Hranostajův kříženec 5611
Moderátor: Lukashil
Re: Hranostajův kříženec 5611
Kezby tomu tak bylo. Ale skousel sem klasicky dopředu dozadu a páka je úplně nafest.
No kdyz nahoou redukce vyskakovala (rychla) treba pri jizde z kopce, daval se tam pro lepai prodej traktoru sroub natvrdo
Stydím se za tuto zem
To sa da zhora poliečit.
Uvidím zítra. Až to skouknu.
Hledal jsem kolik oleje do nápravy a našel jsem že do diferenciálu 3 litry a do nábojů 0.75 litrů.
Tak doufám že to tak je.
Chtěl jsem se podívat do příručky ale bohužel mám příručku pro desítkovou řadu a tam je jen těžká náprava.
Hledal jsem kolik oleje do nápravy a našel jsem že do diferenciálu 3 litry a do nábojů 0.75 litrů.
Tak doufám že to tak je.
Chtěl jsem se podívat do příručky ale bohužel mám příručku pro desítkovou řadu a tam je jen těžká náprava.
No ja som po zakupeni toho nasho druheho traktora s manzetovkov tiez patral po mnozstve oleja v prednom dife. Nasiel som knihu od Lupomecha a ta uvadza len 2l. Klby poloosy 2x po 0,75l, to sedi. Potom v inej prirucke som nasiel 2,2l. Tak sme napokon urobili tak, ze ten olej co tam bol sme vypustili a na rovine v garazi sme naliali olej tak, aby bol v nalievacom otvore ktory je na skrini pred-prevodu. Predtym som vymenil gufero na vstupe v tej nastavovacej matici, lebo bolo vidiet ze slabo uz slzilo (v mojom vlakne od strany 200 a vyssie su s tej operacie aj foto). Na druhy den som to este skontroloval a dolial dalsi cca. polliter. Ten olej tam hlavne v zime dost pomaly tecie do skrine az k rozvodovke. Tak to dokopy dalo cca. 2,5l. Predtym som vypustil nieco cez dva litre. Odvtedy som tam olej neriesil.
Ja se vzdy do prevodu snazimdat o trosku mene nez je kontrolni sroub popr. Ryska
Ucili me to tak stari mechanici, ze pry dele vydrzi gufera
Ucili me to tak stari mechanici, ze pry dele vydrzi gufera
Stydím se za tuto zem
Ono aj gufero musi byt mazane. Ja sa tiez snazim drzat prirucky pripadne mierky.
Knihu od F.Lupoměcha mám a nějak sem to tam nezaregistroval. Jdu tam juknout znova.
str. 266.
Aha. No já mám knihu která má pouze 200 stran.
Byl jsem změřit fridex a čuměl jsem jako pero z gauče, je tam -50c°
Byl jsem změřit fridex a čuměl jsem jako pero z gauče, je tam -50c°
Mne kedysi zena kupila pod stromček knihu od Lupomecha 2011-6945. S tou nemrznucou môzes ist aj na Sibir. Urcite by som s toho odpustil a doriedil to na minus 20. To uplne staci.
Mám také 2011-6945 je tam psán rok 2007 a první vydání.
Ja 4. vydanie. Tam sa uvadyaju len dva litre Mne to tiez pride nejak malo. Ono ta naprava zase taka mala a lahka neni.
Gratulujem ku kúpe, ten traktor vyzerá dobre, nech ti robí len radosť
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Děkuji. No vypadá celkem dobře. Až sem se dívil. Podle to má za sebou pestrou minulost.
Začel u státního statku Hoštka okr.Tachov, Rozvadov, Huť u Tachova, Břasy okr.Rokycany, Nezbavětice a tet já.
V roce 92 výměna rámu a motoru v STS Velká Hleďsebe.
Začel u státního statku Hoštka okr.Tachov, Rozvadov, Huť u Tachova, Břasy okr.Rokycany, Nezbavětice a tet já.
V roce 92 výměna rámu a motoru v STS Velká Hleďsebe.