díky ,ale to utažení lana to se stává mi tam stejně nandavali žabky tak se to povolovalo a prodejce stejně doporučil 1navinout pod tahem do kopce ve výrobě to namotává stroj a ten to jen namotá ale pak zatáhneš lano se do sebe zařízne a to je potom na uvázání a trhnout jinak i traktor je nádhernej a ta náprava když nedělá bordel jako mě v zimě poloosa tak je parádní na to domácí šolíchání v 10h lesa co máme doma [/quote]boris1 píše:
no mě se právě nechtělo vyndavat lano kvůli klouzákům, tak jsem si koupil klouzáky šroubovací - a stejně jsem lano nandávat musel
nicméně už jsem taky pochopil, že na lano musí být člověk opatrný, navinoval jsem odlehčené "prázdné" lano a už byla smyčka na laně okolo bubnu, musel jsem s tím škubat, ale naštěstí to šlo docela narovnat
když se ti vysypala ta přední náprava, jak se to projevilo?[/quote]
ůplně normálně ,jel sem s pluhem a prohrnuji a najednou se traktor začal cpát do prava a jenom asi půl metru a tak sem couvnul a zas do předu a předek se bloknul a bylo vymalováno -poloosa rostrhlá v kloubu a tak se rozebíralo-domu sem to musel ze zahrady couvat popředu to vůbec nešlo -no zábava byla taky