Leštìnka z jihu - Zetor 5718
Moderátor: Lukashil
- martin5711
Návtrat
No koneènì tyhle super stránky zase jdou, už jsem se nemohl doèkat.
Nešli docela dost dlouho.
- 7711
- Kontaktovat uživatele:
Re: Návtrat
Tak to máš pravdu.Robil si nieèo v tej neprítomnosti z traktorom?martin5711 píše:No koneènì tyhle super stránky zase jdou, už jsem se nemohl doèkat.
Chuck Norris sa vie tak rýchlo zobudiť, že sa pristihne ešte ako spí.
- martin5711
Re: Návtrat
Ne zas tak dlouho abych na nìm musel nìco dìlat to nebylo. Jen jsme hrnuli sníh ale asi jenom tøi dny protože pak už pøestalo snìžit.7711 píše:Tak to máš pravdu.Robil si nieèo v tej neprítomnosti z traktorom?martin5711 píše:No koneènì tyhle super stránky zase jdou, už jsem se nemohl doèkat.
A teï už neni sníh žádnej.
Re: Leštìnka z jihu - Zetor 5718
Jsi můj vzor ... Mám Z 6718 a tohle chci taky udělat.
- 7711
- Kontaktovat uživatele:
Borek,predstav nám svoju 6718.
Chuck Norris sa vie tak rýchlo zobudiť, že sa pristihne ešte ako spí.
- martin5711
Re:
jirka45X píše:martin5711: nestával ten tvùj traktor zarostlej v roští kousek za krumlovem? podobnej jsem tam vídal u jednoho opuštìnýho stavení...
No tak to opravdu nestával. Takovou dálku bych pro něj ani nejel když jsem ho kupoval.
gratuluju, sam jsem na tom podobne, nahodou se mi dostal do ruky skoro vrak co mnoho let jen stal venku, a davam ho dokupy, a je to silene krasna prace, s krasnejma vysledkama casem pridam foto i poznatky sveho Zeturka
Ahoj prosím tě, můžeš udělat pár fotek té radlice?Už hodně dlouho sháním inspiraci pro svůj traktor a ta tvoje mi přijde dost dobrá.Děkuju
Tak jsem si to jeste jednou v klidu prohledl, a teda, nasel bych par nedostatku, nechapu nastrikat cely motor sedou, jako komplet, a co kapotaz? ja teda taky delam renovaci 5718, a vetsina dilu co jde pujde opiskovat, a pak nastrikat, jelikoz si motor rika a spousty nahradnich dilu, nebudu nic do sediva, jen si nejsem jist barvou vrtule a filtrace vzduchu, mozna jsem filtraci nekde videl modrou, ale nejsem si jist. az zjistim jak si tu zalozim vlakno, pridam par fotek z probihacky
Re:
i 67 měly dynamo první traktor co měl origo altík byla až 69octaviaman 1 píše:No jo, ale toto má ještì dynamo !!!martin5711 píše:Je to spíš napùl ta bouda je z 57ky a haupny taky.
A já to beru jako 5718.
A to 5711 orig. už nemìli .To bylo naposledy u 5511 a 5611.