Dřevákuv zetor 6748

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
drevakm
Kontaktovat uživatele:

Re: Dřevákuv zetor 6748

#106 Nový příspěvek od drevakm »

Tak uz se mi konecne podarilo prilozit fotecku kterou jsem sliboval...
DSCF4749.JPG
Zetor 6748 s manžetovou napravou a dalsi hracky
Pokud chcete poradit z oblasti zpracování dřeva, tak se ptejte.

major3011

#107 Nový příspěvek od major3011 »

Na to sanie sa dá dať dlhšia trubka potom funguje aj v kopcoch :)

gbelec petr

#108 Nový příspěvek od gbelec petr »

jo ale musíš vyměnit celé víko čerpadla hydrauliky.. straé traktory 56,59 mají pouze sací koš a ta trubka jde vymenit jen u novějších čerpadel řady 70 a výše.. tak mě bylo řečeno..

drevakm
Kontaktovat uživatele:

#109 Nový příspěvek od drevakm »

zdravim vas panove
Tak v patek jsem si udelal zase malou radots, sehnal jsem kovane vidle z vysokozdvizneho voziku, ale jen samone, tak budu muset nejak nechat vytvorit pro ne nosnou desku, chci ji udelat tak aby mi sla dat predevsim na hona, ale zaroven sla i zavesit do hdyrauliky, na nejake drobenjsi prenaseni. Nemate nekdo nejaky tip z ceho to co nejjednoduseji predelat a nebo nevite nekdo o nejake vyrazene desce?
A nevimte o nejake traktoriade v zapadnich cechcach? Docela rad bych se na nejakou zajel podivat, ale zatim jsem na zadne nebyl a o zadne prave ani nevim.. Nebo je tady nekde forum o traktoriadach?

ondra
Kontaktovat uživatele:

#110 Nový příspěvek od ondra »

drevakm píše:zdravim vas panove
Tak v patek jsem si udelal zase malou radots, sehnal jsem kovane vidle z vysokozdvizneho voziku, ale jen samone, tak budu muset nejak nechat vytvorit pro ne nosnou desku, chci ji udelat tak aby mi sla dat predevsim na hona, ale zaroven sla i zavesit do hdyrauliky, na nejake drobenjsi prenaseni. Nemate nekdo nejaky tip z ceho to co nejjednoduseji predelat a nebo nevite nekdo o nejake vyrazene desce?
A nevimte o nejake traktoriade v zapadnich cechcach? Docela rad bych se na nejakou zajel podivat, ale zatim jsem na zadne nebyl a o zadne prave ani nevim.. Nebo je tady nekde forum o traktoriadach?
Možná bych měl plotnu z které jsem dělal já desku pro vidle rozměr zhruba 100 cm x 39,5 cm x 15 mm
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141

drevakm
Kontaktovat uživatele:

#111 Nový příspěvek od drevakm »

Diky za nabidku, ale vzhledem k tomu ze jsem z druhe strany republiky tak nevim jak by byla mozna doprava?

ondra
Kontaktovat uživatele:

#112 Nový příspěvek od ondra »

drevakm píše:Diky za nabidku, ale vzhledem k tomu ze jsem z druhe strany republiky tak nevim jak by byla mozna doprava?
Cožpak o to Táta jezdí do Plzně občas ...
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141

Dvordy

#113 Nový příspěvek od Dvordy »

Mám v plánu také udělat nosič lžíce a vidlí z hona na traktor. Představuji si to tak, že udělám trojúhelník za traktor a ten bude mít na druhé straně čepy pro nářadí z hona. Zkoušel jsem to i přímo na traktor, ale jsou moc roztažená ramena a u čepů by musela být nějaká pouzdra, abych doladil rozdíl průměru mezi koulema u ramen hydrauliky a ok u nářadí hona.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III

drevakm
Kontaktovat uživatele:

#114 Nový příspěvek od drevakm »

