Generálka + částečná modernizace meho zetoru 4011
Moderátor: Lukashil
Re: Generálka + částečná modernizace meho zetoru 4011
Ahoj, chtěl bych se tě zeptat jak ti pasovala ta průtoková trubka k filtru. Já jsem koupil tuhle sadu u Nekvindy a ta trubka je nepasující zmetek ( montuju to na tříválec 4911).Jinak dělám podobnou přestavbu jako ty (těžký prsa, servo, jednopákové řízení jenže ns Zetor 3011).
vše bez problemu pasovalo obednaval sem v eshopu atp motors jinak nový díly beru z Monstypupekxtz píše:Ahoj, chtěl bych se tě zeptat jak ti pasovala ta průtoková trubka k filtru. Já jsem koupil tuhle sadu u Nekvindy a ta trubka je nepasující zmetek ( montuju to na tříválec 4911).Jinak dělám podobnou přestavbu jako ty (těžký prsa, servo, jednopákové řízení jenže ns Zetor 3011).
jaro je tu a traktor konečně v provozu
Ahoj, pohnul jsi s tim fest! Nemas nekde fotku jak jsi udelal drzak na to crystalacky zavazi?
fotku bych snad nekde našel a jinak je to chycený na tři kolový šrouby do "Y" a kulatina o pruměru stejnem jako je v závaží s navařenym klinkem na dražku v závaží a celý je to zajištěný plotynkou se šroubem M20 ve finale na každý kolo vejdou 3 ty závaží jo a sou tam gumy mezi tim aby to nemlátilosita píše:Ahoj, pohnul jsi s tim fest! Nemas nekde fotku jak jsi udelal drzak na to crystalacky zavazi?