To snad nemyslíš vážně, i kdyby byla díra v bloku velká jak stodola, tak se to vyplatíPoupic píše:Myslíte že když ho vemu a nebyl bych snim náhodou spokojenej že ho udám dál???
Petrův Zetor 3011
Moderátor: Lukashil
- Baartheez
Re: Koupě zetoru 3011
0
***Dodìlej to nebo tì to dodìlá***
i kdyby byla díra v bloku velká jak stodola
Poupic:
Nevím nad čím teďkom přemýšlíš vůbec.....
Poupic:
Nevím nad čím teďkom přemýšlíš vůbec.....
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
no i kdyby sis na enm pak neco prirazil tak treba za 20 litru by si ho na netu prodal tak do hodiny maximalne :-))) a tady na foru asik tak za 10 minut kdyz moc :-)))))))))Poupic píše:Myslíte že když ho vemu a nebyl bych snim náhodou spokojenej že ho udám dál???
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Myslíte že může byt v třicítce tahle baterka má 164Ah http://www.nejlevnejsiautobaterie.cz/in ... 3dc18ecdd4
-
jestli dobře vidím tak je to 6V a ty potřebuješ 12V
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Dík za upozornění nějak sem si to nepřečet sem si říkal že nějáká levná tak tahle by šla ne http://www.nejlevnejsiautobaterie.cz/in ... 3dc18ecdd4
určite áno
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
poupic uz mas ten traktor doma ????
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Traktor doma ještě není ale brzo vude kdyby jste někdo věděl o papírech na 3011 tak dejte prosím vědět. A kolik se tak pohybuje cena papíru na 3011? dají se sehnat?
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
sehnat se daji kdyz chvilku pockas ale zacinaji na 15 tisicich co sem se dival na netuPoupic píše:Traktor doma ještě není ale brzo vude kdyby jste někdo věděl o papírech na 3011 tak dejte prosím vědět. A kolik se tak pohybuje cena papíru na 3011? dají se sehnat?
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Čus na internetu jsem našel chlapíka kterej prodává velkej techničák na zetora 3011 a je to napsaný na majitele který je již posmrti. Nevíte jestli by to šlo nějak odhlásit když je po smrti.
odhlásit to nejde, byly by s tím děsný prolémy, sežeň radši jiný papíryPoupic píše:Čus na internetu jsem našel chlapíka kterej prodává velkej techničák na zetora 3011 a je to napsaný na majitele který je již posmrti. Nevíte jestli by to šlo nějak odhlásit když je po smrti.
kdo si hraje nezlobí
Jindra má asi pravdu leda že by se zehnali pozůstalí ti by mohly vystav na patřičnych mystech nějaký dokument.Není dávno jeden znamy koupil vozik za auto a majitel byl už nahoře a tak si tak spomínam že to vyřízovali pozůstalí ale chtělo by to zistit a vudec jestly to stojí za námahu.
Nedávno jsem to zjišťoval. Pokud by se podařilo najít pozůstalý, tak by se muselo znova obnovit dědické řízení ( to určitě není zadarmo) aby to někdo z dědiců mohl přehlásit na sebe a pak dál s těma papírama nakládat.Luboš píše:Jindra má asi pravdu leda že by se zehnali pozůstalí ti by mohly vystav na patřičnych mystech nějaký dokument.Není dávno jeden znamy koupil vozik za auto a majitel byl už nahoře a tak si tak spomínam že to vyřízovali pozůstalí ale chtělo by to zistit a vudec jestly to stojí za námahu.
Pokud by měl současnej majitel na ty papíry ( případně traktor) kupní s mlouvu, tak by pak šlo možná na nějaký čestný prohlášení, že majitel zemřel dřív než to stačil přepsat.
Podle mně je to moc složitý, zdlouhavý a výsledek nejistej, pak si někdo z úředníků postaví hlavu a máš papíry tak akorát na zátop.
kdo si hraje nezlobí
Ten už ty papíry prodává hodně dlouho.Poupic píše:Čus na internetu jsem našel chlapíka kterej prodává velkej techničák na zetora 3011 a je to napsaný na majitele který je již posmrti. Nevíte jestli by to šlo nějak odhlásit když je po smrti.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III