OBECNÁ DISKUSE
Moderátor: Lukashil
Re: OBECNÁ DISKUSE
ahoj, na to mazani mrkni ke mne http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 7&start=15
- lukisek 099
lukisek 099
Však presne niečo takéto hľadám, dakde som videl, že sa to dá kúpiť niekde v e-shope....
Však presne niečo takéto hľadám, dakde som videl, že sa to dá kúpiť niekde v e-shope....
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
- lukisek 099
šikovnýsoustružník ti to udělá....
Pěkné fotky z počátku výroby UŘ I. - https://www.vilemheckel.cz/archivni-nah ... ?start=160
ZETOR 15, ZETOR 4011, CUB CADET 1641, HONDA 4514, DEZA 5000, PAJ
Dobrý na palivovom cerpadle Zetor 4011 mi začala tiecť nafta cez ten srub navrchu s tým odvetraním..neviete čo je príčinou?..Ďakujem
- Přílohy
-
- cerpadlo Z.jpg (5.76 KiB) Zobrazeno 3004 x
Vieme
.
Prvá a najčastejšia príčina je tá, že "prepúšťa" naftu dopravné čerpadlo, tá tečie do vstrekovacieho čerpadla a keď je vstrekovacie čerpadlo plné nafty, tá vyteká cez tú odvzdušňovaciu zátku (inak obrázok si vložil zle, obrázok treba vložiť dakde na úložisko a sem dať len link, prípadne náhľad)...Tento prípad som riešil nedávno, kúpil a namontoval som nové dopravné čerpadlo
. Staré sa už opraviť nedá
, nezoženieš do neho náhradné diely.
Druhá možnosť je, že prepúšťajú naftu elementy, vtedy je už potrebná g.o. vstrekovacieho čerpadla.

Prvá a najčastejšia príčina je tá, že "prepúšťa" naftu dopravné čerpadlo, tá tečie do vstrekovacieho čerpadla a keď je vstrekovacie čerpadlo plné nafty, tá vyteká cez tú odvzdušňovaciu zátku (inak obrázok si vložil zle, obrázok treba vložiť dakde na úložisko a sem dať len link, prípadne náhľad)...Tento prípad som riešil nedávno, kúpil a namontoval som nové dopravné čerpadlo

Druhá možnosť je, že prepúšťajú naftu elementy, vtedy je už potrebná g.o. vstrekovacieho čerpadla.

"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Nemám zkušenosti se vzduchařinou na traktorech, tak bych potřeboval postrčit. Po zapnutí kompresoru se vzduch dofouká do soustavy a přetlakový ventil odfoukne na 6atm (zetor 3011). Nemám a do budoucna zatím neplánuju vzduchové příslušenství (nic bržděného). Našel jsem doma podtlakové trumpety. Zůstane soustava natlakovaná (za předpokladu dobrého utěsnění) několik dní/týdnů? Nebo budu muset zapínat kompresor častěji? Jezdit stále se zapnutým kompresorem asi nebude ta správná cesta.
- MeNadruhou
několik dní určitě- ale musíš tam mít jednosměrný ventil od kompresoru a pak zavřít přívod do brzdového válce, jinak vzduchojem vyšlapeš brzdou - a to je tak trochu o průser když to pak zapomene někdo s plnou vlečkou otevřít a zkontrolovat. Když odstavím traktor tak mám vzduch ještě 4. den.reddriver píše:Nemám zkušenosti se vzduchařinou na traktorech, tak bych potřeboval postrčit. Po zapnutí kompresoru se vzduch dofouká do soustavy a přetlakový ventil odfoukne na 6atm (zetor 3011). Nemám a do budoucna zatím neplánuju vzduchové příslušenství (nic bržděného). Našel jsem doma podtlakové trumpety. Zůstane soustava natlakovaná (za předpokladu dobrého utěsnění) několik dní/týdnů? Nebo budu muset zapínat kompresor častěji? Jezdit stále se zapnutým kompresorem asi nebude ta správná cesta.
-
chlapi, jak je to u 3011 s olejovými. filtry, jsou tam ( mají tam být) sítka, nebo tam už jdou dát i filtrační vložky( papírové).
mám tam ty dvě duté stoupací trubice, dole gumku, nahoře gumku a ted nevím co mám koupit? díky předem..
mám tam ty dvě duté stoupací trubice, dole gumku, nahoře gumku a ted nevím co mám koupit? díky předem..
Original tam patria tie sitká, ale dnes sa to dá prerobiť aj na "kartuše", ako sú na novších traktoroch....aj tu je jedna z možností : https://stroje.bazos.cz/inzerat/7969296 ... kartus.php samozrejme si to treba pozrieť aj dakde v e-shope a porovnať ceny 
papírové vložky e-eee

papírové vložky e-eee

-
proč ne?
Ja neviem, myslím si, že to nevydrží ten tlak
. Motory zetor mali vždy buď
1) sitká,
2) odstredivku
3) kartuše
ja osobne by som s tým moc nešpekuloval použil by som jednu z týchto možností
ale ide len o môj názor na tento problém....

1) sitká,
2) odstredivku
3) kartuše
ja osobne by som s tým moc nešpekuloval použil by som jednu z týchto možností

- traktorista wolf
Zdravím,pred včerom mi praskla remenica na dyname/3011/.mal som tam tú skladanú plechovú.Nemáte niekto rozmery aká má byť original?resp foto,alebo poznatok či tie vetracie somarinky tam musia byť?Vďaka.
-
Ahoj, Dobrý den. Prosím potřeboval bych vědět kolik asi váží komplet přední náprava na 4011. Je to dvojchlapový nebo víc? Díky za odp.