Nějaká voda mohla zůstat v bloku i v chladiči,záleží na jakou a o kolik stál traktor nakloněnej.Knížka nepočítá třeba s vodním kamenem a dalšíma usazeninama v motoru.Až se motor prohřeje tak zkontroluješ hladinu a uvidíš.Hydrauliku jsem sice mněl sundanou když jsem dělal toho svýho ale nějak si to nevybavuju jak to tam je.Zítra se podívám a kdybys něco na Supra potřeboval tak dej vědět třeba hydrauliky mám dvě.pasekař píše:Jestli se múžu zeptat mam problem s pákou ovládaní hydrauliky vedle sedadla,vůbec nereaguje.
.Zvedám šavle pomocí té druhé páky,včem by mohl být problem .A ještě něco včera jsem daval nemrznoucí (do této doby jsem měl vodu vypuštěnou) a místo 22l které tam mají byt aspon podle knížky kterou jsem dostal k traktoru,tak tam vešlo 19l
koupě SUPRU
Moderátor: Lukashil
Re: koupě SUPRU
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
-
zatím moc dík
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
A proč ne? Povolené to je a když nepřekročil povolenou hmotnost přívěsu, tak nevidím problémDOOM píše:TY JSI TAHAL SE SUPREM 2 VLEČKY??????bigles píše:hosi jeste dodam neco k tomu seceni ja sem v lete norm,alne sekl a traktor sem mel cistej a jezdil sem na trojku a ten nas se vyrovna crystalu bez predku zadna 69 nema sanci sme jezdili s obilim na prodej a 69 nas nedohnala a to sme meli dve vlecky a stejne nalozeny a nemel sanci zalezi jakej mas motor a jak to umis no
Zetor 5945 a Zetor 6711
-
- Kontaktovat uživatele:
jasne velkej dvoukolak a 7tunu pny obiliDOOM píše:TY JSI TAHAL SE SUPREM 2 VLEČKY??????bigles píše:hosi jeste dodam neco k tomu seceni ja sem v lete norm,alne sekl a traktor sem mel cistej a jezdil sem na trojku a ten nas se vyrovna crystalu bez predku zadna 69 nema sanci sme jezdili s obilim na prodej a 69 nas nedohnala a to sme meli dve vlecky a stejne nalozeny a nemel sanci zalezi jakej mas motor a jak to umis no
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
biglesi, máš SZbigles píše:jasne velkej dvoukolak a 7tunu pny obiliDOOM píše:TY JSI TAHAL SE SUPREM 2 VLEČKY??????bigles píše:hosi jeste dodam neco k tomu seceni ja sem v lete norm,alne sekl a traktor sem mel cistej a jezdil sem na trojku a ten nas se vyrovna crystalu bez predku zadna 69 nema sanci sme jezdili s obilim na prodej a 69 nas nedohnala a to sme meli dve vlecky a stejne nalozeny a nemel sanci zalezi jakej mas motor a jak to umis no
Zetor 5945 a Zetor 6711
-
- Kontaktovat uživatele:
nejsem v obraze co je to SZ ?zetor tomas píše:biglesi, máš SZbigles píše:jasne velkej dvoukolak a 7tunu pny obiliDOOM píše:TY JSI TAHAL SE SUPREM 2 VLEČKY??????bigles píše:hosi jeste dodam neco k tomu seceni ja sem v lete norm,alne sekl a traktor sem mel cistej a jezdil sem na trojku a ten nas se vyrovna crystalu bez predku zadna 69 nema sanci sme jezdili s obilim na prodej a 69 nas nedohnala a to sme meli dve vlecky a stejne nalozeny a nemel sanci zalezi jakej mas motor a jak to umis no
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
Soukromá Zprávabigles píše:nejsem v obraze co je to SZ ?zetor tomas píše:biglesi, máš SZbigles píše:jasne velkej dvoukolak a 7tunu pny obiliDOOM píše:TY JSI TAHAL SE SUPREM 2 VLEČKY??????bigles píše:hosi jeste dodam neco k tomu seceni ja sem v lete norm,alne sekl a traktor sem mel cistej a jezdil sem na trojku a ten nas se vyrovna crystalu bez predku zadna 69 nema sanci sme jezdili s obilim na prodej a 69 nas nedohnala a to sme meli dve vlecky a stejne nalozeny a nemel sanci zalezi jakej mas motor a jak to umis no
Zetor 5945 a Zetor 6711
-
Každej má na supra jinej názor.Někomu se líbí někomu ne.Mě se i líbí protože je těžkej a uzkej.Když máš supra v originálu a vedle jede 69 tak supr se mezi stromy vyplete líp.A servo na něj jde taky.Vyděl sem to u kamaráda a je to super.Točíš jednou rukou.
Mohl bys mi to servo vyfotit? Ják to má udělaný.honzar píše:A servo na něj jde taky.Vyděl sem to u kamaráda a je to super.Točíš jednou rukou.
zetor 5748, Belarus EO 2621
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
pasekař píše:Jestli se múžu zeptat mam problem s pákou ovládaní hydrauliky vedle sedadla,vůbec nereaguje.
.Zvedám šavle pomocí té druhé páky,včem by mohl být problem.
Možná máš jenom odpojenej pohon hydrauliky ( páka za sedačkou by měla být v horní poloze) nebo máš rozvaděč přepnutej na vnější okruh
Dobrý den.
V lese mne tahal s Z 7211 zapřáhnul 2,11 kubíku zdvihnul se předek , tak jsme jednu kládu musely odpřáhnout.Bylo to na rovině.
V lese mne tahal s Z 7211 zapřáhnul 2,11 kubíku zdvihnul se předek , tak jsme jednu kládu musely odpřáhnout.Bylo to na rovině.
-
k.ondra89 Paku za sedadlem mam v horní poloze,tá by měla zapínat a vypínat čerpadlo aspon podle knížky kterou mám ale ja to ovláda pákou mezi přepínáním okruhu,tuším ale upně si jisty nejsem že když dam paku dole tak zviham šavle v prostřední poloze zastaví a v horní poloze je spouštím ale opravdu si jisty nejsem
-
- Kontaktovat uživatele:
no ale podívej seco tam je hadic u volantuHonza50 píše:Tady jednoho máš.
Nojo možná kdyby to otočil tak by to bylo zase něco jinýho.
zetor 5748, Belarus EO 2621