Petrův Zetor 3011
Moderátor: Lukashil
Re: Koupě zetoru 3011
Jasně hlavně když se povede
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Tady je pár dalších fotek z oprav měnil jsem manžety na přední nápravě, dal jsem zpět nastříkanou kapotu a natřel ochraný rám.
Ještě bych se vás traktoristů chtěl zeptat jak moc na vás byli na stk přísní když jste tam byli s traktorem? co všechno kontrolují? davájí traktory taky na ty válce jak auta? na co si mám dát bacha? MOc dík za rady.
Ještě bych se vás traktoristů chtěl zeptat jak moc na vás byli na stk přísní když jste tam byli s traktorem? co všechno kontrolují? davájí traktory taky na ty válce jak auta? na co si mám dát bacha? MOc dík za rady.
Pěkný
- pepa.traktor
to už to chystáš na technickou ? jak to máš s těmi papíry,? pěkná ,užíváš pěkného počasí a tak natírej at je to pěkný na
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Jen si to, ale lépe podlož, něž to na tebe spadne. Ty dřevěné, nakřivo uřízlé špalky vypadají dost neprofi....
ZETOR 15, ZETOR 4011, CUB CADET 1641, HONDA 4514, DEZA 5000, PAJ
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
pepa.traktor píše:to už to chystáš na technickou ? jak to máš s těmi papíry,? pěkná ,užíváš pěkného počasí a tak natírej at je to pěkný na
Jo jo chystám ho na technuickou. Vím bylo to podložený tak pofiderně ale už je to v poho už je spátky na kolech a pokračuju v natírání.
Ještě se vás chci zeptat ohledně technické. Jak moc jsou přísní na traktory? co hlavně kontrolují? na co si mám dát bacha? dávají taky traktory na na stka na ty válce jak auta? Jinak doklydy mi vystavíjou ale prvně musim na stk. Snad ve čtvrtek už pojedu na STK.
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem dokončil natíraní už zbývá jen zpet přišroubovat závaží do kol a hotovo.
Ještě se vás chci zeptat ohledně technické. Jak moc jsou přísní na traktory? co hlavně kontrolují? na co si mám dát bacha? dávají taky traktory na na stka na ty válce jak auta? Jinak doklydy mi vystavíjou ale prvně musim na stk. Snad ve čtvrtek už pojedu na STK.
Odpoví mi už někdo
Odpoví mi už někdo
asi jak kde ja technickou good a traktor ani nevyjel ze vrat
Na STK ti zkontrolují čísla motoru a převodovky, resp. toho co je na diferenciálu (občas jich je tam požehnaně protože, když to chodilo na GO tak si tam klepali čísla zakázek, takže si předem najdi to správné.... ) Dále ti to musí svítit a troubit, nesmí ti z toho moc téct olej (když to těsně před STK ošmrdáš arvou a opláchneš tak nic neskazíš Zkontrolují ti vůle v řízení, takže také není od věci díly řízení pořádně napumpovat vazelínou A0. To ti vymezí vůle (klidně i vyplň převodku řízení). Zkusí ti vůli v nábojích předních kol (kdyžtak přitáhni trochu ta kuželíková ložiska a taky je namaž). No samozřejmě nesmíš mít moc sjeté pneu, ale to tebe nemusí trápit
Brzdy dědovi zkoušely tak, že stál na brzdě a přes ruční plyn se měl rozjet. Totéž u ruční brzdy. Když to zdochlo tak to bylo OK
Brzdy dědovi zkoušely tak, že stál na brzdě a přes ruční plyn se měl rozjet. Totéž u ruční brzdy. Když to zdochlo tak to bylo OK
ZETOR 15, ZETOR 4011, CUB CADET 1641, HONDA 4514, DEZA 5000, PAJ
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Dík za rady ve čtvrtek tam z dědem pojedem tak uvidíme. Snad nás nevihodíjou.
-
- Kontaktovat uživatele:
Chci se zeptat jestli ti rada ode mě pomohlaohledně papírů přez Zetor brno ?
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
jj moc dík moc mi to pomohlo tet musim na stk, pak na úřad a bodou doklady a spz. Zejtra du ještě pro nějáký papíry co potřebuju sebou na stk. Tak snad projdu no.