koupě SUPRU
Moderátor: Lukashil
-
koupě SUPRU
Jsem 3 měsíce novím majitele SUPRA,ale moc lidi mi říkalo že jsem tím kupem udělal obrovskou chybu . co si o tom myslíte
Re: koupě SUPRU
Záleží na stavu. Z mých zkušenoustí vím, že supry jsou držáky. jsou těžký. jen škoda že nemaj přední hnanou nápravu. Dej sem foto. bez fotografie se to blbě říká jestli jsi udělal chybu nebo ne..
zetor 5748, Belarus EO 2621
-
Ja nemyslel ani tak stav ten je velice slušny,ale co se tyká náhradních dílu a ovladatelnosti,že už nato neseženu vubec nic a stou ovladatelností že jde všecho hodně ztuha a nadá se to srovnat treba s 40CÍTKOU
Tak s náhradníma dílama nemám problém. Dá se sehnat všechno akorát to někdy trvá.Ovladatelnost : řízení jde ztuha. ale až si na to zvykneš tak to jde. se čtyřicítkou se to srovnat nedá (jestli nemá posilovač) , protože supr je o dost těžší a supr má větší výkon. supry jsou držáky . Já sem s nima velký problémy neměl.
A k čemu bys Supra 50 výkonem a hmotností přirovnal?
Jednou to tady nebo na veteranforu někdo srovnával a podle něho se Suprovi vyrovná až traktor velikosti a výkonu 69.. .Každopádně mám kamaráda kterej dělal u Lesů až do důchodu a ten říká že kdyby měl Supr lrpší brzdy a posilovač tak v lese neměl konkurenci.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
a ještě by to chtělo předek.Každopádně mám kamaráda kterej dělal u Lesů až do důchodu a ten říká že kdyby měl Supr lrpší brzdy a posilovač tak v lese neměl konkurenci.
Nojo to by byl parádní SUPR
Dílna je dílna
-
- Kontaktovat uživatele:
A jakemu traktoru s predkem se dokaze Supr vyrovnat?
Záleží v čem. V rychlosti.( předjel sem Z 7245 jako nic.). V průjezdnocti? Tam vede traktor s předkem.Danek píše:A jakemu traktoru s predkem se dokaze Supr vyrovnat?
-
- Kontaktovat uživatele:
V priblizovani dreva nebo orbe.Honza50 píše:Záleží v čem. V rychlosti.( předjel sem Z 7245 jako nic.). V průjezdnocti? Tam vede traktor s předkem.Danek píše:A jakemu traktoru s predkem se dokaze Supr vyrovnat?
Tak v přibližování je to skoro nastejno možná, že s předkem je trochu lepší.Danek píše:V priblizovani dreva nebo orbe.
-
já zas slyšel že když zapřihneš za supra 5tunu a za 5245 tu samou tak ten supr dojede dál,ale podle meho názoru záleží na spustě okolností,gumy podklad řidič atd.
To o řidiči a stavu traktoru platí u všech výkonů.Slabýmu šoférovi nepomůže kolikrát ani ten "kedek"jak říkávali naše děcka
Dílna je dílna
supr je dobry traktor tak na doma parkrat s nim zajet na dřevo něco si ovezt a tak žadne moc velke ježděni jinak je to traktor na H.... DOBREJ BYL TAK PŘED 40 ROKAMA