Zdravim vas panove zase po dlouhe dobe, nejak posledni dobou nestiham... Minuly tyden jsem prodal HONA, protoze uvazuji o necem mnesim nez je zrovinka hon, ale na traktoru mi s tim prodejem vzniknul takovy drobny problem. V honovy jsem pri prodeji nechal baterku z traktoru.. Musim tedy sehnat novou, dokazal by mi nekdo poradit a nejakou baterku doporucit? Aby to bylo za slusnou cenu a ta baterka neco i vydrzela, a par let mi slouzila? Minulou baterku co jsem mnel v traktoru byla 140 AH, mohlo by byt i neco slabsiho a nebo radeji doporucujete silnejsi? Neriam ze startuju zrovna v minus dvaceti traktro, ale take se mi muze povedst ze na zimu dohodnu nejake prohrnovani silnice a pak budu startovat i v mrazech, kdy mi stoji traktor pouze v otevrenem prujezdu a nebo na volnem prostranstvi...
Mnohokrate vam dekuji za rady... Jo a nebo je tady nekde nejake tema ci vlakno o baterkach kde bych se mohl o nich dozvedet neco vice??

Honza50

#115 Nový příspěvek od Honza50 »

ahoj, já mám 180ah a nemám problém se startama i v -20.
jinak pro baterky jezdím sem: http://www.auto-elektro.cz/
má dobrý ceny, vždycky mu zavolám, jestli má nějakou levnou
v 57 jí mám 3 rok a zatím spokojenost ;-)
zetor 5748, Belarus EO 2621

drevakm
Kontaktovat uživatele:

#116 Nový příspěvek od drevakm »

Dekuji, tak baterku jsem nakonec koupil 140, a toci paradne, jsem zvedav co bude v zimne, ale myslim si ze v pohode :-)

drevakm
Kontaktovat uživatele:

#117 Nový příspěvek od drevakm »

Jinak dneksa jsem si udelal zase dalsi radost. UNC jsem zatim nesehnal, ale misto toho jsem is koupil minuly tyden pasovou pilu na porez kulatiny, a dneksa jsem si od toho pana pritahnul jeden trakturek, je to dvouvalec mc cormic, vodou chlazeny, par drobnych uprav asi bude potrebovat, ale to snad bude v pohode... a hlanve bly za vcelku slusnou cenu. je s nemeckyma dokladam, takze teoreticky by sel i prihlasit na cesky..

drevakm
Kontaktovat uživatele:

#118 Nový příspěvek od drevakm »

081020121060.jpg
Tak konecne se mi podarilo pridat fotecku :-) Moje nova hracka...

drevakm
Kontaktovat uživatele:

#119 Nový příspěvek od drevakm »

Ja vas opret po delsi odmlce zdravim,
Mam zase nekolik drobných dotazu.
Mate nejaký sikovný nekdo nápad cim by se dala nakládat kulatina na valník? Mam doma pasovku na kulatinu, a kdyz nekde neco pokacim, tak bych to potřeboval nějak kulturne navalit na sedmitunku, a zrovna rukama to moc nejde..
Napadly mne vidle z jesterky se sloupem dat do zadnich ramen a tim, ale tam mam takovy problem s tim jak to vyrsit kdyz se mi nechce vracet se domu pro vidle kdyz do lesa odvezu valnik, zda s tim ma nekdo zkusenosti. Zda je mozne treba na ty vidle udelat nejakej drzak na valniku do ktereho by se dali zahaknout? Jak je asi takova vez s vidlema tezka? slo by to pretahnout si ji na vozicku za osobakem?
Da se to nakládat treba s nizkym rampovacem? Visokej mam na traktor strach davat vzhledem k tomu ze mam vepredu jen lehkou predni napravu (manzetovku), ta by to nemuela vydrzet..
A nema tady nekdo navod treba na nejakej jerabek za traktor jterej by to taky dokazal zvednout? a k tomu by se pod nej jeste vesla zaprahnout vlecka?

Miru4
Kontaktovat uživatele:

#120 Nový příspěvek od Miru4 »

Také jsem se nechal inspirovat ostatníma a o vánocích jsem sestrojil svůj.
Tady se toho píše http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=195 o jeřábech spousty.

Odpovědět

Zpět na „Zetor 4712-6745“