Zetor 5748

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
houmr

Zetor 5748

#1 Nový příspěvek od houmr »

Tak jsem si konečně pořídil pomocníka k baráku Z 5748 r.v. 1977 mám ho hlavně na samovýrobu paliva a taky by mohl pomoc se sněhem
zatím se ho snažím promazat a doplnit olej (jestli bude potřeba) zatím zjištuju kde co ma být
Přílohy
Snímek 611.jpg
Snímek 610.jpg
Snímek 608.jpg
Snímek 609.jpg

maršl
Kontaktovat uživatele:

Re: Zetor 5748

#2 Nový příspěvek od maršl »

pekny 8) jaky je stav? motor ok? kolik si za neho dal? :)
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600

houmr

#3 Nový příspěvek od houmr »

ted se snažím postavit za traktor karu na drevo myslím že je to nějaké byvale rozmetadlo mělo to náhon pod celím valníke
(vlečla s autorejdem) až do zadu a postranach a v prostřed kladky na řetěz ale nevím co to bylo
Přílohy
Snímek 612.jpg

houmr

#4 Nový příspěvek od houmr »

maršl píše:pekny 8) jaky je stav? motor ok? kolik si za neho dal? :)
Podle mě je docela ok měli ho energomontaže a pak někaký pán akorát jsou gumy po smrti motor snad ok těžko to poznám
stál 90 000

octaviaman 1

#5 Nový příspěvek od octaviaman 1 »

TO Houmr :Za 90 000 Kč traktor s SPZ je parádní nákup 8) 8)

Pěkně si ho opravíš a bude ti leta sloužit :friends:

houmr

#6 Nový příspěvek od houmr »

octaviaman 1 píše:TO Houmr :Za 90 000 Kč traktor s SPZ je parádní nákup 8) 8)

Mám v plánu ho vyšperkovat sle musím našetřit :vztek: Díky taky si myslím že je to dobrý kup jen ty sjetý gumy to bude pálka :vztek:

houmr

#7 Nový příspěvek od houmr »

houmr píše:
octaviaman 1 píše:TO Houmr :Za 90 000 Kč traktor s SPZ je parádní nákup 8) 8)

Mám v plánu ho vyšperkovat sle musím našetřit :vztek: Díky taky si myslím že je to dobrý kup jen ty sjetý gumy to bude pálka :vztek:
chlapi prosím o radu nevíte někdo jaký se lije olej do manžetovky do difu, do dvojitých kloubu a převodky řízení
to je ten šroub u spojky(nalevací) díky

CBS

#8 Nový příspěvek od CBS »

houmr píše:chlapi prosím o radu nevíte někdo jaký se lije olej do manžetovky do difu, do dvojitých kloubu a převodky řízení to je ten šroub u spojky(nalevací) díky
PP90, prípadne PP80

rotez
Kontaktovat uživatele:

#9 Nový příspěvek od rotez »

CBS píše:
houmr píše:chlapi prosím o radu nevíte někdo jaký se lije olej do manžetovky do difu, do dvojitých kloubu a převodky řízení to je ten šroub u spojky(nalevací) díky
PP90, prípadne PP80
do dvojitych klbov sto pro PP90 /pripadne 80. no pocul som uz aj takych co tam daju vazeliny a jazdia. :zapomel:

vlado742
Kontaktovat uživatele:

#10 Nový příspěvek od vlado742 »

houmr píše:ted se snažím postavit za traktor karu na drevo myslím že je to nějaké byvale rozmetadlo mělo to náhon pod celím valníke
(vlečla s autorejdem) až do zadu a postranach a v prostřed kladky na řetěz ale nevím co to bylo
Ja tiez neviem čo to je, ale ja mam vlečku postavenu z podobneho ramu ako mas ty. Nasa bola povodne 4kolka myslim ze 9t a predok sa odrezal a ostatne veci sa pouzili na taky stav ako je teraz
Přílohy
DSC03313.JPG
DSC03310.JPG
DSC03309.JPG

houmr

#11 Nový příspěvek od houmr »

vlado742 píše:
houmr píše:ted se snažím postavit za traktor karu na drevo myslím že je to nějaké byvale rozmetadlo mělo to náhon pod celím valníke
Ja tiez neviem čo to je, ale ja mam vlečku postavenu z podobneho ramu ako mas ty. Nasa bola povodne 4kolka myslim ze 9t a predok sa odrezal a ostatne veci sa pouzili na taky stav ako je teraz
jak tak koukám na Peatanovi pomocníky tak bych řekl ze to je bývalí krmák jinak ta tvoje vypadá dobře já ji budu dělat na šíři napravy bude hlavně do lesa aby projela

houmr

#12 Nový příspěvek od houmr »

nadseny_amater píše:
CBS píše:
PP90, prípadne PP80
do dvojitych klbov sto pro PP90 /pripadne 80. no pocul som uz aj takych co tam daju vazeliny a jazdia. :zapomel:
chlapi dík za radu 8) 8) :friends: :friends:

vlado742
Kontaktovat uživatele:

#13 Nový příspěvek od vlado742 »

houmr:
Ja mam tiez pripravenu inu napravu na 2x sirwich kolasch niekedy ju musim vyfotit, ale este neviem ci sa bude pouzivat alebo nie, a hlavne kde sa pouzije. Problem tej napravy je ten ze nemozeme z nej dostat kolesa dole su tam ako prilepene a jeden plast je prerezany a v druhom je zla dusa. Nechce sa to rozobrat.

houmr

#14 Nový příspěvek od houmr »

chlapi tak dělám čepy na řízeni na spojovačce atd. a zahejbu predním kolem a koukám že za tou koulí z dvojitým kloubem směrem ke kolu je vule že se hejbe celé kolo poradte prosím co mě čeká :friends:

rotez
Kontaktovat uživatele:

#15 Nový příspěvek od rotez »

houmr píše:chlapi tak dělám čepy na řízeni na spojovačce atd. a zahejbu predním kolem a koukám že za tou koulí z dvojitým kloubem směrem ke kolu je vule že se hejbe celé kolo poradte prosím co mě čeká :friends:
pravdepodobne loziska, alebo skor matica KM13 je povolena. (moje odhady). no, dufam ze ta nebude cakat to, co som objavil ja na svojom. :'(
nejaky dobrak to jednoducho tu maticu prizvaral k otocnemu capu. takze je tam vola, a tlaci sa (dost) von olej. ale oprava bude musiet pockat.
Image1.jpg

Odpovědět

Zpět na „Zetor 4712-6745“