6945 s Klenovca
Moderátor: Lukashil
Re: 6945 s Klenovca
GARAGE super ale sliepky nejako smutne pozerajú že majú menší priestor
Tie maju vzadu miesta az az. Dokonca dostali novy kurník
Nazdar Pali aký to má rozmer tá garáž.
Rozmerovo je cca2,8 X 5m. Vyska na nizsom konci je cca 2,7m.Na traktor to staci.
Pěkný to je
Tie platniaky sú nezmary. Oficiálna nosnosť 2,5 tony. Len taká otázka, rezivo bolo suché......?
Rezivo bolo asi tak,ze ho vcera rano doviezla Tatra s hory na gátor (pílu) Najviac som sa bal o kolesa aby vydrzali tych 13km. A este k tomu bez brzd cez sedlo Chorela Reziva bolo 6,5 kubika.
Presne viem aký si mal pocit. Ale gumy neboli moc spučené, či to iba fotka klame?
Coze pocit. Zvyknuty som uz na kadeco. Gumy su skoro 2 roky stare. Rozmer ako mali S5T tusim 9,5-20 ale maju 10 platien. Uz davno som nesiel 5km usek klesania po asfalte na trojke a so zapnutym predkom. Ono to malo tendenciu dvyhat zadok traktora a to boli baliky nad prednu bocnicu viac na oje. Ale zadarilo sa celkova bez traktora vaha vlek + drevo cca 6600kg.
Isť takým klesanim bez brzd je Nechcel by som sedieť za volantom
Raz som na 9tonku naložil 18prm. paliva išiel som dole kopcom na jednotke a motor na 2200 bez plynu tak 3 km ale vlečka brzdila.
Raz som na 9tonku naložil 18prm. paliva išiel som dole kopcom na jednotke a motor na 2200 bez plynu tak 3 km ale vlečka brzdila.
So 4 koleskov by to bola ina vec. Tu predsa bola cast vahy na traktore. Nebolo to nic hrozne. Na trojke traktor reagoval na ubratie plynu a aj na brzdy. Ked ide clovek s vedomim ze vlek nebrzdi, tak sa podla toho aj za volantom sprava. Racej pomalsie a s istotou.
Ako je to vlastne legislativne s platniakom ? Musi mat SPZ alebo nie ? Lebo viem ze v dnesnom state treba mat TP este aj na kolobezku,ale uz neraz som stretol platniak iba s trojuholnikom a svetlami (obcas aj bez nich ).
ZKL Zetor 8011 (1974)
Praga V3S M2
Praga V3S M2
Ja to mám na C značke a mám pokoj. Akurát teraz som ju bol predlžovať. A na platniak ŠPZ musí byť. Je to typ NP-25 ale ak ho už máš nejako upravený tak to daj na C.
Tady se to řeší s štítkem a pojistkou a je pokoj .
Jinak jo tyhle jsou nezmary , taky ho mám ale jen na dřevo z lesa (dobře se na něj nakládá a zacouve se všude) a taky mě to už párkrát dolů z kopce po louce hezky rozjelo (traktor nemá předek a podvozek brzdy)
Jinak jo tyhle jsou nezmary , taky ho mám ale jen na dřevo z lesa (dobře se na něj nakládá a zacouve se všude) a taky mě to už párkrát dolů z kopce po louce hezky rozjelo (traktor nemá předek a podvozek brzdy)
Zetor 6911 (1980)
Vlek 3,5T
Vlek 3,5T