Zetor 50 Super z Babí

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Rozzik

Re: Zetor 50 Super z Babí

#76 Nový příspěvek od Rozzik »

staník píše:
Rozzik píše:
Jonáš píše:jo,měl tam ještě jedny.Měl tam toho mraky všeho možnýho.Takový správný vesnický sklad.Odevšeho něco :) Akorát na motorky nic :'(
Nahodou sdruzeny pristroj z palubky tam asi nemel co?
Cus
Roziku už jsem ti ten budík nabízel já myslel že ho už máš. Jinak na motorku tam mněl revmaplechy ale asi bez držáků.
Budik uz mam jen mi chodil asi tak pul hodiny :pistol: , pak jsem vzal prudkej rejd a ridici tyci jsem si prestrihnul bowden (nahon), tak uz jsem sice koupil novej, a i jsem ho tam uz dal, na misto kam kde se nic nepohybuje, ale mel jsem ted starter na generalce a tak jsem to nemohl vyzkouset jestli to funguje. Od minule stredy uz mam doma i starter ale pres vikend jsem ho natiral dvakrat zakladovkou a pak slonovou kosti a pak jsem to jeste striknul slonovkou, tak uvidime jak to bude vypadat. Kdyz tak ho prebarvim na zeleno. Natiral jsem taky kaslik na naradi, dam ho nad vzduchojem. Delal jsem drzak SPZetky a trojuhelniku. Privaril jsem to vse na ten ochrany ram. Barvil jsem taky zrcatka, byly totalne zrezly. Zkousel jsem povolit srouby co drzi zavazi v zadnich kolech, tak jse ho na jedne strane sundal a ted o vikend natru disk a snad i to zavazi. Taky kryt vzduchoveho fitru jsem natiral slonovkou. Jen ten co je v nem olej, ten druhej budu muset vyrobit novej, mam ho uplne na hadry sezranej.
Cus
Jednou měř a třikrát řež! :)
Foto album: https://photos.app.goo.gl/bHQ5upK8wDy8Jc4NA

staník

#77 Nový příspěvek od staník »

Já to koupil s předčističem z Tatry -není to úplně origo ale funkci plní perfektně.Traktor už má kupce,tomu se líbí takže spokojenost na obou stranách.Co zbude nabídnu nebo až se zlepší ceny šrotu tak to pošlu do hutí. :-/ Budík tady mám novej a nechci za něj tolik co jsem tady četl někde v inzerci :D
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

Rozzik

#78 Nový příspěvek od Rozzik »

staník píše:Já to koupil s předčističem z Tatry -není to úplně origo ale funkci plní perfektně.Traktor už má kupce,tomu se líbí takže spokojenost na obou stranách.Co zbude nabídnu nebo až se zlepší ceny šrotu tak to pošlu do hutí. :-/ Budík tady mám novej a nechci za něj tolik co jsem tady četl někde v inzerci :D
Co budes mit za traktor kdyz prodas Suprouse? Nebo jich mas vic, nejak se tady mezi lidma ztracim a prestavam orientovat kdo a kolik jich ma doma :shock: :shock:
Tak sem pak hod seznam co ti zbyde.
Cus

staník

#79 Nový příspěvek od staník »

Zdar Rozziku podívej se to sériovek Zetor 6945 na můj trhlej traktor.Pomalu ho dodělávám v sobotu jsem s maminou ušil(spíš ona)tapecírunk do střechy a v neděli jsem ho tam se synem připevnil.Včera a dneska jsem to natíral a v sootu bych to chtěl spolu s kabinou nasadit na traktor.Jinak máme ještě Z 4011 a Z 15.Traktůrek jsem nechal dceři na stavbu.
Dílna je dílna

Rozzik

#80 Nový příspěvek od Rozzik »

staník píše:Zdar Rozziku podívej se to sériovek Zetor 6945 na můj trhlej traktor.Pomalu ho dodělávám v sobotu jsem s maminou ušil(spíš ona)tapecírunk do střechy a v neděli jsem ho tam se synem připevnil.Včera a dneska jsem to natíral a v sootu bych to chtěl spolu s kabinou nasadit na traktor.Jinak máme ještě Z 4011 a Z 15.Traktůrek jsem nechal dceři na stavbu.
Tak to je parada kdyz traktor zustane v rodine. Ja jsem si ho poridil taky na stavbu. Ale rozhodne ho potom neprodam.
Cus
PS na traktor se rad podivam.

