Tak po hodně dlouhé době sem opět zavítal na staré dobré forum a hned sem hodím 2 fotky co sem vyfotil minulý týden v lese telefonem, sice nic moc ale časem snad dám něco lepšího .
Tady je vyfocená ještě poloprázdná potom jsme ještě doložily duba a byla to fura jak se patří
Náš Zetor 3011(motor 4011)
Moderátor: Lukashil
Re: Náš Zetor 3011(motor 4011)
K této kabině patří ten vysokej volant, když čtyřicítkovej motor i malá hranatá kabina, tak si sežeň i volant, uvidíš, že to bude mnohem a mnohem lepší ..., nebudeš se krčit..
No jak jsem sháněl novej volant tak sem i přemýšlel o tom vysokým, ale já se ani krčit nepotřebuju nejsu tak vysokej a tenhle volant mi vyhovuje.Občas sice když vylizám ven tak mi zavazí ale nic hroznýho to není.
-
Prosím nevedeli by ste o niakej prednej naprave na majora 30 a či predná hnacia naprava z 3045 pasuje na zetor 4011 ? DIK
Tak zase po delší době sem něco dám. Před vánoci jsem byl s traktorem u kámošů na dílně a natáhly jsem komplet novou elektriku na traktor i vlek a konečně to funguje jak má . Dál jsem dělal takovou tu klasickou údržbu jako je výměna oleje, seřízení trysek a vůle ventilů. Na traktoru se ještě vyměnily rychlospojky dokoupil jsem i origo sdružený panel a po radě od sanya jsem pořídil vysoký volant a musím uznat že je to opravdu lepší a trochu mně štve že sem na tvoji radu nedal dříve. Ještě mám v plánu vyměnit hydraulickou hadici na vleku která je už v horším stavu a koupit nové O kroužky na ramena. No nic ještě sem dám fotky sice kvalita hrozná páč se mi na mobilu rozbil foťák tak je to foceno přední kamerou ale aspoň něco po dlouhé době .
pěkný a ten vysoký volant mám taky je super