už to jede, ale je to zbytečný... Ta nápravy byla uplně dodělaná... a nijak ojebávat to nechci, proto taková doba, navíc jsem doma jen víkendy.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA

wintrej

#1098 Nový příspěvek od wintrej »

Wintreji: Náprava je na GO, ale stálo by to skoro 30tis, tak na to kašlu a dělám si to sám... ono co ti vyvařej, stočej, obrousej atd. poloosy, vyleštěj satelity, pošlou jehly atd. to něco dá... Kdybych těch 30tis chtěl do toho dát, tak už to jede, ale je to zbytečný... Ta nápravy byla uplně dodělaná... a nijak ojebávat to nechci, proto taková doba, navíc jsem doma jen víkendy.[/quote]

Tak to ano najlepšie je ked si to spraviš sám doma aspoň vieš čo si do toho dal.A ono tie reči o nezničiteľnosti napravy su asi scestné všetko ma svoju životnosť. Ale ked to maš rozobrate určite by som ešte chvilu pošetril a rozhodne tam hned dal nonspin pretože zase to koli tomu rozoberat za rok nemá cenu.Tot moja rada inak je to na tebe.

Peetan

#1099 Nový příspěvek od Peetan »

JJ, nezničitelná náprava neexistuje...
Tady to někdo podělal tím, že do reduktorů dal vazelinu, která potom "zhlínovatěla" čímže udělala takovou drsnou hrudkovou hmotu, která vydřela co se dalo a co mohlo, tak vyrezlo. Jinak NONSPIN tam vrazit je otázka jednoho dne... náprava se jen rozpůlý...

wintrej

#1100 Nový příspěvek od wintrej »

Peetan píše:JJ, nezničitelná náprava neexistuje...
Tady to někdo podělal tím, že do reduktorů dal vazelinu, která potom "zhlínovatěla" čímže udělala takovou drsnou hrudkovou hmotu, která vydřela co se dalo a co mohlo, tak vyrezlo. Jinak NONSPIN tam vrazit je otázka jednoho dne... náprava se jen rozpůlý...
Skorej si myslím že tam olej bol ale nikto ho nikdy nemenil za tých 30 rokov a vyschol na vazelinu jak v poloose u osobaka.

antipo

#1101 Nový příspěvek od antipo »

Peetane buď jsem se spletl, nebo jsem dneska viděl tvoji vyvážečku na bazosu
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341

maršl
Kontaktovat uživatele:

#1102 Nový příspěvek od maršl »

antipo píše:Peetane buď jsem se spletl, nebo jsem dneska viděl tvoji vyvážečku na bazosu
nikdo se nespletl, je tam jen nevim proc Peetan prodava? ze by tisen? :'( :-/ ale zajimalo by me kolik sis dal cenu :)
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600

ondra
Kontaktovat uživatele:

#1103 Nový příspěvek od ondra »

maršl píše:
antipo píše:Peetane buď jsem se spletl, nebo jsem dneska viděl tvoji vyvážečku na bazosu
nikdo se nespletl, je tam jen nevim proc Peetan prodava? ze by tisen? :'( :-/ ale zajimalo by me kolik sis dal cenu :)
Tisen jak se to vezme zitra chce zkusit vydražit jeden traktor tak na něj potřebuje a navic že ji proda o tom řika už delši dobu chce stavět něco noveho a myslim že pokud ji dnes neproda tak to smaže
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141

traktorista-plkac

#1104 Nový příspěvek od traktorista-plkac »

Prodat prodá záleží jakou pálku za ni chce :)
Moje videa na
http://www.youtube.com/watch?v=Y_upwXh1E1c
Doprava zemědělské a jiné techniky do 4,2tuny.Vozidlo AVIA 75L.Tel. 605 450 280 non stop.

Peetan

#1105 Nový příspěvek od Peetan »

už mě volalo asi 15 lidí, ale buď myslej že jim ji dám zadarmo(20-50tis), nebo musej sehnat bankovky... Zatím jsem za ni dostal nabídnuto něco přes 100tis(což bych bral všema 10ti), ale že mi to zaplatí až příští tejden, tak nevím... Ale asi ten traktor stejně nestihnu, takže na chvíli co ji dám do pucu zůstane ještě doma

Tomas

#1106 Nový příspěvek od Tomas »

Jj, vždyť když jsme Petře přece počítali na kolik tě vyšla, tak těch 100 by bylo docela adekvátních! :friends:
Peetan píše:už mě volalo asi 15 lidí, ale buď myslej že jim ji dám zadarmo(20-50tis), nebo musej sehnat bankovky... Zatím jsem za ni dostal nabídnuto něco přes 100tis(což bych bral všema 10ti), ale že mi to zaplatí až příští tejden, tak nevím... Ale asi ten traktor stejně nestihnu, takže na chvíli co ji dám do pucu zůstane ještě doma
Práce má být tvůj kůň, ne jezdec.

Peetan

#1107 Nový příspěvek od Peetan »

Tomas píše:Jj, vždyť když jsme Petře přece počítali na kolik tě vyšla, tak těch 100 by bylo docela adekvátních! :friends:
JJ, vyšla cca na 60tis a asi 6 týdnů práce + nějaká energie, tak asi jo... Ikdyž bych se bejval spokojil s nižší nabídkou. Na druhou stranu už mám sehnanou na půl huby HARU za pěknej ranec, něco náprava, materiál atd, takže těch 90-100 mě dá tak na stavbu té nové. :-/

mareko

#1108 Nový příspěvek od mareko »

Ahoj !! Koukám že pořád něco podnikáš . Jsem na fóru teď málo. Mám tolik práce, že jen večer pročtu pár vět a tím to padlo . Co v Brně jak to jde ?
diesel to je koncert

antipo

#1109 Nový příspěvek od antipo »

ondra píše:
maršl píše:
Tisen jak se to vezme zitra chce zkusit vydražit jeden traktor tak na něj potřebuje a navic že ji proda o tom řika už delši dobu chce stavět něco noveho a myslim že pokud ji dnes neproda tak to smaže
A co že to je za traktor??
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341

Peetan

#1110 Nový příspěvek od Peetan »

Antipo: byla to 6245, ale nakonec jsem do ní nešel... neměl jsem už tolik. Ikdyž by to byl pořád dobrej kup.
Mareko: V Brně? Těžko říct, tenhle tejden pořád dražím, takže jsem tam nebyl a na škole bych se měl udržet ikdyž příští tejden jedu na Elmii do Švédka a pak bych měl trochu zabrat. Bohužel jsou sena, takže trochu našlápnuto, ale co se dá dělat.

Odpovědět

Zpět na „Zetor 4911-6945“