Jonáš
Kontaktovat uživatele:

#81 Nový příspěvek od Jonáš »

staník píše:Zdar Rozziku podívej se to sériovek Zetor 6945 na můj trhlej traktor.Pomalu ho dodělávám v sobotu jsem s maminou ušil(spíš ona)tapecírunk do střechy a v neděli jsem ho tam se synem připevnil.Včera a dneska jsem to natíral a v sootu bych to chtěl spolu s kabinou nasadit na traktor.Jinak máme ještě Z 4011 a Z 15.Traktůrek jsem nechal dceři na stavbu.
Zdarec,Ty dotoho pěkně jdeš,ale nemáš to jen GO barvou? :) A proč trhlej?A ještě jeden dotaz.Co tam ten Pérák vzadu?Známej schání Péráčka
Kudy já jel,tam těžko bys šel! http://www.ekologickapaliva.com

,,Parta je dobrá věc,ale dva jsou moc"!

osobní doprava do 14 osob
prodej palivového dřeva a briket
tel:604 411 828

staník

#82 Nový příspěvek od staník »

To by ta barva musela být zlatá.Mám v tom přes sto tisíc.Kompletní GO motoru včetně koupení bloku-to jak byl trženej je tuším ve vlákně 6945.Komplet GO přední nápravy,sehnat celou hydrauliku vč.ramen,kompletní servořízení,vzduch,vstřikovací čerpadlo,startér,skla,pneumatiky,plechařinu,chladič a další drobnosti.Spoustu věcí jsme sehnali po kamarádech a další spoustu jsem kupoval,možná kdybych věděl na začátku co mně všechno čeká-tak jsem se na to v...... Ten pérák je bráchy a není rozhodně na prodej.Jinak traktor dělám protože ho chci ale jinak dělám spíš motorky a hlavně motory do Jawek.Ale jen jako koníčka. :driver:
Přílohy
DSCN0478.jpg
Takhle vypadal
Takhle vypadal
Dílna je dílna

Jonáš
Kontaktovat uživatele:

#83 Nový příspěvek od Jonáš »

taky dobrej šílenec,já jsem v Supru ted asi za 50.000,- a to teprve vrčí.Já jsem taky přes motorky,ale trakták jsem chtel kvuli dřevu a po mnoha konzultacích vyhrál Supr.Cena,výkon,váha,.....,ale to jsem taky netučil co snim budu dělat.Nejdřív po dotažení dom to vypadalo jen na prolití petrákem prilepených pístu a potom hurá do akce.ALE!!!!!!!!Jinak mam 250 Kejvačku 54 r.v. a vše origo!!!!!!!!dvoupákovej motor!!!!!!!uzký bubny

Jonáš
Kontaktovat uživatele:

#84 Nový příspěvek od Jonáš »

Nedalo se svítit a Bivoj musel do akce a krapek si nasebe začít vydělávat.Snad vydrží počasí a budu moct rubat dál at kubíčky přibejvaj
Přílohy
Obraz002.jpg

staník

#85 Nový příspěvek od staník »

Teda jen se zeptám-nechcu rejpat.Nemáš v tomhle počasí trochu vlhko za krkem?? :friends: Ta kabina má nějaký mouchy. :smich:
Dílna je dílna

Jonáš
Kontaktovat uživatele:

#86 Nový příspěvek od Jonáš »

staník píše:Teda jen se zeptám-nechcu rejpat.Nemáš v tomhle počasí trochu vlhko za krkem?? :friends: Ta kabina má nějaký mouchy. :smich:
NESMÍŠ být takový puntičkář a detajlista!!!!!!!!!!!!! :zly: :zly: Chce to brát z té lepší strany,svěží horský vánek,výhled,.......

superb

#87 Nový příspěvek od superb »

jsem se chtěl zeptat jak si dělal tu spojku tak jak si ji vystředil a jestli máš ten vystředovací trn tak jestli by jsi byl tak hodný a napsal mi ty rozměry
diky

bigles
Kontaktovat uživatele:

#88 Nový příspěvek od bigles »

Myslím že ten trn nasupra mám, musim se podivat mam tam aji na 25 a nekterej je dvakrat ja se mrknu a omerim to treba

Jonáš
Kontaktovat uživatele:

#89 Nový příspěvek od Jonáš »

superb píše:jsem se chtěl zeptat jak si dělal tu spojku tak jak si ji vystředil a jestli máš ten vystředovací trn tak jestli by jsi byl tak hodný a napsal mi ty rozměry
diky
Trn bohužel nemam.Dělal jsem ji bez něj a pokud to máš na rovině,tak to jde vcelku dobře. 8)

superb

#90 Nový příspěvek od superb »

diky za odpověd no uvidíme jak to pujde
jo a ještě jsem se chtěl zeptat ja mam zaseklý budík na teplotu motoru no je aut a tak jsem se chtěl informovat s čeho by pasoval nebo jesli jde koupit diky

Odpovědět

Zpět na „Zetor Super 35-50“