Zetor 4011
Moderátor: Lukashil
Motoricky jde pìknì, alespoò podle odborníkù :-). Tenhle rám také moc vidìt není, ale tøeba mùj soused na vsi ho má také. Mìl by vydržet daleko víc než ten klasickej.Tomas píše:Jo tak ta je pìkná- ètyøicítka je mùj nejmilejší traktor. Jo to je správná formulace- 'GO' jak øíkáš lakem je fakt na.....
Ale pokud je motoricky v pohodì, tak lak se vždycky dá udìlat. Koukám že máš ten pìknej rám na nosníky pod blatníkama- ten se už moc nevidí
No právì, bratránek má na tøicítce ten klasickej a když vidim jak se to celý pøi jízdì klepe, tak bych nechtìl vidìt co by to udìlalo pøi pøevržení... Na pìtadvacítce mám konstrukènì to samý a je to mnohem techniètìjší a øek bych i bezpeènìjšíDvordy píše:Motoricky jde pìknì, alespoò podle odborníkù :-). Tenhle rám také moc vidìt není, ale tøeba mùj soused na vsi ho má také. Mìl by vydržet daleko víc než ten klasickej.Tomas píše:Jo tak ta je pìkná- ètyøicítka je mùj nejmilejší traktor. Jo to je správná formulace- 'GO' jak øíkáš lakem je fakt na.....
Ale pokud je motoricky v pohodì, tak lak se vždycky dá udìlat. Koukám že máš ten pìknej rám na nosníky pod blatníkama- ten se už moc nevidí
Práce má být tvůj kůň, ne jezdec.
Tento rám by mìl opravdu více vydržet.Jeho výroba byla zahájena od roku 68 s nástupem Z2511,3511.Ten pøedchozí má tu nevýhodu,že pøi jízdì znaènì rezonuje,byly i pokusy u pùvodního rámu dávat rùzné výztuhy-vzpìry na portály,spojení nad nádrží a nad støechou,ale žádaný efekt to nepøineslo,tudíž byly upevnìny pásové výztuhy na portály pod blatníky a na nì pøes blatník se našrouboval upravený rám.Zdøejme to máš dopasovaný rám ze Z3511,protože na Z4011 se tento typ rámu nemontoval i na první Z5511 s kulatou kabinou se montovaly rámy uchycené vzadu na podkovì.Na každý typ Zetora byl jiný(rozmìrovì) rám.Dvordy píše:Motoricky jde pìknì, alespoò podle odborníkù :-). Tenhle rám také moc vidìt není, ale tøeba mùj soused na vsi ho má také. Mìl by vydržet daleko víc než ten klasickej.Tomas píše:Jo tak ta je pìkná- ètyøicítka je mùj nejmilejší traktor. Jo to je správná formulace- 'GO' jak øíkáš lakem je fakt na.....
Tak nevím, odkud jsi to èerpal, ale asi tam budou chyby, protože tento traktor je vyroben 1964 a už pøi prodeji tam byl rám namontován. V technièáku poznámka "Pro závody v pùsobnosti MZLVH se dodává traktor v provedení agro. Další konstr. aplikace na str. 8". No a tam máš zmìnu rozmìrù a váhy. Vše pùvodnì napsané , jako vìtšina základních údajù. A na Zetora 4011 se to asi dávalo, protože kamarád má stejný typ rámu, rok výroby 1965.Krcal píše:Tento rám by mìl opravdu více vydržet.Jeho výroba byla zahájena od roku 68 s nástupem Z2511,3511.Ten pøedchozí má tu nevýhodu,že pøi jízdì znaènì rezonuje,byly i pokusy u pùvodního rámu dávat rùzné výztuhy-vzpìry na portály,spojení nad nádrží a nad støechou,ale žádaný efekt to nepøineslo,tudíž byly upevnìny pásové výztuhy na portály pod blatníky a na nì pøes blatník se našrouboval upravený rám.Zdøejme to máš dopasovaný rám ze Z3511,protože na Z4011 se tento typ rámu nemontoval i na první Z5511 s kulatou kabinou se montovaly rámy uchycené vzadu na podkovì.Na každý typ Zetora byl jiný(rozmìrovì) rám.Dvordy píše:Motoricky jde pìknì, alespoò podle odborníkù :-). Tenhle rám také moc vidìt není, ale tøeba mùj soused na vsi ho má také. Mìl by vydržet daleko víc než ten klasickej.Tomas píše:Jo tak ta je pìkná- ètyøicítka je mùj nejmilejší traktor. Jo to je správná formulace- 'GO' jak øíkáš lakem je fakt na.....
Moc pekny traktor. Prave som predal Supra, mal som ho iba kratko, jedno zvazanie dreva z lesa. Teraz mam moznost kupit 4011 s uzkou kabinou. Chcem sa spytat, ake s nim mas skusenosti. Chlapik mi k nemu ponuka 3-radlicny pluh. Orat budem asi 700 m do mierneho kopca, potom rovina. Myslis, ze to zvladne? Aka je moznost dostat sa k original nahradnym dielom? Mas k tomu aj nejake dielenske prirucky, pripadne navod, hocico v tlacenej podobe?
Dakujem
Dakujem
Já s ním mám zatím dobré zkušenosti. Táta má toho samého a taháme za tím roudnický tøíradlièný pluh. Náhrádní díly nejsou problém, alespoò v Èechách. Já jsem napøíklad teï kupoval pøední a zadní blatníky nové z Agrozetu. Jinak pán z Agrozetu mi øíkal, že se dá koupit i laminátová støecha na kulatou kabinu. Návod a dílenské pøíruèky mám jenom v elektronické podobì.Peter píše:Moc pekny traktor. Prave som predal Supra, mal som ho iba kratko, jedno zvazanie dreva z lesa. Teraz mam moznost kupit 4011 s uzkou kabinou. Chcem sa spytat, ake s nim mas skusenosti. Chlapik mi k nemu ponuka 3-radlicny pluh. Orat budem asi 700 m do mierneho kopca, potom rovina. Myslis, ze to zvladne? Aka je moznost dostat sa k original nahradnym dielom? Mas k tomu aj nejake dielenske prirucky, pripadne navod, hocico v tlacenej podobe?
Dakujem
Já nevím kolik stojí, já jsem psal do Agrozetu, ale zatím mi neodpovìli. Když jsem zjistil, kolik stojí ty blatníky, tak jsem je rovnou objednal, protože ty staré se nevyplatí opravovat.Robert píše:Je pravda že se ta støecha nechá koupit, ale stojí 2000,-kè a za ty peníze je to hadr ze se nedá srovnat s tou starou. Tchán ji kupoval a hrùza.