Dřevákuv zetor 6748
Moderátor: Lukashil
- drevakm
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dřevákuv zetor 6748
Tak uz se mi konecne podarilo prilozit fotecku kterou jsem sliboval...
Zetor 6748 s manžetovou napravou a dalsi hracky
Pokud chcete poradit z oblasti zpracování dřeva, tak se ptejte.
Na to sanie sa dá dať dlhšia trubka potom funguje aj v kopcoch
-
jo ale musíš vyměnit celé víko čerpadla hydrauliky.. straé traktory 56,59 mají pouze sací koš a ta trubka jde vymenit jen u novějších čerpadel řady 70 a výše.. tak mě bylo řečeno..
- drevakm
- Kontaktovat uživatele:
zdravim vas panove
Tak v patek jsem si udelal zase malou radots, sehnal jsem kovane vidle z vysokozdvizneho voziku, ale jen samone, tak budu muset nejak nechat vytvorit pro ne nosnou desku, chci ji udelat tak aby mi sla dat predevsim na hona, ale zaroven sla i zavesit do hdyrauliky, na nejake drobenjsi prenaseni. Nemate nekdo nejaky tip z ceho to co nejjednoduseji predelat a nebo nevite nekdo o nejake vyrazene desce?
A nevimte o nejake traktoriade v zapadnich cechcach? Docela rad bych se na nejakou zajel podivat, ale zatim jsem na zadne nebyl a o zadne prave ani nevim.. Nebo je tady nekde forum o traktoriadach?
Tak v patek jsem si udelal zase malou radots, sehnal jsem kovane vidle z vysokozdvizneho voziku, ale jen samone, tak budu muset nejak nechat vytvorit pro ne nosnou desku, chci ji udelat tak aby mi sla dat predevsim na hona, ale zaroven sla i zavesit do hdyrauliky, na nejake drobenjsi prenaseni. Nemate nekdo nejaky tip z ceho to co nejjednoduseji predelat a nebo nevite nekdo o nejake vyrazene desce?
A nevimte o nejake traktoriade v zapadnich cechcach? Docela rad bych se na nejakou zajel podivat, ale zatim jsem na zadne nebyl a o zadne prave ani nevim.. Nebo je tady nekde forum o traktoriadach?
Možná bych měl plotnu z které jsem dělal já desku pro vidle rozměr zhruba 100 cm x 39,5 cm x 15 mmdrevakm píše:zdravim vas panove
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
- drevakm
- Kontaktovat uživatele:
Diky za nabidku, ale vzhledem k tomu ze jsem z druhe strany republiky tak nevim jak by byla mozna doprava?
Cožpak o to Táta jezdí do Plzně občas ...drevakm píše:Diky za nabidku, ale vzhledem k tomu ze jsem z druhe strany republiky tak nevim jak by byla mozna doprava?
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
Mám v plánu také udělat nosič lžíce a vidlí z hona na traktor. Představuji si to tak, že udělám trojúhelník za traktor a ten bude mít na druhé straně čepy pro nářadí z hona. Zkoušel jsem to i přímo na traktor, ale jsou moc roztažená ramena a u čepů by musela být nějaká pouzdra, abych doladil rozdíl průměru mezi koulema u ramen hydrauliky a ok u nářadí hona.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
- drevakm
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim vas panove zase po dlouhe dobe, nejak posledni dobou nestiham... Minuly tyden jsem prodal HONA, protoze uvazuji o necem mnesim nez je zrovinka hon, ale na traktoru mi s tim prodejem vzniknul takovy drobny problem. V honovy jsem pri prodeji nechal baterku z traktoru.. Musim tedy sehnat novou, dokazal by mi nekdo poradit a nejakou baterku doporucit? Aby to bylo za slusnou cenu a ta baterka neco i vydrzela, a par let mi slouzila? Minulou baterku co jsem mnel v traktoru byla 140 AH, mohlo by byt i neco slabsiho a nebo radeji doporucujete silnejsi? Neriam ze startuju zrovna v minus dvaceti traktro, ale take se mi muze povedst ze na zimu dohodnu nejake prohrnovani silnice a pak budu startovat i v mrazech, kdy mi stoji traktor pouze v otevrenem prujezdu a nebo na volnem prostranstvi...
Mnohokrate vam dekuji za rady... Jo a nebo je tady nekde nejake tema ci vlakno o baterkach kde bych se mohl o nich dozvedet neco vice??
