Petrův Zetor 3011

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
sita

Re: Koupě zetoru 3011

#16 Nový příspěvek od sita »

trosku off topic: ja tedy nevim jak u vas, ale u nas by funknci 30tku bez papiru za 30 nikdo nedal. Kazdej si moc dobre uvedomuje co je to za delnika a ani neberu to jak tu nekdo rika, ze 30tka se na 2ha nikdy nezaplati. Kdyz treba bydli clovek v kopci a nebo ma prijezdovou cestu ktera se neprohrnuje, tak behem jedny zimy muzes pekne usetrit. Treba u nas mi prohrnou cestu nebo vytahnou zapadly auto za 5ti kilo. Zadna mensi bankovka uz vukol neplati :pistol:
Nebo jen sekani travy - kazda sekacka se kterou sekat 2ha nebude utrpeni bude drazsi nez ta 30tka...
A posledni vec - tyhle zetory cenu neztraci, takze az jednou zjisti, ze uz traktor neni potreba, zase ho za +/- penize proda...

pirat
Kontaktovat uživatele:

#17 Nový příspěvek od pirat »

sita píše:trosku off topic: ja tedy nevim jak u vas, ale u nas by funknci 30tku bez papiru za 30 nikdo nedal. Kazdej si moc dobre uvedomuje co je to za delnika a ani neberu to jak tu nekdo rika, ze 30tka se na 2ha nikdy nezaplati. Kdyz treba bydli clovek v kopci a nebo ma prijezdovou cestu ktera se neprohrnuje, tak behem jedny zimy muzes pekne usetrit. Treba u nas mi prohrnou cestu nebo vytahnou zapadly auto za 5ti kilo. Zadna mensi bankovka uz vukol neplati :pistol:
Nebo jen sekani travy - kazda sekacka se kterou sekat 2ha nebude utrpeni bude drazsi nez ta 30tka...
A posledni vec - tyhle zetory cenu neztraci, takze az jednou zjisti, ze uz traktor neni potreba, zase ho za +/- penize proda...
no ono jak pises nikdy neni mit v baraku traktor na skodu :-))))

Poupic
Kontaktovat uživatele:

#18 Nový příspěvek od Poupic »

Tak co myslíte jak to vypadá stou cenou fotky už tu jsou? jo chtěl jsem se zeptat jáké máte v třicítkách baterky a na kolik vyjde?

Pumpik

#19 Nový příspěvek od Pumpik »

Poupic píše:Tak co myslíte jak to vypadá stou cenou fotky už tu jsou? jo chtěl jsem se zeptat jáké máte v třicítkách baterky a na kolik vyjde?
Kdyby jses podíval na předchozí stránku tak se takhle hloupě nemusíš ptát

pirat
Kontaktovat uživatele:

#20 Nový příspěvek od pirat »

Poupic píše:Tak co myslíte jak to vypadá stou cenou fotky už tu jsou? jo chtěl jsem se zeptat jáké máte v třicítkách baterky a na kolik vyjde?
jj bejt tebou vezmu to !! usetriti ti to dost prace a i kdyby si snim nebyl spokojeny tak ho zase minimalne za 30 prodas 8)

antipo

#21 Nový příspěvek od antipo »

Dal bych i 40 tisic, když porovnámjak nám teče vzadu s převodovky a tam je sucho zas tak nejhůř nevypadá a jestli 10 let stála.....
My máme baterku 100Ah a v pohodě i v zimě utočí a to nám to ještě špatně startuje a nemáme alternátor ale dynamo.
Jo a před 3 mi lety stála 2 tisice
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341

Proximák

#22 Nový příspěvek od Proximák »

Dávej si pozor. My jsme taky kupovali 4011 čtyři roky stála. Doveze se dom a že se projedem. Traktor jen taktak šel rozjet pak se podíváme do motoru a jeb prasklej blok a chlap taky sliboval že je plně fukční atd.

DOOM

#23 Nový příspěvek od DOOM »

za 30 tisic to ber nic levnějšiho neseženeš a opravit se da všechno ber to budeš mit dobrej traktor

DOOM

#24 Nový příspěvek od DOOM »

Proximák píše:Dávej si pozor. My jsme taky kupovali 4011 čtyři roky stála. Doveze se dom a že se projedem. Traktor jen taktak šel rozjet pak se podíváme do motoru a jeb prasklej blok a chlap taky sliboval že je plně fukční atd.
a to ste kupovali v noci že ste to nepoznali :) :)

Poupic
Kontaktovat uživatele:

#25 Nový příspěvek od Poupic »

Čus tak ta řicítka je za 15000kč je to pozůstalost. Řikali že seženou baterku vyzkouší.

Ursus 73

#26 Nový příspěvek od Ursus 73 »

Ber to, a hlavne rýchlo, kým si to nerozmyslia!!! Aby ťa niekto nepredbehol. :vztek: ..Vyskúšaš aj potom, ked bude doma. Na tom nemôžeš prerobiť. 8)
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)

pali

#27 Nový příspěvek od pali »

tak to nemusíš zkoušet a okamžitě ber. když nechceš tak mi pošli kontakt a jatam zítra pujdu a hned jim vysázim 15litrů na dřevo.
vsechno jde poskladat nejak dohromady tak, aby to fungovalo. i muj traktor s 4011kovym zadkem, 5201kovym motorem a 5745kovou predni napravou.
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =55&t=3778

DOOM

#28 Nový příspěvek od DOOM »

Poupic píše:Čus tak ta řicítka je za 15000kč je to pozůstalost. Řikali že seženou baterku vyzkouší.
to ber aj bez zkoušeni za 15000 nekoupiš ani lepši telefon :)

Poupic
Kontaktovat uživatele:

#29 Nový příspěvek od Poupic »

Myslíte že když ho vemu a nebyl bych snim náhodou spokojenej že ho udám dál???

pali

#30 Nový příspěvek od pali »

co ještě vymejšlíš? doprdele to jsi tak natvrdlej. jestli máš z koupi strach, tak mi dej kontakt, já ti za ten kontakt dám 2litry a tu třicítku si beru já
vsechno jde poskladat nejak dohromady tak, aby to fungovalo. i muj traktor s 4011kovym zadkem, 5201kovym motorem a 5745kovou predni napravou.
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =55&t=3778

Odpovědět

Zpět na „Zetor 2011-4011“