zetor od stareho pana
Moderátor: Lukashil
Re: zetor od stareho pana
máš to pekné najviac ma žerú tie samonavijacie pásy na zadnej sedačke...
Pokud to nění předělané, tak podle těch prsou, hrdlu na nálévání oleje bych řekl, že motor bude 5511. A když vidím tu novější páku ruční brzdy, tak bych řekl že i převodovka bude 5511.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
-
naozaj neviem aky je to agregat,tvrdim,čo mi povedal ten starý pan.na obale prevodovky je ZETOR 45 18 25.a ta sedačka je zo sanity 1203.pasy zo sanity mercedes,ktore končili .
-
a ešte,ak je to až tak poskladané,tak sa teším až budem kupovať niejakú tu súčiastku.
- stano 4011
tak suciastku kupuj az ked budes mat vybratu tu staru inac katalog ani neber do ruk , ked ze je to nejisti typ , a pozri na vylisok za palivovym cerpadlom , vsetci na fore cakaju na prve styri pismena
- jimmy 4011
Dvordy píše:Pokud to nění předělané, tak podle těch prsou, hrdlu na nálévání oleje bych řekl, že motor bude 5511. A když vidím tu novější páku ruční brzdy, tak bych řekl že i převodovka bude 5511.
toto hrdlo nalévání oleje neměla ani 5511 a ty prsa můžeš našroubovat v klidu i na 4001,takže jedině podle čísel,podle fotek nepoznáš nic
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
-
ahojte,dost blbo to vidieť ,mne sa zda ,že posledne 3 znaky su čisla 010,ale bez zaruky.je tam farba a domov chodim k večeru.
- stano 4011
dolezite su prve styri z lavej strany , skus niecim posvietit
-
pomože,ak to ma dekompresiu ?
Hej, pomože a hlavne ked mas slabu baterku.Sluchaj, com to nezakryjes z dajaku celtu?Leje do teho dizd a sicko ardzaveje, olej a nafta ci kvapci do zemi a hlavne gumoch skoda.Slunko,dizd,slunko,dizd raz dva ich poraži.Dneska skoda sickehoborsuk píše:pomože,ak to ma dekompresiu ?
-
myslel som,či pomože pri identifikacii.a co še tyka zakryca ,je v plane na tym mejscu pristrešek,chce to len čas.šak znaš jak to chodzi,mam 50 m do lesa len treba mi drevo.
sluchajce chlopci kedz še tu budzeme bavic po hutoracku ta to nam nichto rozumec nebudze... ale ne žeby mi to vadzilo...borsuk píše:myslel som,či pomože pri identifikacii.a co še tyka zakryca ,je v plane na tym mejscu pristrešek,chce to len čas.šak znaš jak to chodzi,mam 50 m do lesa len treba mi drevo.
-
už sa polepším,ale neviem neviem ,kto to tak začal,nevieš ? : friends:
- octaviaman 1
goral píše:sluchajce chlopci kedz še tu budzeme bavic po hutoracku ta to nam nichto rozumec nebudze... ale ne žeby mi to vadzilo...borsuk píše:myslel som,či pomože pri identifikacii.a co še tyka zakryca ,je v plane na tym mejscu pristrešek,chce to len čas.šak znaš jak to chodzi,mam 50 m do lesa len treba mi drevo.
POZOR - kluci - přepnětě se prosim do Čecho - Slovenštiny
Radi bychom vám taky rozuměli
-
prepačte,nechcel som nikoho uraziť,ale tak trochu človeka poteší,keď stretne krajana na české stranke.prominte.ale ak chcete možem tieto prispevky preložit do čecho-slovenčiny,nebolo tam nič zlé,len také doberanie,alebo hecovani.