další 3011
Moderátor: Lukashil
další 3011
Tak jsem koupil ten strašně očesaný vrak co byl před časem v inzerci s tou strašně zaprášenou kabinou
,výlet do Ostravy 795km
Petr N.
,výlet do Ostravy 795km
Petr N.
Re: další 3011
Po první očistě wapkou už vypadá trochu lépe,teprve tedˇ zjištˇuji co všechno chybí a co bude potřeba vyměnit a je toho dost,motor běží na dva válce ,chladič a pumpa jsou ko ,prostě spousta práce,tedˇ ale hlavně scháním jeden pláštˇ s alesponˇ 50ti procenty vzorku (12,4-28)
Petr N.
Petr N.
to je ta třicítka s hranatou kabinou?Ta tě musela hodně oslovit.
Ano ,nic jiného nebylo k mání,23tis za očesaný vrak bez zadních kol který dvacet let ležel ve stodole,doprava jenom za naftu 3,2tis ,jedno kolo koupené po cestě za 3,2tis (druhé jsem měl)a jsem na třiceti,kdybych neměl zbylé díly tak bych do toho nešel
To jsi po ní asi hodně toužil.
Máš v plánu ji mít s kabinou,nebo bude bez?
Já nedávno pořídil 30cítku s kulatou kabinou a rámem.Je na ní dost práce,ale aspoň je kompletní.
Máš v plánu ji mít s kabinou,nebo bude bez?
Já nedávno pořídil 30cítku s kulatou kabinou a rámem.Je na ní dost práce,ale aspoň je kompletní.
Tu malou hranatou kabinu co na něm byla mám doma ,měl jsem v plánu ji dát na rozestavěný traktor (téma traktor od petrm461) ,tu původní jsem nechal v Ostravě,jinak motor stále běží na dva válce ikdyž jsem trysku vyměnil a vyzkoušel za chodu ,motor také dýchá ze skříně
Petr N.
Petr N.
to cez prepadovú trubku? to bude zle tesnenie pod hlavou, ten istý problem sme mali mypetrm461 píše:motor také dýchá ze skříně
Petr N.
Zetor 6748
První jízda po opravě chladiče a výměně vodní pumpy nedopadla moc dobře (dotáhli jsme ho) ,motor stále běží na dva válce ,teprve když se podrží v otáčkách tak se začíná třetí válec chytat,vypadá to na zarezlé nebo zapečené kroužky,prostě písty půjdou ven a pak se uvidí a aby to nebylo vše tak začala někde téci nádrž a brzdová pumpa ,tak mě čeká další letování a výměna ( s letováním chladiče už mám zkušenosti)
Petr N
Petr N
Motor je rozebraný ,jeden píst zapečený ,vložka vydřená -bude se muset vyměnit.
Ale fuj, chytat něco přímo do čelisti svěráku, udělej si měkké čelisti, stačí si ohnout dva vinkle z AL plechu a nebo z mědi, žádné otisky čelistí a můžeš upínat i choulostivé věci.petrm461 píše:Trocha fotek
Vložka ,píst,šály vyměněny ,motor jde ok
Trocha pokroku,traktor sice jezdí ,bude se muset půlit (špatně funguje spojka),trochu sem s ním jezdil (vozil seno) a také trochu barvil
...... ahoj , tak další traktor , ktorý znovu žije ...
Traktor je momentálně rozpůlený,spojka je zamaštěná,tak se mění gufera,ložiska ,lamela