Zetor 5748
Moderátor: Lukashil
- boris1
Zetor 5748
Zdravím všechny členy fóra, už nějaký čas fórum sleduju a tak jsem se rozhodl také ukázat svůj stroj. Fotky jsou z minulého týdne, kdy jsme se sousedem tahali břízu a habry z pořádné rokle.
- pepa.traktor
Re: Zetor 5748
Vítej na foru,co naviják jak funguje -nebyl zatím nějaký problém -máme ten samej
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
- pavolmakys
peknaaaa, co stali tie plastove blatniky na predok?
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)
- boris1
Zdravím, naviják je zatím OK. Vybíral a kupoval jsem před vánocema, o koupi Uniforestu mě přesvědčilo kromě jiného i tvoje video. Akorát při prvním převíjení lana jsem objevil, že z výroby nebyla moc dotažená příchytka lana na bubnu, tak jsem si vyzkoušel nandávání lana Jinak k traktoru je akorát, stačí mírně zvýšený volnoběh a tahá dobře.pepa.traktor píše:Vítej na foru,co naviják jak funguje -nebyl zatím nějaký problém -máme ten samej
- boris1
Koupil jsem si ji tak okolo baráku, zejména do lesa, protože já i zbytek rodiny topíme dřevem. Kromě navijáku mám káru a nově i štěpkovač od Bystroně, časem snad pořídím nějakou menší bubnovku na louky.zetor tomas píše:Pěkná 57-ka. Co s ní všechno děláš?
- boris1
To nevím, traktor jsem koupil jsem v tomhle stavu (akorát byl umytý :-) )pavolmakys píše:peknaaaa, co stali tie plastove blatniky na predok?
- dolls
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkný fotky . Moc se mi ten traktor s navijákem líbí
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem sháněl blatníky na náš 5945, tak cena byla 665,-bez DPH. Je to 2 roky zpátky. Ale plechový jsou plechový, tak jsem se na plast vykašlali
Zetor 5945 a Zetor 6711
- pavolmakys
Mnes atiez viac pacia plechove, ale tu musi asi ustupit estitika pred funkcnostou, vidim ako vyzeraju tie stare, doohybane az hroza, mame blby pristup do garaze a ked je blato tak to vzdy niekde oskreme, tazke tie plastove, ci gumenne maju v tomto pripade prednost.
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)
- rotez
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim Boris1,boris1 píše:Zdravím všechny členy fóra, už nějaký čas fórum sleduju a tak jsem se rozhodl také ukázat svůj stroj. Fotky jsou z minulého týdne, kdy jsme se sousedem tahali břízu a habry z pořádné rokle.
je super ze sa objavil tu na fore dalsi majitel 5748, , parada. , a taktiez traktor parada , vyzera vo velmi dobrom stave (aspon navonok) urcite. a ako si spokojny s "vnutrom" traktora, motoricky, funkcnost a tak?
prajem nech sluzi k spokojnosti.
- pepa.traktor
díky ,ale to utažení lana to se stává mi tam stejně nandavali žabky tak se to povolovalo a prodejce stejně doporučil 1navinout pod tahem do kopce ve výrobě to namotává stroj a ten to jen namotá ale pak zatáhneš lano se do sebe zařízne a to je potom na uvázání a trhnout jinak i traktor je nádhernej a ta náprava když nedělá bordel jako mě v zimě poloosa tak je parádní na to domácí šolíchání v 10h lesa co máme domaboris1 píše:Zdravím, naviják je zatím OK. Vybíral a kupoval jsem před vánocema, o koupi Uniforestu mě přesvědčilo kromě jiného i tvoje video. Akorát při prvním převíjení lana jsem objevil, že z výroby nebyla moc dotažená příchytka lana na bubnu, tak jsem si vyzkoušel nandávání lana Jinak k traktoru je akorát, stačí mírně zvýšený volnoběh a tahá dobře.pepa.traktor píše:Vítej na foru,co naviják jak funguje -nebyl zatím nějaký problém -máme ten samej
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- boris1
Traktor je v dost dobrém stavu, teda pokud to dokážu posoudit - je to můj první vlastní kousek. Nicméně hydraulika, náhon, převodovka, předek, uzávěrka, násobič - vše pracuje jak má. Nefungoval mi vzduch, ale stačilo vyčistit sedla ventilků v hlavě kompresoru. Možná motor jde trochu líněji do otáček - ale to může být i můj zvyk/nezvyk z moderních motorů.rotez píše:Zdravim Boris1,boris1 píše:Zdravím všechny členy fóra, už nějaký čas fórum sleduju a tak jsem se rozhodl také ukázat svůj stroj. Fotky jsou z minulého týdne, kdy jsme se sousedem tahali břízu a habry z pořádné rokle.
je super ze sa objavil tu na fore dalsi majitel 5748, , parada. , a taktiez traktor parada , vyzera vo velmi dobrom stave (aspon navonok) urcite. a ako si spokojny s "vnutrom" traktora, motoricky, funkcnost a tak?
prajem nech sluzi k spokojnosti.
- boris1
[/quote]
díky ,ale to utažení lana to se stává mi tam stejně nandavali žabky tak se to povolovalo a prodejce stejně doporučil 1navinout pod tahem do kopce ve výrobě to namotává stroj a ten to jen namotá ale pak zatáhneš lano se do sebe zařízne a to je potom na uvázání a trhnout jinak i traktor je nádhernej a ta náprava když nedělá bordel jako mě v zimě poloosa tak je parádní na to domácí šolíchání v 10h lesa co máme doma [/quote]
no mě se právě nechtělo vyndavat lano kvůli klouzákům, tak jsem si koupil klouzáky šroubovací - a stejně jsem lano nandávat musel
nicméně už jsem taky pochopil, že na lano musí být člověk opatrný, navinoval jsem odlehčené "prázdné" lano a už byla smyčka na laně okolo bubnu, musel jsem s tím škubat, ale naštěstí to šlo docela narovnat
když se ti vysypala ta přední náprava, jak se to projevilo?
díky ,ale to utažení lana to se stává mi tam stejně nandavali žabky tak se to povolovalo a prodejce stejně doporučil 1navinout pod tahem do kopce ve výrobě to namotává stroj a ten to jen namotá ale pak zatáhneš lano se do sebe zařízne a to je potom na uvázání a trhnout jinak i traktor je nádhernej a ta náprava když nedělá bordel jako mě v zimě poloosa tak je parádní na to domácí šolíchání v 10h lesa co máme doma [/quote]
no mě se právě nechtělo vyndavat lano kvůli klouzákům, tak jsem si koupil klouzáky šroubovací - a stejně jsem lano nandávat musel
nicméně už jsem taky pochopil, že na lano musí být člověk opatrný, navinoval jsem odlehčené "prázdné" lano a už byla smyčka na laně okolo bubnu, musel jsem s tím škubat, ale naštěstí to šlo docela narovnat
když se ti vysypala ta přední náprava, jak se to projevilo?