U nich sa dá zohnať skoro všetko? Alebo to bolo myslené všeobecne?Luboš píše:Jó bazar v podivíně já to mám kousek ale žeby tam měl něco na 4011 to nevým ale kousek dal jsou Bilovice a firma Zemánek a když jsem se sním bavil naposlet tak říkal že na 4011 se dá zehnat poměrně všechno.
Janciho 40tka - projekt 4x4
Moderátor: Lukashil
Re: Janciho 4011
Zetor 4011
Píšu co mě bylo řečeno a tvrdil mě když nebude mět tak zistí jestly se to vyrabý a dá vědět do 14dnů.Ale byl bych zvědavej kde to zjistí
-
no teď sem v Podivíně nebyl,jen nedávno a občas se tam něco válí,minule tam měl třeba rozebranou 6745 a 5511 a asi i 4011 a 3011,pořát tam má něco novyho,to je potřeba se ptat.Třeba těžkou nápravu z ty 6745 i s vyvodem prodal prej za 30 000,-,to je jak zadarmo
Včera som dal dole druhý portál a vyrážal pokazené ložisko z prevodovky. To som zvedavý kto to zloží naspať ešte rozoberiem ten diferák a dúfam že to možem začať skladať. Pekná GO či nie?
na tej tretej fotke je krivo preto aby mi vytiekol všetok olej aj s bordelom.
na tej tretej fotke je krivo preto aby mi vytiekol všetok olej aj s bordelom.
Zetor 4011
Ahoj Janči. Tak tú prevodovku dôverne poznám z našeho Ostrowka . V zime som na nej menil presuvné kolo dvojky a trojky, ihličkové ložiská spiatočky a ihly medzi drážkovým a spojkovým hriadelom. Tie ihly som nemohol zohnať .Tak nech sa ti darí v tvojej práci
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Děláš to dobře , bude to pěkný Ursus, ale nebylo by lepší ty kolečka v převodovce ladit někde pod střechou? Aby ti to zatím venku nezrezlo...
4011, 25 A, Zebra, Prcek
Dik.filip píše:Děláš to dobře , bude to pěkný Ursus, ale nebylo by lepší ty kolečka v převodovce ladit někde pod střechou? Aby ti to zatím venku nezrezlo...
Neni pod jakou strechou v garaži mám 3motory Zetor a diely z Ursusa.
Zetor 4011
- Školník
Ještě tě čeká kus práce , jen neztratit vítr z plachet.
Příroda je mocná čarodějka. "Co jeden živočišný druh vybuduje, to druhý zlikviduje".
Neviem sa rozhodnút, či mám dať farbu traktora modro-čiernu alebo červeno-čiernu pls poradte
Zetor 4011
- stano 4011
jednoznacne cerveno ciernu alebo cerveno sedu
Cervenou? No nevím ta víc pasuje na ty hranaté tvarystano 4011 píše:jednoznacne cerveno ciernu alebo cerveno sedu
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
Najprv som chcel červeno čiernu, lebo aj kapotu chcem hranatú ale potom sa mi viac začala paciť modro čierna. U mna je to tak 50:50 a neviem ktoru ale mala kabina a cervená farba bude asi trochu blbo vyzeratantipo píše:Cervenou? No nevím ta víc pasuje na ty hranaté tvarystano 4011 píše:jednoznacne cerveno ciernu alebo cerveno sedu
Zetor 4011