Petrův Zetor 3011
Moderátor: Lukashil
Re: Koupě zetoru 3011
trosku off topic: ja tedy nevim jak u vas, ale u nas by funknci 30tku bez papiru za 30 nikdo nedal. Kazdej si moc dobre uvedomuje co je to za delnika a ani neberu to jak tu nekdo rika, ze 30tka se na 2ha nikdy nezaplati. Kdyz treba bydli clovek v kopci a nebo ma prijezdovou cestu ktera se neprohrnuje, tak behem jedny zimy muzes pekne usetrit. Treba u nas mi prohrnou cestu nebo vytahnou zapadly auto za 5ti kilo. Zadna mensi bankovka uz vukol neplati
Nebo jen sekani travy - kazda sekacka se kterou sekat 2ha nebude utrpeni bude drazsi nez ta 30tka...
A posledni vec - tyhle zetory cenu neztraci, takze az jednou zjisti, ze uz traktor neni potreba, zase ho za +/- penize proda...
Nebo jen sekani travy - kazda sekacka se kterou sekat 2ha nebude utrpeni bude drazsi nez ta 30tka...
A posledni vec - tyhle zetory cenu neztraci, takze az jednou zjisti, ze uz traktor neni potreba, zase ho za +/- penize proda...
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
no ono jak pises nikdy neni mit v baraku traktor na skodu :-))))sita píše:trosku off topic: ja tedy nevim jak u vas, ale u nas by funknci 30tku bez papiru za 30 nikdo nedal. Kazdej si moc dobre uvedomuje co je to za delnika a ani neberu to jak tu nekdo rika, ze 30tka se na 2ha nikdy nezaplati. Kdyz treba bydli clovek v kopci a nebo ma prijezdovou cestu ktera se neprohrnuje, tak behem jedny zimy muzes pekne usetrit. Treba u nas mi prohrnou cestu nebo vytahnou zapadly auto za 5ti kilo. Zadna mensi bankovka uz vukol neplati
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Tak co myslíte jak to vypadá stou cenou fotky už tu jsou? jo chtěl jsem se zeptat jáké máte v třicítkách baterky a na kolik vyjde?
Kdyby jses podíval na předchozí stránku tak se takhle hloupě nemusíš ptátPoupic píše:Tak co myslíte jak to vypadá stou cenou fotky už tu jsou? jo chtěl jsem se zeptat jáké máte v třicítkách baterky a na kolik vyjde?
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
jj bejt tebou vezmu to !! usetriti ti to dost prace a i kdyby si snim nebyl spokojeny tak ho zase minimalne za 30 prodasPoupic píše:Tak co myslíte jak to vypadá stou cenou fotky už tu jsou? jo chtěl jsem se zeptat jáké máte v třicítkách baterky a na kolik vyjde?
Dal bych i 40 tisic, když porovnámjak nám teče vzadu s převodovky a tam je sucho zas tak nejhůř nevypadá a jestli 10 let stála.....
My máme baterku 100Ah a v pohodě i v zimě utočí a to nám to ještě špatně startuje a nemáme alternátor ale dynamo.
Jo a před 3 mi lety stála 2 tisice
My máme baterku 100Ah a v pohodě i v zimě utočí a to nám to ještě špatně startuje a nemáme alternátor ale dynamo.
Jo a před 3 mi lety stála 2 tisice
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
Dávej si pozor. My jsme taky kupovali 4011 čtyři roky stála. Doveze se dom a že se projedem. Traktor jen taktak šel rozjet pak se podíváme do motoru a jeb prasklej blok a chlap taky sliboval že je plně fukční atd.
za 30 tisic to ber nic levnějšiho neseženeš a opravit se da všechno ber to budeš mit dobrej traktor
a to ste kupovali v noci že ste to nepoznaliProximák píše:Dávej si pozor. My jsme taky kupovali 4011 čtyři roky stála. Doveze se dom a že se projedem. Traktor jen taktak šel rozjet pak se podíváme do motoru a jeb prasklej blok a chlap taky sliboval že je plně fukční atd.
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Čus tak ta řicítka je za 15000kč je to pozůstalost. Řikali že seženou baterku vyzkouší.
Ber to, a hlavne rýchlo, kým si to nerozmyslia!!! Aby ťa niekto nepredbehol. ..Vyskúšaš aj potom, ked bude doma. Na tom nemôžeš prerobiť.
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
tak to nemusíš zkoušet a okamžitě ber. když nechceš tak mi pošli kontakt a jatam zítra pujdu a hned jim vysázim 15litrů na dřevo.
vsechno jde poskladat nejak dohromady tak, aby to fungovalo. i muj traktor s 4011kovym zadkem, 5201kovym motorem a 5745kovou predni napravou.
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =55&t=3778
to ber aj bez zkoušeni za 15000 nekoupiš ani lepši telefonPoupic píše:Čus tak ta řicítka je za 15000kč je to pozůstalost. Řikali že seženou baterku vyzkouší.
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Myslíte že když ho vemu a nebyl bych snim náhodou spokojenej že ho udám dál???
co ještě vymejšlíš? doprdele to jsi tak natvrdlej. jestli máš z koupi strach, tak mi dej kontakt, já ti za ten kontakt dám 2litry a tu třicítku si beru já
vsechno jde poskladat nejak dohromady tak, aby to fungovalo. i muj traktor s 4011kovym zadkem, 5201kovym motorem a 5745kovou predni napravou.