Zdenkova čtyřicítečka
Moderátor: Lukashil
-
Re: Zdenkova čtyřicítečka
Chcem sa opýtať tá vlečka za 40-tku má aké rozmery korby? Ako ju zvláda plnú,poprípade váha prázdneho vleku aká je....dakujem
- zdenek
rozměry ... délka 380 cm ,šířka 172 cm ,naložím na ni pět tun,ale to je maxi a na traktor je to už dost,prázdnou jsem ji nevážil,nebo vlastně při odjezdu z kovošrotu jo,ale nepamatuji si to,tak třeba příště ...maruten1707 píše:Chcem sa opýtať tá vlečka za 40-tku má aké rozmery korby? Ako ju zvláda plnú,poprípade váha prázdneho vleku aká je....dakujem
prekrasny stroje mate!!dobra prace,moc sikovny ste tam!
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
- zdenek
tak se mi podařilo letos na zimu zazimovat i velkou vlečku ... každý rok jsem ji přikrýval plachtou,abych ji trochu uchránil před sněhem .... tuto zimu bude pěkně pod střechou .... [img=http://s27.postimg.cc/xpquyzc9r/IMAG0042.jpg][img=http://s27.postimg.cc/wicx6rm5b/IMAG0043.jpg][img=http://s11.postimg.cc/wi8285khb/IMAG0044.jpg][img=http://s23.postimg.cc/wo69t4tif/IMAG0045.jpg][img=http://s9.postimg.cc/4nhnb541n/IMAG0046.jpg] .... koukám,že se mi ty fotky nějak nepodařilo zmenšit
- zetorak jirka
To je dobře, mě toho taky stojí polovina venku.
To je k nezaplacení, já to mám venku a hrozně to trpí.
pěkná čtyřicítka já scháním závaží cihly do přední nápravy , nemůžu je sehnat když je seženu tak jsou předražené
Zdravim páni prosim vas kolko ma spotrebu Z 4011pri oračke ?? alebo priamernu spotrebu na den a kolko važi samotny traktor vopred vdaka za info
Tak nevím, nevím- zřídil jsem tady vlákno na obecnou diskusi, kam by se měly dávat tyto a podobné příspěvky, ale pořád to nějak nejde a tlačí se to stále jinam .... No, tak tedy čekej.... , proč si to dal právě sem ? Co na to admin ?
viete tyeto traktory sa mi dost pačia a zaujimalo by ma kolko ma ter traktorik spotrebu a kolko važi nakolko nechcem nič tažke a nič s velkou spotrebou ja by som to chcel hlavne na žtr-165 a orbu ked to moc vadi že tsom to sem napisal tak mi prosim prepačte nechcem robyt neprijemnostisanyo píše:Tak nevím, nevím- zřídil jsem tady vlákno na obecnou diskusi, kam by se měly dávat tyto a podobné příspěvky, ale pořád to nějak nejde a tlačí se to stále jinam .... No, tak tedy čekej.... , proč si to dal právě sem ? Co na to admin ?
ahoj ta vlečka za 40tkou je pěkná , taky bych něco takového chtěl za 30 majora, potíž je ta že mi to nemá kdo vyrobit
-
Traktor máš pěkný jen malá připomínka k předělánému řízení.zdenek píše:tak v neděli malá vyjížďka,cvičení ze zásahovou jednotkou SDH......nějak mi ta barva té skříně PS12 nepasuje k traktoru,budu muset něco přeláknout
Jedna z podmínek pro konstrukci řízení je,že řídící páky, ať jsou před přední nápravou,tak za zadní nápravou, tak směřují do do středu mezi zadními koly a na prodloužené ose zadní nápravy do strany je umístěn střed otáčení a celý traktor se kolem něho točí při jízdě v zatáčce.
V následujích dnech budeš mít více času ,tak si to nakresli,aby jsi viděl jak to má být.Pro inspiraci se můžeš také podívat
na přední nápravu Z 25.
- zdenek
Dík za pochvalu ... a k tomu řízení,hezky napsáno,ale nějak mi uniká smysl tohoto příspěvku ... už jsme to tu řešili,tak se můžeš podívat na začátek mého vlákna,nemám ho tak rozsáhlé ... no a k tomu času a malování ...dělám na směnný provoz a tudíž jsem neměl více časuAuto-klassik píše:Traktor máš pěkný jen malá připomínka k předělánému řízení.zdenek píše:tak v neděli malá vyjížďka,cvičení ze zásahovou jednotkou SDH......nějak mi ta barva té skříně PS12 nepasuje k traktoru,budu muset něco přeláknout
Jedna z podmínek pro konstrukci řízení je,že řídící páky, ať jsou před přední nápravou,tak za zadní nápravou, tak směřují do do středu mezi zadními koly a na prodloužené ose zadní nápravy do strany je umístěn střed otáčení a celý traktor se kolem něho točí při jízdě v zatáčce.
V následujích dnech budeš mít více času ,tak si to nakresli,aby jsi viděl jak to má být.Pro inspiraci se můžeš také podívat
na přední nápravu Z 25.