Na tom videu i normálně jezdíme rozjezd 2 a potom hned 3, ale jenom na rovném, jinam 2.Zetor píše:Přeji pěkný den, to video je opravdu moc pěkné, 40ka to tahá naprosto bez problému. Na jaký rychlostní stupeň jste na tom videu jezdili?tawid píše:Ahoj s tou rotačkou je to jak říkal antipo. 40-tka to utáhne v pohodě, nemá žádné problémy. Závaží opravdu nemáme a ani ho vůbec nepotřebujeme. My jsme ji koupili za 16 tisíc. A kdo nám říkal že se s ní setkal, chválil ji že je to perfektní bubnovka a my to mužem potvrdit. Takže je to dobrá volba.
zetor 4011 (tawid)
Moderátor: Lukashil
- tawid
Re: zetor 4011 (tawid)
Když jste kosili nad námi tak tvůj brácha říkal že dolů by šlo i na 4 ale asi by tam lítal jak tenisák v té kabinětawid píše:Na tom videu i normálně jezdíme rozjezd 2 a potom hned 3, ale jenom na rovném, jinam 2.Zetor píše:Přeji pěkný den, to video je opravdu moc pěkné, 40ka to tahá naprosto bez problému. Na jaký rychlostní stupeň jste na tom videu jezdili?tawid píše:Ahoj s tou rotačkou je to jak říkal antipo. 40-tka to utáhne v pohodě, nemá žádné problémy. Závaží opravdu nemáme a ani ho vůbec nepotřebujeme. My jsme ji koupili za 16 tisíc. A kdo nám říkal že se s ní setkal, chválil ji že je to perfektní bubnovka a my to mužem potvrdit. Takže je to dobrá volba.
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
- tawid
Nevíte nebo nemáte někdo katalog náhradních dílů na Zetor UŘ1 v elektronické podobě? Nutně to potřebuji k opravě naší třicítky. Předem děkuji za ochotu.
zkus tohle snad to bude dobré http://leteckaposta.cz/167009600
- tawid
Díky moc za tu příručku hodně nám to pomůže.džordž píše:zkus tohle snad to bude dobré http://leteckaposta.cz/167009600
- tawid
Ještě bych se chtěl zeptat jestli někdo nevíte o starším nebo novém spojkovém hřídeli (dutý hřídel). My máme očesané ozubení (viz foto), stačila by nám hřídel starší, ale dobrá.
- Zetor
Díky za odpověď, na 4ku to snad nemůže ani stíhat síct¨ .tawid píše:
Na tom videu i normálně jezdíme rozjezd 2 a potom hned 3, ale jenom na rovném, jinam 2.
- tawid
Tady dávám foto ze sušení druhého sena. Stroje: Zetor 4011+skulovač Fahr , Zetor 6911+lis Fortschritt
Fotky jsou nice.Čím jsi sekal zase fehr km22,kterou já sháním a pořád bez uspěchu.Já se na otavy teprve chystám,no a jak to tak vypadá,tak budu sekat zase mf70tkou.
Jakej je ten shrnovač?Na těch fotkách po balikovačí Vám zůstává ještě dost sena,to jste jeli ještě jednou ne.Jo a hele jekou máš plochu na sena?_
Měj se
Jakej je ten shrnovač?Na těch fotkách po balikovačí Vám zůstává ještě dost sena,to jste jeli ještě jednou ne.Jo a hele jekou máš plochu na sena?_
Měj se
- tawid
Re: zetor 4011 a 3011 (tawid)
Po delší pauze bych sem chtěl dát zase nějaké foto, ale tentokrát z renovace Zetoru 3011, který jsme koupili minulý rok v létě. Jelikož tam byl špatný dutý spojkový hřídel, tak jsme museli půlit. Proběhla výměna spojkových lamel, hřídele a ozubeného kola, pak GO přední nápravy, oprava hydrauliky. Dále výměna vstřikovacích trysek za nové a nakonec GO vstřik. čerpadla a natažení nové elektřiny. Protože se nám to zdálo být škoda nechat tak jak to bylo, rozhodli jsme se že to už dáme do laku, když už to bylo rozhozené.
V poslední době jak jsme to startovali (a bylo pod nulou) tak se tomu nějak nechtělo. Potom po radách na tomto fóru jsme na to přišli. Bylo to naklopením čerpadla. Jo a taky jsme dodělali žhavení.
V poslední době jak jsme to startovali (a bylo pod nulou) tak se tomu nějak nechtělo. Potom po radách na tomto fóru jsme na to přišli. Bylo to naklopením čerpadla. Jo a taky jsme dodělali žhavení.
- tawid
Tady je konečný stav, někdy zase můžu dát další foto z koupě, převozu a dalších prací.
- stano 4011
pekny kacurik az na zadne pneu a dysky ,ja viem neda sa vsetko naraz je to kopec penazi takto renovacia ,al casom sa snad dockach ,pokial to nepotrebujes do zemiakou ,ale super pracicka ,
stiekal si syntetikou?
stiekal si syntetikou?
moc pěkný