Já jsem na tom stejně Kdybych dal ,,30tky,, tak očešu blatníky a prooto tam jsou nové 28.Peetan píše:To jo... UKT co mám ve vlákně je má taky, ale má i jiné portály a myslím, že i zvedlou boudu. Mě by se tam sotva s dobrým vzorkem vlezly.vlado742 píše:Ale aj 67, alebo 69 mozu ist 30 kolesa aspon tak som to čital v katalogu ale to bolo iba na zelanie.Peetan píše:Myslím, že každá 67-6945 je nakloněná dozadu.
Protože ty traktory jsou dělaný jako bez předku aby byly v rovině a pak když tam kopneš vyšší nápravu i kola, takhle to vypadá. Třeba u 7245 to mažou 30ky kola a šikmá kapota.
Zetor 6748
Moderátor: Lukashil
-
Re: Zetor 6748
- vlado742
- Kontaktovat uživatele:
Petane a vedsie kolesa do zadu nedas tym sposobom, ze portaly pootocis smerom dolu (proste posunies o jednu dieru nizsie) a tym aj traktor nadvihnes a bude viacej miesta medzi gumou a blatnikom.Peetan píše: To jo... UKT co mám ve vlákně je má taky, ale má i jiné portály a myslím, že i zvedlou boudu. Mě by se tam sotva s dobrým vzorkem vlezly.
Nahoře bude víc místa, ale guma ti bude dřít vepředu... Mám na budce vepředu ještě jedny díry, takže bych ji mohl posunout dopředu o 10cm a vzadu uchyty pootočit na portálu dopředu a nahoru. To by šlo, tím bych tam nacpal i 34ky kola, ale nalejval bych naftu zevnitř a teď už mi to díky čeláku nepůjde.vlado742 píše:Petane a vedsie kolesa do zadu nedas tym sposobom, ze portaly pootocis smerom dolu (proste posunies o jednu dieru nizsie) a tym aj traktor nadvihnes a bude viacej miesta medzi gumou a blatnikom.Peetan píše: To jo... UKT co mám ve vlákně je má taky, ale má i jiné portály a myslím, že i zvedlou boudu. Mě by se tam sotva s dobrým vzorkem vlezly.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- Janicko777
- Kontaktovat uživatele:
Panove, ja by som to najprv skusil. Na mojej 6718 boli 16,9/R30 uplne v pohode. Pozrite si obrazky
Zetor 7745, Zetor 6718 a Zetor 25A
-
Mno není to snad jedno?Každý tam má gumy podle svý představi já nebudu posouvat kabinu do předu skrz to že tam dám o něco větší gumy.Mněl jsem tam osazenou 30tku když jsem mnel defekt a sjetá tam tak tak vešla a když jsem ted kupoval nový gumy tak by tam nevešla na 100%.
Jedno to je možná pro tebe, ale pro nás(možná jen mě) to je důležitý když tam chci 30ky... Teď mám asi 90% a nad kolama místo asi 3-3,5cm, takže bych tam 30ky sotva narval a to tam musím dostat i řetězy.
Zdravím, měl bych takovej malej dotaz. Včem se liší 6745 od 6945? vrtáním a spotřebou, v čem ještě?
zetor 5748, Belarus EO 2621
- rotez
- Kontaktovat uživatele:
takže teoreticky, keby sa v 67xx, vymenil motor za 69 bola by z toho 69xx? prevodovka, zadny most, su tie iste ako v 67 tak aj v 69?Peetan píše:myslím že čerpadlo a trysky.
- vlado742
- Kontaktovat uživatele:
JJ v podstate ano. prevodovka aj rozvodovka su take iste. Akurat su ine brzdove pedale a spojkovy pedal. U 69 su drziaky tych pedalov robene ako obluk a u 67 su kolmo dole. A este je tam myslim aj ina pristrojovka a ine zavazia v zadnych kolesach, take z 3 dierami iba. a 69 ma original zo 4 dierami.nadseny_amater píše:takže teoreticky, keby sa v 67xx, vymenil motor za 69 bola by z toho 69xx? prevodovka, zadny most, su tie iste ako v 67 tak aj v 69?Peetan píše:myslím že čerpadlo a trysky.
Na ukazku pridavam brzdove pedale 67 a 69.
A este si niesom isty tou bednou co je nad pristrojovkou. U 69 som ju videl vela krat ale uz 67 ani raz tak neviem
- mates11
Sakra to vypadá na fakt hezkej traktor ta fotka nahoře nemáš jich víc???vlado742 píše:JJ v podstate ano. prevodovka aj rozvodovka su take iste. Akurat su ine brzdove pedale a spojkovy pedal. U 69 su drziaky tych pedalov robene ako obluk a u 67 su kolmo dole. A este je tam myslim aj ina pristrojovka a ine zavazia v zadnych kolesach, take z 3 dierami iba. a 69 ma original zo 4 dierami.nadseny_amater píše:takže teoreticky, keby sa v 67xx, vymenil motor za 69 bola by z toho 69xx? prevodovka, zadny most, su tie iste ako v 67 tak aj v 69?Peetan píše:myslím že čerpadlo a trysky.
A este si niesom isty tou bednou co je nad pristrojovkou. U 69 som ju videl vela krat ale uz 67 ani raz tak neviem
ty fotky jsem viděl někde na netu na bazaru tuším kolem n. jičína traktor na prodej
- rotez
- Kontaktovat uživatele:
tak to by bolo uplne super. ty brdo. vymenim motor ktory mam teraz (67) za 69, dopredu namiesto lahkej napravy hodim tazku, a mam z toho skoro uplnu 69.vlado742 píše:JJ v podstate ano. prevodovka aj rozvodovka su take iste. Akurat su ine brzdove pedale a spojkovy pedal. U 69 su drziaky tych pedalov robene ako obluk a u 67 su kolmo dole. A este je tam myslim aj ina pristrojovka a ine zavazia v zadnych kolesach, take z 3 dierami iba. a 69 ma original zo 4 dierami.nadseny_amater píše:takže teoreticky, keby sa v 67xx, vymenil motor za 69 bola by z toho 69xx? prevodovka, zadny most, su tie iste ako v 67 tak aj v 69?Peetan píše:myslím že čerpadlo a trysky.
Na čísla se vyprdni, každopádně máš mnohem lepší motor a masivnější nápravu která líp bere.nadseny_amater píše: tak to by bolo uplne super. ty brdo. vymenim motor ktory mam teraz (67) za 69, dopredu namiesto lahkej napravy hodim tazku, a mam z toho skoro uplnu 69.