Mnohokrate vam dekuji za rady... Jo a nebo je tady nekde nejake tema ci vlakno o baterkach kde bych se mohl o nich dozvedet neco vice??
ahoj, já mám 180ah a nemám problém se startama i v -20.
jinak pro baterky jezdím sem: http://www.auto-elektro.cz/
má dobrý ceny, vždycky mu zavolám, jestli má nějakou levnou
v 57 jí mám 3 rok a zatím spokojenost
jinak pro baterky jezdím sem: http://www.auto-elektro.cz/
má dobrý ceny, vždycky mu zavolám, jestli má nějakou levnou
v 57 jí mám 3 rok a zatím spokojenost
zetor 5748, Belarus EO 2621
- drevakm
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji, tak baterku jsem nakonec koupil 140, a toci paradne, jsem zvedav co bude v zimne, ale myslim si ze v pohode :-)
- drevakm
- Kontaktovat uživatele:
Jinak dneksa jsem si udelal zase dalsi radost. UNC jsem zatim nesehnal, ale misto toho jsem is koupil minuly tyden pasovou pilu na porez kulatiny, a dneksa jsem si od toho pana pritahnul jeden trakturek, je to dvouvalec mc cormic, vodou chlazeny, par drobnych uprav asi bude potrebovat, ale to snad bude v pohode... a hlanve bly za vcelku slusnou cenu. je s nemeckyma dokladam, takze teoreticky by sel i prihlasit na cesky..
- drevakm
- Kontaktovat uživatele:
Tak konecne se mi podarilo pridat fotecku :-) Moje nova hracka...
- drevakm
- Kontaktovat uživatele:
Ja vas opret po delsi odmlce zdravim,
Mam zase nekolik drobných dotazu.
Mate nejaký sikovný nekdo nápad cim by se dala nakládat kulatina na valník? Mam doma pasovku na kulatinu, a kdyz nekde neco pokacim, tak bych to potřeboval nějak kulturne navalit na sedmitunku, a zrovna rukama to moc nejde..
Napadly mne vidle z jesterky se sloupem dat do zadnich ramen a tim, ale tam mam takovy problem s tim jak to vyrsit kdyz se mi nechce vracet se domu pro vidle kdyz do lesa odvezu valnik, zda s tim ma nekdo zkusenosti. Zda je mozne treba na ty vidle udelat nejakej drzak na valniku do ktereho by se dali zahaknout? Jak je asi takova vez s vidlema tezka? slo by to pretahnout si ji na vozicku za osobakem?
Da se to nakládat treba s nizkym rampovacem? Visokej mam na traktor strach davat vzhledem k tomu ze mam vepredu jen lehkou predni napravu (manzetovku), ta by to nemuela vydrzet..
A nema tady nekdo navod treba na nejakej jerabek za traktor jterej by to taky dokazal zvednout? a k tomu by se pod nej jeste vesla zaprahnout vlecka?
Mam zase nekolik drobných dotazu.
Mate nejaký sikovný nekdo nápad cim by se dala nakládat kulatina na valník? Mam doma pasovku na kulatinu, a kdyz nekde neco pokacim, tak bych to potřeboval nějak kulturne navalit na sedmitunku, a zrovna rukama to moc nejde..
Napadly mne vidle z jesterky se sloupem dat do zadnich ramen a tim, ale tam mam takovy problem s tim jak to vyrsit kdyz se mi nechce vracet se domu pro vidle kdyz do lesa odvezu valnik, zda s tim ma nekdo zkusenosti. Zda je mozne treba na ty vidle udelat nejakej drzak na valniku do ktereho by se dali zahaknout? Jak je asi takova vez s vidlema tezka? slo by to pretahnout si ji na vozicku za osobakem?
Da se to nakládat treba s nizkym rampovacem? Visokej mam na traktor strach davat vzhledem k tomu ze mam vepredu jen lehkou predni napravu (manzetovku), ta by to nemuela vydrzet..
A nema tady nekdo navod treba na nejakej jerabek za traktor jterej by to taky dokazal zvednout? a k tomu by se pod nej jeste vesla zaprahnout vlecka?
Také jsem se nechal inspirovat ostatníma a o vánocích jsem sestrojil svůj.
Tady se toho píše http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=195 o jeřábech spousty.
Tady se toho píše http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=195 o jeřábech spousty.