Honzův zetor 5748
Moderátor: Lukashil
-
Re: Honzovi pomocníci Supříci
Čau, já sem měl na suprovi něco podobnýho, v pravym kole mi čas od času pěkně chroupalo (někdy to byli fakt rány), nejdřív sme to sváděli na visící uzávěrku. Až pak mi jednou upadlo celý kolo (ještě že to nebylo na ňákym hlavnim tahu, Supr tam stál celej den na špalku 15km od domova). Nebyla to uzávěrka, ale měl sem utrhlý dva šrouby na těch půlměsících, jak držej náboj na tý hřídeli a protože sem tam neměl na konci tý hřídele to zajišťovací kolečko, tak mi to celý kolo i s tím nábojem vyjelo. No ale Suprovi se naštěstí nic vážnějšího nestalo. Takže sme odvrtali ty zbytky ulomenejch šroubů, dali nový a teď po nějakym chroupání nebo bouchání neni ani památka.
Dneska jsem vyzvedl kolo a žádná vůle nikda nebyla. K uzávěrce jsem dal kratší šroub tamten je 6cm dlouhej a otočij jsem narážku zubové spojky, protože byla obráceně. ještě to musím vyzkoušet..
zetor 5748, Belarus EO 2621
Dneska jsem byl v lese. Už aby to bílý svinstvo slezlo
Ahoj Honzo.
Kolik kubíku táhneš?
Kolik kubíku táhneš?
nevím, nemám to změřený, ale asi tak 1-1,5 m3
Dneska mi přišel novej starter, je to polská výroba. Hned jsem ho tam nasadil a za půl minuty traktor běžel . Včera jsem ho startoval asi 3/4 hodiny.
- mareko
Ahoj!
Jaký to je startér ?
Ono ti to tam pasovalo ?
Já jsem dal raději repasovat. Ale když nějaký kontakt není ok .Tak dělá psí kusy taky
Jaký to je startér ?
Ono ti to tam pasovalo ?
Já jsem dal raději repasovat. Ale když nějaký kontakt není ok .Tak dělá psí kusy taky
diesel to je koncert
Ahoj,mareko píše:Ahoj!
Jaký to je startér ?
Ono ti to tam pasovalo ?
Pasoval to tam normálně(měl by pasovat do všech zetorů). Teď už nemusím používat dekompresy. ten starej s tím ani jednou neotočil(bez dekomprese) Dneska bylo -7 a chytil hned.
To je on: http://stroje.bazos.cz/inzerat/5032294/ ... tor-pl.php
Dobrý den, pěkní supříci ale barva mi chybí
To ne ale vypadá to bez barvy jak rozpadlí traktor
- Jaryn
Ćau Honzo,tak jak to startuje?Já dneska ten starter odjednal taky,tak jsem zvědavý.Mám ten samý problém co ty,bez dekomprese ani otočení a to mám novou baterku,tak doufám že se to zlepší..
I když tě holka zradí,i to se může stát,zůstane ti zetor věrný kamarád...
-
- Kontaktovat uživatele:
Hoši koukám že jste se pustili do startéru rychlotočících to je ptořeba když se podívám jakstartuje sosuedum crystal je to jak supr ale když dáš rychlotočící je to špica