Moj zetor 3011
Moderátor: Lukashil
Moj zetor 3011
Tohto roku som sa z dedom rozhodol ze trocha zrenovujeme traktorik tak sme sa do toho pustiliu
Re: Moj zetor 3011
Tak ať se renovace podaří a dej jsem nějakou fotku traktůrka před renovací a napiš a nafoť, co jste opravovali a jak se opravy daří. A pokud si s něčím nebudeš vědět rady, tady dostaneš od ostatních dost dobrých rad.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
tak pridavam nejake fotky tak zacali sme kabinou ,bola prasknuta strecha,potom sme sa pustili do motora a prevodky ocistili sme a nastirekali.potom sme zacali s renovaciuo blatnikou...blatniky som ohol v praci. Kupa novych svetiel,novej pristrojovky,oprava otackomera,vymena brzdoveho snimaca isiel do skratu. teraz mam vsetko hotove ale este potrebujem opravit brzdy lave koleso nehame..nemam teraz peniaze tak niekedy v zime by som sa do toho pustil.tak pridam nejake foto
zdravim kupil som nove lanko clony a neviem ako bolo presne uchytene nemate niekto schemu ako to bolo original
tak první trubičku máš na chladiči kterou to provlečeš pak další je přišroubovaná na sání , další je přišroubovaná u startéru jak se spojuje motor z převodovkou a odtud to de rovnou do výřezu v palubovce
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
vlek BSS P 73 S olejová
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
dakujem...STEEL píše:tak první trubičku máš na chladiči kterou to provlečeš pak další je přišroubovaná na sání , další je přišroubovaná u startéru jak se spojuje motor z převodovkou a odtud to de rovnou do výřezu v palubovce
není zač de voto estli tam ty trubičky máš přišroubovaný
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
vlek BSS P 73 S olejová
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
vlek BSS P 73 S olejová
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
tak nebol som tu dlhsie minuly tyzden som zohnal papiere v pondelok na prepis a v stredu na emisnu a stk...pridavam este zopar fotiek z renovacie