Jirkova modro černá 6718 :)
Moderátor: Lukashil
- Kolchozník
- Kontaktovat uživatele:
Jirkova modro černá 6718 :)
Zdar chlapy,
zakladam téma pro svůh druhej traktor Zetor 6718.
Koupily jsme ji asi před měsícem z družstva hlavne kvůli rotačce, horalu a orbě.
Stav: natřená štětkou a místy vůbec, napraskly okno na pravých dveří, špatná těsnění kolem kabiny a oken a snilý blatníky, pohlahové plechy - už natřeno
pneu zadní cca 50% přední 20-30% - zalepení duší přední a zadní
motor 5501 musí se předělat mazaní
a ještě časem přetesnit hydrauliky
a ňáky další mouchy a chybely ramena hydrauliky
zakladam téma pro svůh druhej traktor Zetor 6718.
Koupily jsme ji asi před měsícem z družstva hlavne kvůli rotačce, horalu a orbě.
Stav: natřená štětkou a místy vůbec, napraskly okno na pravých dveří, špatná těsnění kolem kabiny a oken a snilý blatníky, pohlahové plechy - už natřeno
pneu zadní cca 50% přední 20-30% - zalepení duší přední a zadní
motor 5501 musí se předělat mazaní
a ještě časem přetesnit hydrauliky
a ňáky další mouchy a chybely ramena hydrauliky
- vlado742
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jirkova modro černá 6718 :)
Ramena su draha zalezitost. a to bol original v tom motor 5501 ??? 67 je lepsia alternativa.
- Kolchozník
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak presne to bylo s motorem ale v technicaku co jsem koukal byla GO v STSce
ramena jsem sehnal od jednoho chlapa na puceni než objedna dalsi díly a doma mel táta ve skriny táhla ramen ze 4011 a nekompletní napínáky a nový kolem 1500 a jeste mi má sehnat spodní ramena rikal ze koupí polský
ramena jsem sehnal od jednoho chlapa na puceni než objedna dalsi díly a doma mel táta ve skriny táhla ramen ze 4011 a nekompletní napínáky a nový kolem 1500 a jeste mi má sehnat spodní ramena rikal ze koupí polský
- Kolchozník
- Kontaktovat uživatele:
potřeboval bych zjistit jestli to čerpadlo označení 2443 je 55tkový viz obr.
a je tam taky trubicka na mazaní dnes jsem zkousel jestli tam je olej nebyl a co jsem dolil nic neteklo takže tam není gufero a teče to přímo do motoru...
a je tam taky trubicka na mazaní dnes jsem zkousel jestli tam je olej nebyl a co jsem dolil nic neteklo takže tam není gufero a teče to přímo do motoru...
v 5501 by malo byt 2415, možno že to tvoje je prestavané na 5501Kolchozník píše:potřeboval bych zjistit jestli to čerpadlo označení 2443 je 55tkový viz obr.
Zetor 4011
to by mělo byt čerpadlo pro 6711-6745, ale jak píše Janci možná to máš upravene pro motor 5501 nebo tam mas motor 6701...Kolchozník píše:potřeboval bych zjistit jestli to čerpadlo označení 2443 je 55tkový viz obr.
Pozri sa čo más vyrazené na pravej strane motora pod prvou hlavou(to je pri kabine) alebo sa pozri za vst. čerpadlo, tam je tiež číslo
Zetor 4011
- Kolchozník
- Kontaktovat uživatele:
nově vím že, tam dali motor 5501 pac jen traktorem predaželi prasata a pak byl v mulčovači a moc to nejelo tak tam dali čerpadlo ze 72 bo 77 a vstřikovače by měli být také 72 bo 77 ale nikdo neví jak to náký motorář nastavil
- Kolchozník
- Kontaktovat uživatele:
Janci ty mas taky knizku Opravy traktoru zetor ? a kdyz se podivas na str. 37 najde časování ventilů a tam prave maj 55 az 6748 jiný a od 4911 je původní jako maj 2011-4611
jestliže že je čerpadlo nastavený na nejkakou 72 nebo jiný tak to je důvod, že to špatně startuje ale když se ten motor roztočí tak to jde ale je to takovej Chrchlák a zdá se mi 4. válec prismahlej
jestliže že je čerpadlo nastavený na nejkakou 72 nebo jiný tak to je důvod, že to špatně startuje ale když se ten motor roztočí tak to jde ale je to takovej Chrchlák a zdá se mi 4. válec prismahlej
Tu knižku mám doma a mám ju aj nascanovanú. Inak to Aký tam máš motor zistíš len tým že sa pozrieš na motor kde som písal alebo ked tam nieje tak zhodiť hlavu a zmerať priemer valca.Kolchozník píše:Janci ty mas taky knizku Opravy traktoru zetor ? a kdyz se podivas na str. 37 najde časování ventilů a tam prave maj 55 az 6748 jiný a od 4911 je původní jako maj 2011-4611
Mám doma motor 6901 a k tomu čerpadlo zo 72xx, tak som zvedavý čo to bude robiť mne.
Zetor 4011
- Kolchozník
- Kontaktovat uživatele:
na boku motoru je to vyražený
- Kolchozník
- Kontaktovat uživatele:
jinak nic ti to delat nebude ale ten motor je 5501 s vrtanim 95mm a 6901 a další maj 102mm a stejný časování ventilů
Si písal že nemas ramená, tak sa pozri sem, ak nemáš ucet tak sa to mozem pokusit vyhrat.
http://aukro.cz/item693978769_zetor_ram ... ml#gallery
http://aukro.cz/item693978769_zetor_ram ... ml#gallery
Zetor 4011
- Kolchozník
- Kontaktovat uživatele:
Janci díky,
ramena mam pujceny a mam slibeny nový... a tyhle jsou domadeli a radsi koupim origos
mrzi me, že jsem ji vcera nevzal fotak pač ted traktor docela jezdi a tahal jsem avii ani jsem to nekoukal jak moc sedela na zadku a uz byla venku
ramena mam pujceny a mam slibeny nový... a tyhle jsou domadeli a radsi koupim origos
mrzi me, že jsem ji vcera nevzal fotak pač ted traktor docela jezdi a tahal jsem avii ani jsem to nekoukal jak moc sedela na zadku a uz byla venku
Ked máš slúbené ramená, nevedel by si zohnať planetové koleso diferencialu aj s hruškou na zetor 4011 alebo samotnu hrušku? aj použitú.
Zetor 4011