Zetor 50 Super - kamarád - test
Moderátor: Lukashil
Zetor 50 Super - kamarád - test
Zdravím všechny!
Tak můžu zkusiti?
Počítám s tím, že to asi stejně přijde ke smazání... Na svůj věk maká jako šroubek
Tak můžu zkusiti?
Počítám s tím, že to asi stejně přijde ke smazání... Na svůj věk maká jako šroubek
Re: Zetor 50 Super - kamarád - test
Nevypadá zase tak špatně,existujou horší.
zetor 5748, Belarus EO 2621
-
To je pravda neni to tak špatný.Viděl sem i horší.A v jaké práci ho používáš?
Když test tak test - zkusím sem dát svýho trhača A po opravě:
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Moc pěkný,ten vzducháč je kvůli práci vlese???Takhle bych chtěl repasovat.Ale kulaté i přední blatníky,které již mám od Peetana.staník píše:Když test tak test - zkusím sem dát svýho trhača A po opravě:
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
No za ty přední blatníky,světla a hrubý čistič z Tatry jsem už "dostal". Vzduchojem je tak kvůli té traverze která drží ten rám-prostě se dolu nevejde.Trochu to zavazí při manipulaci s baterkou ale jinak to nejde.Je to 35 a má na druhé straně řemenici.
Dílna je dílna
- jimmy 4011
Strejčkův Supr.Snad se nebude zlobit.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Dříví z lesa, dovoz materiálu, odvoz bordelu... Obyč kolem chalupyhonzar píše:A v jaké práci ho používáš?
Pro nás, co jinak pracujeme s počítači, je to bezva odfrk
neviem prečo ale nemôžem prísť na chuť tým hranatým blatníkom čo vidím na suproch
pokusím sa dať v najbližších dňoch foto nášho supra s originál navijákom
pokusím sa dať v najbližších dňoch foto nášho supra s originál navijákom
UNI-systém MT7-055
Už jsem to sem jednou dával, ale vzhledem ke změně ve fóru jsem nestihl zjistit jestli mi někdo odpověděl.
Chci se zeptat jestli už někdo z Vás řešil náhradu gumového těsnění na Supru mezi blatníkem-kabinou a nádrží-kabinou. Je to gumové těsnění ve tvaru písmene "H". Hledal jsem různě na netu, ale nic podobného jsem nenašel, tak jestli nebyl někdo úspěšnější, popř. jiný systém.
Díky
Chci se zeptat jestli už někdo z Vás řešil náhradu gumového těsnění na Supru mezi blatníkem-kabinou a nádrží-kabinou. Je to gumové těsnění ve tvaru písmene "H". Hledal jsem různě na netu, ale nic podobného jsem nenašel, tak jestli nebyl někdo úspěšnější, popř. jiný systém.
Díky
Zetor 50 Super -Supřík
-
Tak tohle sem zatim neřešil.Já se na svém suprovi řešil to víko co je u setrváku jak je tam ten odstrikovací kroužek.To jsem vyřešil.Vytočil jsem tam větší díru a mam tam simerink.A mam klid.
Podívej se tadyichomik píše:Už jsem to sem jednou dával, ale vzhledem ke změně ve fóru jsem nestihl zjistit jestli mi někdo odpověděl.
Díky
http://www.guma.cz/profilova_guma-mikroporezni.htm
Různě použitelné profily, poslední obrázek.
Dobrý den.
Jaký používáte za Supra vlek a kolik tak nakládáte.Mám Supra krátce ,tak nemám zkušenost.
Jaký používáte za Supra vlek a kolik tak nakládáte.Mám Supra krátce ,tak nemám zkušenost.
Konibus na 2 koně nabouchanej železem a odvezl to jak nic.
zetor 5748, Belarus EO 2621
Dávám sem ještě svůj neumělý nákres - uznávám že Picasso nebudu, ale pro názornost snad OK.Franta.cz píše: Podívej se tady
http://www.guma.cz/profilova_guma-mikroporezni.htm
Různě použitelné profily, poslední obrázek.
Zetor 50 Super -Supřík