Pumpik píše:si borec,takoví pokroky za tak málo dní,dělaš snad eště něco jinýho než tu 40tku?Ty k tomu ráno sedneš a večer odejdeš ne?
Samozřejmně že dělám ještě něco jinýho Chodim do práce a podobně Tohle zatim jde horší bude pro mě motor.Ten chci dělat doma a nikdy jsem to ještě sám nedělal.
Jinak moc dík za pochvalu
Jsou dva druhy nespokojenosti: nespokojenost, která pracuje, a ta, co lomí rukama. První dosáhne toho, co chce, druhá ztratí, co má.
pepan píše:Kdybys potřeboval vědět nějaké utahovací momenty,vůle,a pod.,mám montážní příručku.
Jinak přeju hodně štěstí při renovaci.Čtyřicítka ta nezklame.
Moc děkuji za nabídku
Roman 123 jsem dal ke stáhnutí tak jsem si ji stáhnul.
Ale když nebudu něco vědět tak se ozvu
Jsou dva druhy nespokojenosti: nespokojenost, která pracuje, a ta, co lomí rukama. První dosáhne toho, co chce, druhá ztratí, co má.
Tomáš píše:Tak něco málo ze stavby
Takhle to vypadá když je voda v chladiči místo nemrznoucí směsi.
a jak jsi ten vodní kámen z toho bloku odstranil ?
Tome on tam žádný vodní kámen nebyl.Byla tam rez která se sloupla po vrstvě dolú.
Místama kde držela jsem ji trochu oťukal a pěkně se odloupla.
Horší bude jak to udělám z hlavama Tam moc místa jak se do ni dostat neni.
Přemýšlel jsem jestli neni nějaký femický roztok.Do který by se hlava ponořila a například vyvařila v něm. Asi se po něčem takovým kouknu.
Naposledy upravil(a) Tomáš dne pát pro 11, 2009 7:12 am, celkem upraveno 1 x.
Tomáš píše:Tak něco málo ze stavby
Takhle to vypadá když je voda v chladiči místo nemrznoucí směsi.
a jak jsi ten vodní kámen z toho bloku odstranil ?
Tome on tam žádný vodní kámen nebyl.Byla tam rez která se sloupla po vrstvě dolú.
Místama kde držela jsem ji trochu oťukal a pěkně odloupla.
Horší bude jak to udělám z hlavama Tam moc místa jak se do ni dostat neni.
Přemýšlel jsem jestli neni nějaký femický roztok.Do který by se hlava ponořila a například vyvařila v něm. Asi se po něčem takovým kouknu.
Koukám, další, co má po baráku rozházenej traktor Můžu souhlasit, 40tka je dobrej traktor, škoda jen, že nemá těžiště třeba jako Supr. Pač když máš vzadu sjetější pneu, hned hrabe a s novejma vzorkama se zase má snahu víc stavět. Ale jinak spokojenost
Děkuji Pepane za informaci Koukám,že po nich koukáš častěji než já.
Renovace pokračuje ale nějak se nechtělo o svátkách pracovat
Ale zase začínám na ni dělat častěji.