zetor 4011 (tawid)
Moderátor: Lukashil
Re: zetor 4011 (tawid)
Nám jde 1,2,3 zařadit pěkně bez zubu, 4,5 jsem ešte neměl tu čest vyzkoušet a redukce jdou taky v pohodě akortá kardan to se někdy trochu podaří přes zuby- ale to bude tym že nemačkáme spojku až na podlahu si myslím
Zetor 3011 Zetor 6718 Zetor 7341
- tawid
Zase po delší pauze sem dávám foto a video s naším traktorem při práci na poli. Od té doby co jsem psal naposled jsme udělali GO vodního čerpadla, potrubí, všechny hadice... a minulý týden jsme měnili ložiska na přední nápravě a opravovali svislý čep, protože na pojistné matici byl sjetý závit.
http://www.youtube.com/watch?v=qOtLEO8lqK4
http://www.youtube.com/watch?v=qOtLEO8lqK4
Pěkné foto stím vozem
prý goralie no taky se dívám že tu chybí rotačkamareko píše:Pěkné foto z goralie jakou máš rotačku ?
- mareko
Já jsem sice trochu z ruky ,ale od baráku vidím až na Lysou horu a půlku polských Beskyd .Pokud je pěkné počasí .Ten kraj bych nikdy nevyměnil i ty komíny mají v něm své kouzlo
diesel to je koncert
- tawid
No goralie to není, ale je blízko. Rotačku máme Fahr záběr 165.mareko píše:Pěkné foto z goralie jakou máš rotačku ?
Ten kraj se mi taky líbí a nikdy bych ho za nic nevyměnil.
Naposledy upravil(a) tawid dne pon čer 22, 2009 10:47 pm, celkem upraveno 1 x.
- tawid
Luboš píše:Pěkné foto stím vozem
S tím vozem to nám ještě trochu vázne, ale je nás doma dost, takže se to dá zvládnout.
No nevim co k tomu napsat, mechanizace na sklizen louky - sena je ve stylu 80 let, ale to finale nakladka,odvoz,slozeni a skladovani to je jako za roboty a nevolnictvi, ale pokud je vas na praci hodne proc ne .......... kazdy ma nejakeho konicka, ci primo kone.
- mareko
Ta rotačka je krásně lehká,to já bych s tou 40 tu svoji neutáhltawid píše:No goralie to není, ale je blízko. Rotačku máme Fahr záběr 165.mareko píše:Pěkné foto z goralie jakou máš rotačku ?
diesel to je koncert
- tawid
Zase nejlehčí není váží 365 kg, ale určitě české rotačky jsou těžší.mareko píše:Ta rotačka je krásně lehká,to já bych s tou 40 tu svoji neutáhltawid píše:No goralie to není, ale je blízko. Rotačku máme Fahr záběr 165.mareko píše:Pěkné foto z goralie jakou máš rotačku ?
jak ti jezdí z rotačků,nezvedá ti předek,podle váhy je to jedna z nejlehčích,jezdíš aj v kopci nebo jen po rovině?
co nás nezabije,to nás posílí
- tawid
S rotačkou je to v pohodě. Předek nezvedá, ale jak to převážíš tak někdy na hrbolu se to trochu odlehčí, ale nezvedne. My kosíme skoro jenom po rovině takže nemáme s tím problémy. O závaží jsme přemýšleli, ale po odzkoušení jsme se přesvědčili, že nebude třeba.
buď špatně vidím nebo vám při domě stojí nějaká 30tka tak ji nám tu pěkně představ