supri od budejc
Moderátor: Lukashil
supri od budejc
cau supraci zdravim vsechny co maji tyhle masiny .Ja mam dva. jeden je po kompletni go a na druhym se pracuje celkem uspesne.Casem dam fotky
- pepa.traktor
Re: supri od budejc
kluky určítě potěší fotky hned a néééé někdy tak šup
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
musis pockat snad to o vikendu zvladnu.
- pepa.traktor
obrázků není nikdy málorolfik píše:musis pockat snad to o vikendu zvladnu.
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
neboj bude jich dost a mam jeste 3511 bez spz tu jsem renovoval jako prvni ale taje skoro porad ve stepkovaci ale jeto taky dravec
NO tak na 35tku se těšim obzvlášťrolfik píše:neboj bude jich dost a mam jeste 3511 bez spz tu jsem renovoval jako prvni ale taje skoro porad ve stepkovaci ale jeto taky dravec
taky jednu vlastnim
jeden po repasi a modry je po go
Naposledy upravil(a) rolfik dne sob led 22, 2011 4:14 pm, celkem upraveno 1 x.
- pepa.traktor
nádhernej kousek jen tak dál ,ty to tady ještě pěkně rozbalíš kolego
moc moc jen to sem per z tvého
moc moc jen to sem per z tvého
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné,to bych chtěl taky někdy zvládnout
Taky co to dalo prace ,ale druhy de snaz,tam my schazi plecharina a lak az bude lepsi pocasi tak toho modryho fouknu
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Na modro???
Rozmejslim se mezi modrou nebo cervenou,ale spis modrou jako je v galeriji . jakou myslis ty.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
No já právě taky rozmýšlím na bílo modrou,těch zelených je mraky,takový okoukaný
jeste musim na toho zelenyho udelat bocni plechy a vzadu to prouti a sice ale to uz jsem nestihl to udelam az s tim druhym a bratranek se pta co rikate na ursuse C 355 on je stoho nadsenej.jamu tvrdym ze ho suprem rostrhnu jak hada
- milstav1
Tak supr byl velice dobry tahoun u nas se kluci tahali supr vs zetor 7011 a supr vyhrálrolfik píše:jeste musim na toho zelenyho udelat bocni plechy a vzadu to prouti a sice ale to uz jsem nestihl to udelam az s tim druhym a bratranek se pta co rikate na ursuse C 355 on je stoho nadsenej.jamu tvrdym ze ho suprem rostrhnu jak hada