Fikejzova 67

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
fikejz

Re: Fikejzova 67

#301 Nový příspěvek od fikejz »

:D :smich:
Na obrázku opravdu chybí - tam totiž řádily chobotničky z druhého patra. A víš jak ty to mají s písmenky, když čtou. Ale značku jsem před nimi uchránil :)
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

fikejz

#302 Nový příspěvek od fikejz »

Víte prosím někdo jaké jsou rozměrové rozdíly mezi konzolou třetího bodu pro starší řady číslo dílu 40115011: https://www.nekvinda-obchod.cz/konzola-19928/ a tou pro pátou až šestou modernizaci,tedy řady 52-77, číslo dílu 72455007 https://www.nekvinda-obchod.cz/konzola-25311/ ?

Konzola kterou mám na traktoru má sice díry o průměru 25mm, ale vzdálenost mezi jejími stěnami je s výjimkou horní díry, kde je evidentně vymlácená 47mm. Ale ani do horní se nevejde standardní táhlo třetího bodu o rozměrech díry 25.4 a šířce koule 51mm hladce a bez problémů.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

lukisek 099

#303 Nový příspěvek od lukisek 099 »

Mam na 4011 prave tu novsi konzoli a sedla bez uprav s novym tretim bodem sem problem mel v horni dire ale uz si to sedlo problem tech novych tretich bodu je ze oproti originalu co mam jeste z dob davno minulych ze ty stare kulisi maji kolem min masa ty nove sou mohutnejsi. Jak pujdu ven muzu nafotit

fikejz

#304 Nový příspěvek od fikejz »

Mě zajímají rozměry, protože se to snažím dát do pořádku. A tohle ø 25× 47mm je nějaký kočkopes, protože kategorie jedna má ø19.2 × 44 a kategorie II. má mít rozměr ø25.4×51mm

Tahám malý věci a tak by mi nevadila ani kategorie I hlavně ať je to jak má být.

red.bill

#305 Nový příspěvek od red.bill »

Do žádný se ti nevejde koule široká 51mm... u 72 dle barvy origo konzole, jsem prostě ubrousil kouli tak aby do konzole vlezla, kolik to bylo už nepamatuju... jestli někdo upravil formy a do dnešní produkce se ty koule vejdou netušim. To musíš napsat Nekvindoj...

Kategorie tbz do toho tahat nemůžeš, prostě ne všechno je podle norem, taky zálež jestli se nějaký rozměry časem nezměnily...

pavel sk

#306 Nový příspěvek od pavel sk »

Mne boli minuly rok kupili do obracača novy treti bod (šrob). Konzolu mam pôvodnu (Z7245). Ten treti bod mi vosiel len do uplne hornej diery, kde je ta konzola za tie roky viac vytahana, lebo tam sa v minulosti asi najviac pouzivala. Do dier nižsie ani omylom. Obracač vešiam tak, ze treti bod mavam v tretej diere zhora. Ako spomenul red.bill 8) Musel som mierne obrusil gulu cca. po 1mm kazdej strany 8). Potom to bolo gut. Doma na obydvoch traktoroch (6945, druhy mix.) mame tie konzoly tretieho bodu uplne rovnake co sa tyka rozmerov a velkostou dier ako maju napr. 72XX, 77XX.

fikejz

#307 Nový příspěvek od fikejz »

Díky za odpovědí 8)

Odpovědět

Zpět na „Zetor 4712-6745“