Petrův Zetor 3011
Moderátor: Lukashil
Re: Koupě zetoru 3011
no tak všechno jde ale otázka je na kolik by te to vyšlo peněz ty by bylo rovnou lepší koupit na 30tku chvíli počkej a něco se naskytne,papíry budeš mít až v červnu tak to nechváta,hlídej si na bazoši,bazaru a hiperinzerci papíry a neco tam časem najdeš za rozumnej peníz,a v jakm stavu máš tu 30tku?Nic si z toho nedelej já taky nemám papíry ani traktor na papírech a posilnici jezdim ale asi tak 1Km pak polní cesty
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
No tak papíry na 3011 už bych chtěl na jaro aby se sní mohli sázet brambory provlačit louky atd....kdybych to měl na vesnici tak tam bych klidně jezdil bez papírů ale ale louky máme i tam kde bydlim a to je cesta 12km a to takový mylí měto alr tam policajti jsou tam by to bez papírů nešlo.
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Čau kluci měl bych na vás dotaz mám v plánu měnit na 3011 olej v motoru, převodovce a hydraulice. Jaké se typy oleju se davají do jednotlivých částí? Kolik kam ho padne? a kolik který stojí? moc dík.
To budeš muset napsat jaké oleje jsi doposud používal, nebo co si myslíš, že tam máš. Jde o to jestli používáš už AD oleje a nebo jen A.Poupic píše:Čau kluci měl bych na vás dotaz mám v plánu měnit na 3011 olej v motoru, převodovce a hydraulice. Jaké se typy oleju se davají do jednotlivých částí? Kolik kam ho padne? a kolik který stojí? moc dík.
-
- Kontaktovat uživatele:
podle mě bude v motoru olej A a do převodovky a hydrauliky je olej stejnej hydraulika si bere olej z převodovkyPoupic píše:Čau kluci měl bych na vás dotaz mám v plánu měnit na 3011 olej v motoru, převodovce a hydraulice. Jaké se typy oleju se davají do jednotlivých částí? Kolik kam ho padne? a kolik který stojí? moc dík.
Musíš si umět poradit.
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
tom4011 píše:podle mě bude v motoru olej A a do převodovky a hydrauliky je olej stejnej hydraulika si bere olej z převodovkyPoupic píše:Čau kluci měl bych na vás dotaz mám v plánu měnit na 3011 olej v motoru, převodovce a hydraulice. Jaké se typy oleju se davají do jednotlivých částí? Kolik kam ho padne? a kolik který stojí? moc dík.
Ajo a jaký má označení ten olej do převodovky a kolik ho tam padne když to je dohromady s hydraulikou. Jakej byl v motoru nevim ale když ho všechen vypustim tak jakej tam mám dát?
Do převodovky dej PP80 -23 až 27 litrů tam padne.Poupic píše:tom4011 píše:podle mě bude v motoru olej A a do převodovky a hydrauliky je olej stejnej hydraulika si bere olej z převodovkyPoupic píše:Čau kluci měl bych na vás dotaz mám v plánu měnit na 3011 olej v motoru, převodovce a hydraulice. Jaké se typy oleju se davají do jednotlivých částí? Kolik kam ho padne? a kolik který stojí? moc dík.
Ajo a jaký má označení ten olej do převodovky a kolik ho tam padne když to je dohromady s hydraulikou. Jakej byl v motoru nevim ale když ho všechen vypustim tak jakej tam mám dát?
Do motoru? Sundej vanu a podívej se jak moc je motor černej, zakarbonovanej, pokud je černe, tak tam dej M6A a pokud je čistej, tak tam dej M6AD.
-
Ahoj, mozem dat do prevodovky aj PP90?
Můžeš tam dát PP90 a pro celoroční provoz je vhodnější PP80. Olej PP90 je při nižších teplotách příliš hustý což moc nesvěčí jehlovým ložiskům.kozel píše:Ahoj, mozem dat do prevodovky aj PP90?
-
Jelikož tam nemam kabinu, tak pri nižších teplotách bude 30-ka odpocivat v garazi. Tak dufam ze to bude ok lebo uz mam doma 30 litru PP90ky. Do portalu mozem dat taky PP90?
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Ne kolik tě vyšlo těch 30litrů PP90? já sice budu kopovat PP80 ale vtom už takový rozdíl v ceně nebude ne?
-
Vyslo to kolem 1600Sk, kupoval sem to cez kamarada ktery s tym obchodoval.
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Ještě bych měl dvě otázky kolik tam padne motorovýho oleje? a kde se kontroluje množství oleje v hydraulice?
-
Tak podla knizky do motoru padne 8 litru oleja, měrka na olej by mnela byt pod volantem na vrchu prevodovky taky srub s měrkou.
Převodovka je propojená s diferenciálem a hladina se měří na měrce v převodovce-měrka vykukuje z převodovky před kulisou řazení vpravo a bývá ukončena kroužkem pro snadnější povolování