Zetor 3511 (tatra 4x4)
Moderátor: Lukashil
- tatra 4x4
Zetor 3511 (tatra 4x4)
Před 12 lety sem si koupil pod stromeček tento kabriolet. Byl docela v žalostném stavu a navíc se zarostlým motorem. Hned sem začal s generálkou a výsledek stál zato. Bohužel fotky v původním stavu žádné nemám. Toto je první fotka co sem objevil. Mimochodem na návěsu je přes 7 tun písku a je mojí vlastní konstrukce.
- tatra 4x4
Re: Zetor 3511 (tatra 4x4)
Tak sem se v sobotu vrátil z dovolené a zjistil sem, že se mi ztratil pluh a rotavátor za malotraktor sice už nefunkční, ale počítaný na náhradní díly Rychle sem vyrazil do nejbližšího kovošrotu a opravdu ho tam dovezli, hádejte kdo... Bohužel už bylo vše rodělané a místní UK mi zdělil s úsměvem "pane ten je už v Německu"
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je problém,jak to člověk nemá zamčený za dveřma a na dvorečku vlčáka,nemá šanci. Ty šmejdi se ničeho nebojí a švihnou ti věci i z dvorečka. Traktor máš krásný a vlek ještě hezčí. Nebylo by více foto.?? mám 3,5 tunku polku a přesně takovýto dvounápravový návěs chci stavět
- tatra 4x4
Bohužel přislušenství parkuju už deset let na "stráni" za vesnicí a nikdy nic nezmizelo ještě v neděli sem převezl malým traktorem co mi zvedla hydraulika protože u třicáče sem měl prošláplej klobouček na spojce. Včera sem to opravil o dovezl ještě kombinátor vedle baráku sousedovi na parcelu, je to tam jak agrobazaru Jinak moc fotek nemám, neměl sem důvod fotit, než sem vlezl kvám na forum, ale polepším se
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
Kámoš jednou takhle chytil naše "nepřizpůsobivé spoluobčany" přímo když mu kradli železo. Nakecal jim, že je má natočený na videu a tak mu ještě dali na pivo
- tatra 4x4
Tady je fotečka třicáče po přestavbě. Přeci jenom podzimní orba kabrioletem v sychravém a větrném počasí , nic moc Za kabinu sem tehdy dal 5litrů a byla bez čelního skla.
Tady zahajuji v roce 2000 stavbu svého paláce Joo to byl třicáč v plné síle
Tady zahajuji v roce 2000 stavbu svého paláce Joo to byl třicáč v plné síle
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
A až budeš mít v ruce foťák,vyfoť i tu 4x4. To je z tatrovky 805???? Nebo už tu na foru někde je. Díky,máš to pěkný
- tatra 4x4
Jukni na srazy Vyskeř, tam sem dal pár fotek
Ale 805 to není
Ale 805 to není
- tatra 4x4
Včera sem provětral stroj do pískovny: http://www.youtube.com/watch?v=eFEbWDmlYgs Je to točené z foťáku, takže kvalita nic moc
- tatra 4x4
Tak tady pár fotek pro Milhause, sory, že tak pozdě
Jinak ložná plocha je 200 x 350cm, kola jsou 10-15 a nosnost: co se vleze optimum je těch 5t, ale vozil i 7t, ale to už mi prohnulo oj
Jinak ložná plocha je 200 x 350cm, kola jsou 10-15 a nosnost: co se vleze optimum je těch 5t, ale vozil i 7t, ale to už mi prohnulo oj
- bastardtraktor
Moc pěkný ten tandemový vlek !!!
Jak se projevuje to, že jsou bržděný jenom zadní kola toho tandemu ??
Jak se projevuje to, že jsou bržděný jenom zadní kola toho tandemu ??
ooooooooooooo
- tatra 4x4
Ne ne, brzděný jsou přední kola. Když to zašlápnu prázdný, tak se to na ně staví, proto na prázdno je ani nezapojuju. Noo vlastně mi už delší dobu vypadává kompresor, takže ani s plným to vlastně nezapojuju
Jezdit bez brzd - no, ale to je vlastne Tvoje vec. Co na to "rikaji" na traktoru portaly , zatim drzi nebo nejak protestuji proti nadmerne zatezi ?
- tatra 4x4
Já vím, je to o hubu, ale snažím se tomu stavu trochu jízdu přizpůsobit a na opravu mi pořád nějak nezbývá čas
Ohledně portálů, dělal sem už na pravý straně ložisko. Zákon schválnosti se mi to vysypalo 20km od baráku Štěstí v neštěstí, že pán na katru, kam sem jel pro vazbu měl destu a tou sme to odtlačili k němu na dvůr, kde sem to druhý den opravil
Ještě sem našel starší fotky bez kabiny
Ohledně portálů, dělal sem už na pravý straně ložisko. Zákon schválnosti se mi to vysypalo 20km od baráku Štěstí v neštěstí, že pán na katru, kam sem jel pro vazbu měl destu a tou sme to odtlačili k němu na dvůr, kde sem to druhý den opravil
Ještě sem našel starší fotky bez kabiny