Natešený Supřík
Moderátor: Lukashil
- pirat.silnic
Natešený Supřík
Zdravim stal jsem se majitelem tohoto skvostu nicmene sem na nem zacal trochu pracovat,motor uz je na tom docela bidne.
Mam v planu ho zatim jen prekrouzkovat,do hlav nove pruziny s voditky a nahradim i nejake ventily..
Panvicky na ojnicich jsou dobre akorat na druhe ojnici je budu muset vymenit tak i ten cep,byl uplne do spicky,a ta panvicka uz mela po nem taky slusnou ryhu
No a tlak uz ma na svuj vek taky o nicem cerpadlo sem dneska rozebral a zuby kolecek jsou uz dost ojete,tak i telo toho cerpadla-dva kruhy od tech kol asi 2mm hluboko,ale v te kryci desce,no ta je jak nova
Poradte staci vzmenit jen ozubena kola?nebo bude to vybehani v tom tele cerpadla vadit.?
Mam v planu ho zatim jen prekrouzkovat,do hlav nove pruziny s voditky a nahradim i nejake ventily..
Panvicky na ojnicich jsou dobre akorat na druhe ojnici je budu muset vymenit tak i ten cep,byl uplne do spicky,a ta panvicka uz mela po nem taky slusnou ryhu
No a tlak uz ma na svuj vek taky o nicem cerpadlo sem dneska rozebral a zuby kolecek jsou uz dost ojete,tak i telo toho cerpadla-dva kruhy od tech kol asi 2mm hluboko,ale v te kryci desce,no ta je jak nova
Poradte staci vzmenit jen ozubena kola?nebo bude to vybehani v tom tele cerpadla vadit.?
Re: Natešený Supřík
ja by som to dal niekam do firmy co opravuju cerpadla
- pirat.silnic
Ony ty soukoli vychazi na nejakych 500kc a cele cerpadlo na 1500,jedno s toho asi obednam,kdo by ho tady u nas zrepasoval ani nevim,a kdo vi kolik by taky chteli
- pirat.silnic
Muzete mi dat par rad?
Chci vymenit vlozky,kde jste kupovali???jaky ma byt presah?
Jeste budu resit ojnicni panve na druhem valci,ten aretacni kolicek v ojnice je do spicky a v panvicce je taky po nem uz slusna ryha,koupit jedna sada jde ale bude se muset presoustruzit,zvladne to zamecnicky soustruznik?
Jinak budu vkladat fotky(pokud to nekoho zajima ),budu delat plecharinu...atd
Chci vymenit vlozky,kde jste kupovali???jaky ma byt presah?
Jeste budu resit ojnicni panve na druhem valci,ten aretacni kolicek v ojnice je do spicky a v panvicce je taky po nem uz slusna ryha,koupit jedna sada jde ale bude se muset presoustruzit,zvladne to zamecnicky soustruznik?
Jinak budu vkladat fotky(pokud to nekoho zajima ),budu delat plecharinu...atd
- pirat.silnic
- pirat.silnic
Zdravim panove makam na nem jako blazen chtel jsem se zeptat,potrebuji demontovat od prevodovky nohavici,musim demontovat osu,je nejaka vyzrana v miste kde je to prvni velke gufero.
Demontoval jsem brzdovy buben a vusrouboval srouby po obvodu jen se to trochu odlepilo ale vysounout nejde....
Musi se neco povolit ze vnitr v prevodovce???
Demontoval jsem brzdovy buben a vusrouboval srouby po obvodu jen se to trochu odlepilo ale vysounout nejde....
Musi se neco povolit ze vnitr v prevodovce???
-
v znutra potrebujes visrubovat sruby na kolese su tam asi 8 hidraolika von a uvidis a os navarit a obrusit
- pirat.silnic
Tak to sem chtel slyset,Dik
- pirat.silnic
- pirat.silnic
- Malej Peťa
Tys to vzal pěkně od podlahy, a máš pěkný mašiny. Ten červenej je Porsche?
Správnej chlap má umět všechno, i když to zkurví!
Tak přesně takhle se má dělat GO, s láskou a z gruntu.
Ať se daří!
Ať se daří!
v tý krabicy bude schovaná nějaká tisicovka ale je to dobrý jak se to dělá takhle poctivě
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
- pirat.silnic
Ano ten v pozadi je porsche diesel standart star 219
To jo v krabicce a jeste mimo ni je par lozisek,davam vsechny nove,ale nakupoval jsem na agrozetu,tam maji ceny spoko.
Vcera jsem jsem sparoval ty dve skrine rucne ale byla to makacka nedoporucuju ale na te dlouhe hrideli co je pro nahon stroju mam vuli asi 2mm v posuvu..tak nevim ci tam ma nejaka byt nebo ne,tak jestli by nekdo poradil byl bych rad.
To jo v krabicce a jeste mimo ni je par lozisek,davam vsechny nove,ale nakupoval jsem na agrozetu,tam maji ceny spoko.
Vcera jsem jsem sparoval ty dve skrine rucne ale byla to makacka nedoporucuju ale na te dlouhe hrideli co je pro nahon stroju mam vuli asi 2mm v posuvu..tak nevim ci tam ma nejaka byt nebo ne,tak jestli by nekdo poradil byl bych rad.
- pirat.silnic
Abych to upresnil tak jak posunu tou hrideli,tak to tukne o to vicko co je v predni casti.
Mimochodem nemate nekdo na prodej pravou nohavici?
Mimochodem nemate nekdo na prodej pravou nohavici?