1. valec na vlecce rozeber a podivej se na stav kože, jinak by mělo stačit vyčištění a koža se da myslím koupitdrevakm píše:Tak mam zase dotaz. o vikendu jsem byl odvezt kamaradovy stěrk a tak jsme zkoumaly trosku brzdy na valníku. A objevily jsme problemy:
1. na valniku mi uchazi jeden vzduchovej valec- nemate nekdo predstavu o cene? Vyměnuje se celej a nebo se da nejak repasovat?
2. mam problem s tlakem vzduchu na traktoru- když mi traktor nafouka vzduch a odfoukne, tak pri druhem a nebo třetím odfouknutí se mi stane že se mi sam vypne kompresor ( uplně vyzkocí páčka kterou se zaspíná. Opravoval už jste někdo takvovou vadu? Mužete mi poradit co mne čeká?
Děkuju za pomoc.
2.u kompresoru mas bud omletou spojku a nebo nebo cely kompresor je uz vybehly - ojnice asi hlavne.
jinak oprava je strasne zabavna, pokud chces vymenit neco jineho nez pist s valcem musis shodit prsa, shodit vstrikovaci cerpadlo, rozdelat rozvody(dulezite natoceni dulku) a pak vyrazit hridelku kompresoru a cerpadla. strasne dobre se to dela mista tam je na otoceni jerabu