Zetor 5748
Moderátor: Lukashil
Zetor 5748
Tak jsem si konečně pořídil pomocníka k baráku Z 5748 r.v. 1977 mám ho hlavně na samovýrobu paliva a taky by mohl pomoc se sněhem
zatím se ho snažím promazat a doplnit olej (jestli bude potřeba) zatím zjištuju kde co ma být
zatím se ho snažím promazat a doplnit olej (jestli bude potřeba) zatím zjištuju kde co ma být
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zetor 5748
pekny jaky je stav? motor ok? kolik si za neho dal?
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
ted se snažím postavit za traktor karu na drevo myslím že je to nějaké byvale rozmetadlo mělo to náhon pod celím valníke
(vlečla s autorejdem) až do zadu a postranach a v prostřed kladky na řetěz ale nevím co to bylo
(vlečla s autorejdem) až do zadu a postranach a v prostřed kladky na řetěz ale nevím co to bylo
Podle mě je docela ok měli ho energomontaže a pak někaký pán akorát jsou gumy po smrti motor snad ok těžko to poznámmaršl píše:pekny jaky je stav? motor ok? kolik si za neho dal?
stál 90 000
- octaviaman 1
TO Houmr :Za 90 000 Kč traktor s SPZ je parádní nákup
Pěkně si ho opravíš a bude ti leta sloužit
Mám v plánu ho vyšperkovat sle musím našetřit Díky taky si myslím že je to dobrý kup jen ty sjetý gumy to bude pálkaoctaviaman 1 píše:TO Houmr :Za 90 000 Kč traktor s SPZ je parádní nákup
chlapi prosím o radu nevíte někdo jaký se lije olej do manžetovky do difu, do dvojitých kloubu a převodky řízeníhoumr píše:Mám v plánu ho vyšperkovat sle musím našetřit Díky taky si myslím že je to dobrý kup jen ty sjetý gumy to bude pálkaoctaviaman 1 píše:TO Houmr :Za 90 000 Kč traktor s SPZ je parádní nákup
to je ten šroub u spojky(nalevací) díky
PP90, prípadne PP80houmr píše:chlapi prosím o radu nevíte někdo jaký se lije olej do manžetovky do difu, do dvojitých kloubu a převodky řízení to je ten šroub u spojky(nalevací) díky
- rotez
- Kontaktovat uživatele:
do dvojitych klbov sto pro PP90 /pripadne 80. no pocul som uz aj takych co tam daju vazeliny a jazdia.CBS píše:PP90, prípadne PP80houmr píše:chlapi prosím o radu nevíte někdo jaký se lije olej do manžetovky do difu, do dvojitých kloubu a převodky řízení to je ten šroub u spojky(nalevací) díky
- vlado742
- Kontaktovat uživatele:
Ja tiez neviem čo to je, ale ja mam vlečku postavenu z podobneho ramu ako mas ty. Nasa bola povodne 4kolka myslim ze 9t a predok sa odrezal a ostatne veci sa pouzili na taky stav ako je terazhoumr píše:ted se snažím postavit za traktor karu na drevo myslím že je to nějaké byvale rozmetadlo mělo to náhon pod celím valníke
jak tak koukám na Peatanovi pomocníky tak bych řekl ze to je bývalí krmák jinak ta tvoje vypadá dobře já ji budu dělat na šíři napravy bude hlavně do lesa aby projelavlado742 píše:Ja tiez neviem čo to je, ale ja mam vlečku postavenu z podobneho ramu ako mas ty. Nasa bola povodne 4kolka myslim ze 9t a predok sa odrezal a ostatne veci sa pouzili na taky stav ako je terazhoumr píše:ted se snažím postavit za traktor karu na drevo myslím že je to nějaké byvale rozmetadlo mělo to náhon pod celím valníke
chlapi dík za radunadseny_amater píše:do dvojitych klbov sto pro PP90 /pripadne 80. no pocul som uz aj takych co tam daju vazeliny a jazdia.CBS píše:PP90, prípadne PP80houmr píše:chlapi prosím o radu nevíte někdo jaký se lije olej do manžetovky do difu, do dvojitých kloubu a převodky řízení to je ten šroub u spojky(nalevací) díky
- vlado742
- Kontaktovat uživatele:
houmr:
Ja mam tiez pripravenu inu napravu na 2x sirwich kolasch niekedy ju musim vyfotit, ale este neviem ci sa bude pouzivat alebo nie, a hlavne kde sa pouzije. Problem tej napravy je ten ze nemozeme z nej dostat kolesa dole su tam ako prilepene a jeden plast je prerezany a v druhom je zla dusa. Nechce sa to rozobrat.
Ja mam tiez pripravenu inu napravu na 2x sirwich kolasch niekedy ju musim vyfotit, ale este neviem ci sa bude pouzivat alebo nie, a hlavne kde sa pouzije. Problem tej napravy je ten ze nemozeme z nej dostat kolesa dole su tam ako prilepene a jeden plast je prerezany a v druhom je zla dusa. Nechce sa to rozobrat.
chlapi tak dělám čepy na řízeni na spojovačce atd. a zahejbu predním kolem a koukám že za tou koulí z dvojitým kloubem směrem ke kolu je vule že se hejbe celé kolo poradte prosím co mě čeká
- rotez
- Kontaktovat uživatele:
pravdepodobne loziska, alebo skor matica KM13 je povolena. (moje odhady). no, dufam ze ta nebude cakat to, co som objavil ja na svojom.houmr píše:chlapi tak dělám čepy na řízeni na spojovačce atd. a zahejbu predním kolem a koukám že za tou koulí z dvojitým kloubem směrem ke kolu je vule že se hejbe celé kolo poradte prosím co mě čeká
nejaky dobrak to jednoducho tu maticu prizvaral k otocnemu capu. takze je tam vola, a tlaci sa (dost) von olej. ale oprava bude musiet pockat.