Zetor 5645

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Patrik traktorista

Re: Zetor 5645

#31 Nový příspěvek od Patrik traktorista »

czlukas píše:Nemaš nějak ty předni kola zahrabane nebo se mě to zda?
To se ti zdá ;-) Ono je na zemi seno asi tak 10 cm vrstva :) a to jsem to eště odklízel :)

czlukas

#32 Nový příspěvek od czlukas »

Tak to potom jo :)
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!

Pokud traktor tak jedině ZETOR !

Pokud auto tak jedině ŠKODA

Patrik traktorista

#33 Nový příspěvek od Patrik traktorista »

Tak jsem vytáhl 56tku po zimním spánku. Chytla na otočení a to jsem ani nepumpoval naftu :) Jinak jsme konečně instalovaly sedačku z LIAZky ale rozchodit vzduchy to bylo něco :D Celý dopoledne a eště hodinu odpoledne :smich: Nejdřiv jsme měnily všechny přepouštěče tak potom se to uráčelo nafoukat... ale jenom 2,5 atmosféry !!!! :smich: Ti co znají LIAZ tak vý že fouká asi 8 atmosfér. Takže se sedačka ani nezvedla :D Tak jsme pátraly, pártaly a vypátraly !! Byla špatná hlava na kompresoru !!! A to je ten motor po GO !!! :smich: Takže výměna a konečně jsme nafoukaly nějak 5 atmosfér, takže sedačka funguje ;-) Ale s touhle sedačkou to je svezení ;-) :) za 5 a plnej !! Po asfaltce která je děravá až to neni hezký, já jsem seděl furt na místě .... jenom střecha se chovala trochu jako klapka na vejfuku :D :D Všem doporučuju si sedačku z LIAZky nainstalovat ;-) opravdu se na ní jezdí pěkně :rally: ;-)
Přílohy
DSC01939.JPG
DSC01938.JPG

Fidlla

#34 Nový příspěvek od Fidlla »

Možná první svezení,ale sedět na 12-14 hodin :typek: ,já ji v 7711 vyhodil na namontoval Grammerku-to je teprve žužo........
Zetor 6718 DEEP RED

Patrik traktorista

#35 Nový příspěvek od Patrik traktorista »

Fidlla píše:Možná první svezení,ale sedět na 12-14 hodin :typek: ,já ji v 7711 vyhodil na namontoval Grammerku-to je teprve žužo........
A měl jsi na ní oba dva ty tlumící pístky po boku ?? No tak já s timhle traktorem jedu max tak 6-7 h takže to nějak vydržim ;-)

Fidlla

#36 Nový příspěvek od Fidlla »

Patrik traktorista píše:
Fidlla píše:Možná první svezení,ale sedět na 12-14 hodin :typek: ,já ji v 7711 vyhodil na namontoval Grammerku-to je teprve žužo........
A měl jsi na ní oba dva ty tlumící pístky po boku ?? No tak já s timhle traktorem jedu max tak 6-7 h takže to nějak vydržim ;-)

NENe neměl ,puvodně 2 ,pak jeden vydělal a po třech měsících šla cela sedačka ven,vím je to rozdíl o proti originálu s perem ... ale na grammerku to nemá-ta ti vychytává razi i do zad-pokud jezdíš s vlekem....
Zetor 6718 DEEP RED

Patrik traktorista

#37 Nový příspěvek od Patrik traktorista »

Fidlla píše:
Patrik traktorista píše:

NENe neměl ,puvodně 2 ,pak jeden vydělal a po třech měsících šla cela sedačka ven,vím je to rozdíl o proti originálu s perem ... ale na grammerku to nemá-ta ti vychytává razi i do zad-pokud jezdíš s vlekem....
No to je jasný, na gramerku nemá ;-) Jj o tom že vychytává i záda vim, ono se to dá zapnout i vypnout. Já jezdim v JD většinou s vypnutym ale někdy si to taky zapnu ;-) Ale tak víš co, já tam měl původně sedáky z TATRY a spodek byl klasika zetor s tim na nic měchem co furt praská. Pak jsme říkali známýmu aby vymyslel něco lepšího a ten tam dal sedačku z auta a tu navařil na dvě účka :smich: Takže sedačka natvrdo a s tim se nedá jezdit. Tak jsme tam daly tuhle LIAZkovou. A ta na to co u nás ten traktor najezdí stačí ;-)

Fidlla

#38 Nový příspěvek od Fidlla »

jj v pohodě,já jen psal o té liazacké jaké to je po x hodinách-nic ve zlým...
Zetor 6718 DEEP RED

Patrik traktorista

#39 Nový příspěvek od Patrik traktorista »

Fidlla píše:jj v pohodě,já jen psal o té liazacké jaké to je po x hodinách-nic ve zlým...
JJ jasný. Já se nezlobim :) jestli to tak vypadalo. Rád si poslechnu zkušenosti od jinejch ;-)

Odpovědět

Zpět na „Zetor 4712-6745“