nevím Luboši,co jsem měl na tuhle první otázku napsat jinýho,než to co jsem napsal,ale už na to nemysli a vlákna nemusíš číst všechny od začátku,škoda Tvého mládí,já taky čtu jen to co mě zajímá a k tomu se snažím psát své komentáře,ale nejsme tu proto,abychom si tady něco vyčítali,ale aby jsme tady pokecali o našem spol. koníčku,no nemám pravdu,tak všechno dobrý jo....zdenek píše:mám tam 16,9-28,ta fotka to nějak zkresluje,taky mě to zarazilo a hned jsem se šel podívat,je to v pořádku,on je ten dvůr mírně z kopečka...Luboš píše:Némáš tam nějak moc velké zadní kola nebo se mě to zdá
Zdenkova čtyřicítečka
Moderátor: Lukashil
- zdenek
Re: Zdenkova čtyřicítečka
To je jasné a nic se neděje a jak pišeš všechno dobrý hlavně žede práce od ruky.
Zdravím všechny fandy traktorů a obzvláště pak Zdendu, protože co ten tady předvádí, to je něco neskutečnýho. Ještě jsem neviděl tak precizní dílo. Mám taktéž 40ítku, ale Ursuse. Pomalu ho dávám do pořádku, ale jeden problém nemůžu rozlousknout. Podle mě abnormálně hučí zadek. Těžko se to pozná, jde-li to z převodovky,nebo z diferáku, každopádně nejvíc hučí v tahu. Olej jsem vyměnil a dal hustější, nicmíně žádná výrazná změna se nedostavila. Nemáte pane mistr nějakou radu? Děkuji převelice. PepaS.
- zdenek
PepaS píše:Zdravím všechny fandy traktorů a obzvláště pak Zdendu, protože co ten tady předvádí, to je něco neskutečnýho. Ještě jsem neviděl tak precizní dílo. Mám taktéž 40ítku, ale Ursuse. Pomalu ho dávám do pořádku, ale jeden problém nemůžu rozlousknout. Podle mě abnormálně hučí zadek. Těžko se to pozná, jde-li to z převodovky,nebo z diferáku, každopádně nejvíc hučí v tahu. Olej jsem vyměnil a dal hustější, nicmíně žádná výrazná změna se nedostavila. Nemáte pane mistr nějakou radu? Děkuji převelice. PepaS.
Pepo díky za pochvalu,to víš dělám co mě baví a jednou chci mít doma pěkný stroj,s tím Tvým problémem tak na dálku je to jen sázka do loterie,to je asi potřeba slyšet a tak jak říkáš ten zvuk se může přenášet i od převodovky,taky nějaké ložisko,které se trochu přišvihlo,ale asi bych to nechal až se to někde projeví a pak bych to řešil .....
Mám zetora 30tku a taky mi to hučí jak cyp v tahu, už hodně dlouho a do teď žádný problémzdenek píše:PepaS píše:Zdravím všechny fandy traktorů a obzvláště pak Zdendu, protože co ten tady předvádí, to je něco neskutečnýho. Ještě jsem neviděl tak precizní dílo. Mám taktéž 40ítku, ale Ursuse. Pomalu ho dávám do pořádku, ale jeden problém nemůžu rozlousknout. Podle mě abnormálně hučí zadek. Těžko se to pozná, jde-li to z převodovky,nebo z diferáku, každopádně nejvíc hučí v tahu. Olej jsem vyměnil a dal hustější, nicmíně žádná výrazná změna se nedostavila. Nemáte pane mistr nějakou radu? Děkuji převelice. PepaS.
Pepo díky za pochvalu,to víš dělám co mě baví a jednou chci mít doma pěkný stroj,s tím Tvým problémem tak na dálku je to jen sázka do loterie,to je asi potřeba slyšet a tak jak říkáš ten zvuk se může přenášet i od převodovky,taky nějaké ložisko,které se trochu přišvihlo,ale asi bych to nechal až se to někde projeví a pak bych to řešil .....
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
- zdenek
trošku jsem zapracoval a už se blíží finále,tak si to užívám,teď už jen osadit světýlka a pak začnu dělat nějaké ty vychytávky.....
- stano 4011
naozaj velmi slusna a poctiva praca , nadhera ktoru je skoda do pola alebo lesa , tiez som mal spojovacku vpredu kvoli zavaziu ale iba 10 in ,ked som zistil ze rajt je mensi o cca 25 % tak bola hned vzadu
- zdenek
tak zase nějaký pokrok a něco pro oživení,už jenom takové ty kosmetické úpravy....
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Nedotáhl si ju náhodou novou z fabriky? Nádhera
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
- Tekiti
- Kontaktovat uživatele:
Z fabriky takhle vymazleny urcite nevyjizdely.Nadhera
I pád na držku je pohyb vpřed :)
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar
- Baartheez
Opravdu to máš moc pěkně udělaný. Jen pro zajímavost, na kolik to celé vyšlo?
***Dodìlej to nebo tì to dodìlá***
- zdenek
kuci díky za chválu,do výrobku z fabriky to má ještě daleko,přeci jen nové je nové,na kolik to vyšlo si ani netroufnu odhadnout,ne všechny věci šli přes kasu,ale bude to určo něco kolem třicítky hrubým odhadem...
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Čus už jsem se ptal na váhu 3011 nemohl by jste mi někdo prosím říct kolik váží 4011 a jakou mají tyto dva traktory spotřebu. J e velký rozdíl ve spotřebě u 4011 oproti 3011? Dík
Prosim vás na 2,5 ha jak ste psal jinde tak to bych si koupil nějakej malotraktore nebo holdra to ani 25tka nemá na tak malé pole cenu to se vám nevyplatíPoupic píše:Čus už jsem se ptal na váhu 3011 nemohl by jste mi někdo prosím říct kolik váží 4011 a jakou mají tyto dva traktory spotřebu. J e velký rozdíl ve spotřebě u 4011 oproti 3011? Dík
To je škoda do takovýho traktoru sedat koupil bych si druhej a na tedle bych se chodil jen koukat do garáže:DOpravdu moc pěkná práce,to ale muselo zabrat hodin udělat takhle nádherně majorazdenek píše:tak zase nějaký pokrok a něco pro oživení,už jenom takové ty kosmetické úpravy....