2011 a 3011 (doktorzetoru)
Moderátor: Lukashil
- doktorzetoru
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2011 a 3011 (doktorzetoru)
Tak jsem byl v drogérce pro barvy a narazil jsem na velký problém a to jaký je odstín barvy spodku traktoru. Podle originál předlohy je to zlatá ,,béžová" barva, ale je tak specifická, že není v žádném sborníku odstínů.... To bude zas dilema jakou baru zvolit...
Kdo pomůže traktoru - přece doktorzetoru!
no a když jsme u těch barev tak se tě hned zeptám na barvu odstínu když si stříkal tu svojí 25tku ale to ačko zajímá mě ta žlutá a zelená pokud možno v RAL byl bych ti moc vděčnej já tedkon musim udělat 7 tunu pak možná nakladač NuJZ 150 no a pak se dám do 25tky trochu mi tam kape nebo spíš slzí nafta tak to chce ty podložky vyžíhnout no pak něco z olejem udělat ten taky kape no pak nějak obrousit možná zvolim ten tůj systém opalování páč to alespoň nepráší a pak ten lak a potom si dám voraz a v zimě bysme chtěli vyměnit spojku a při ty příležitosti hnou z věncem na setrvačníku páč teďkon mi to chodí při startování přez zuby takže startuju jako blbec klikou ono to de natočit v poho protože jsme z otcem dělali předvstřik no ale neni to žádnej luxus když ten traktor chci nastartovat tak vyskočit natočit pak zase naskočit
Já si tu kliku představuju jen tak na machrování když někdo se bude koukat tak to nebudu točit přes startér ale klikou
Tak Ti předem děkuju za ti odstíny
Já si tu kliku představuju jen tak na machrování když někdo se bude koukat tak to nebudu točit přes startér ale klikou
Tak Ti předem děkuju za ti odstíny
Ahoj Pepo tak sem tu uš taky a myslim právem,uš sem se stal taky konečně majitelem zetoru 3011,ale je přestavěn na 3511,Aš budu mít fotky tak je dodám.Tak koukám že ses do něj pustil,tak držim palce at to dopadne jak s pětadvacítkama. Tak zatim ahoj Pavel K.
- doktorzetoru
- Kontaktovat uživatele:
Pumpik, odstíny barev co jsem stříkal Áčko nemám v RAL, vím že to byla zeleň střední, a červená rumělková 2013, žlutou jsem na traktoru neměl. Barvy Hostivař, vše Syntetika. Je to už asi 3 roky... Ale když si otevřeš na netu vzorník RAL tak něco vybereš....
- doktorzetoru
- Kontaktovat uživatele:
Á Pavlík se nám tu objevil , tak už si prodal 25tku, nebo jí ještě máš? Na fotky 3511 se těším. No dal jsem se do toho, tak musím vydržet. Pořád nejsem rozhodnut jakou barvičku na ní dám, líbí se mi červeno - zlatá kombinace, ale dcera pořád, že ,,Fanouš" musí být modrý, tak jí nemohu zklamat. Originál odstíny světle modrá RAL 5012 a spodek ještě nevím, ale připadá v úvahu žlutá kari RAL 1027. No ten spodek budu muset nějak vyřešit..
Naposledy upravil(a) doktorzetoru dne ned črc 11, 2010 9:34 am, celkem upraveno 1 x.
Ahoj Pepo,tu 25 ještě mám doma,ale uš je zamluvená doufám že ji odveze,to víš bude mi jí líto ale třicítka je zas novější,ale bude na ní práce habadšj,protože z estetické stránky vypadá příšerně,to bude na novou plechařinu a nebo sem přemejšlel dát velkou boudu,aš pošlu fotky tak uvidíš sám,ale bylo to blízko asi 8km od nás za 60 000kč,co se týče motorický stránky se jeví dobře tak uvidim.Ahoj Pavel K.
Jo díky mocdoktorzetoru píše:Pumpik, odstíny barev co jsem stříkal Áčko nemám v RAL, vím že to byla zeleň střední, a červená rumělková 2013, žlutou jsem na traktoru neměl. Barvy Hostivař, vše Syntetika. Je to už asi 3 roky... Ale když si otevřeš na netu vzorník RAL tak něco vybereš....
a jo nevim proč sem tam psal tu žlutou
No koukám že se všichni těch 25tek zříkáte a pořizujete něco většího,no mě se taky líbí 30tka měli jsme jí 15let ale když si řikám že bych prodal ťapíka tak se na to rači vykašlu a nechám si ho,protože ty prachy mi stejně nikdo nikdy nevrátí a hlavně by mi ho bylo líto
- doktorzetoru
- Kontaktovat uživatele:
No osobně mám 25tky velice rád , ale jelikož jsem prodal to Ačko (dobrý prodej, ale docela mne to dnes mrzí, byla hotová) a byla to má druhá 25tka, tak jsem sáhl po dvacítce no a pak ještě přibyla třicina. Třicinu jsem chtěl jen očistit a stříknout, protože tam není vůbec důvod něco měnit. Ale začal jsem rozebírat a rozebírat, až to zase udělám poctivě, asi bych z toho neměl pak dobrý pocit, kdybych věděl že jsem neco odflákl. Až bude chvilka dám sem zase pár foto.. V tom vedru se nedá makat... to je na infarkt...
No a já mam nějakou chřipku a teď mám 37,5°C a to večer budu mít eště víc k tomu mě škrábe v krku pořádně nemůžu ani polknout,zacpanej nos mam pořad si do toho stříkám ten Olynth ale to by mě ani tolik nesralo ale co HUŘ já zejtra v noci letim do Egypta!!!To tam chcípnu snad dneska sem vypil snad 3litry čaje a celej den sem se potil pod dekou tak zejtra uvidim ale kždopádně se mi tam vůbec nechce...
Ahoj ve spolek,ja bych ji taky neprodával,ale bez papíru mě to uš nebavilo riskovat je mi ji líto ale dva traktory by bylo moc,měl sem dvě 25,A a K a bylo o pro nás zbytečný,tak tet dám do kupy 3511 a budu snad spokojenej,pak jedině uš něco s velkou boudou.Jen mám problém mám tam náký divný portáli a nevim z čeho to je a na co to je pokusim poslat foto.Ahoj Pavel K.
- doktorzetoru
- Kontaktovat uživatele:
Ta fotka je moc malá a není na ní nic vidět...
- doktorzetoru
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes zas kousek pokročil... moc mi pomohla i rodina...
- derikson
Moc fadim a prajem vela stastia
Ahoj dal bych tam větší ale nevim jak na to,poradí mi někdo?