Zetor super 50 od Přemy

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Přemo

Re: Zetor super 50

#76 Nový příspěvek od Přemo »

rolfik píše:Kolik te stala go vstik cerpadla a vstrik trubky dik za inf
no ja jsem kupil cerpadlo po GO zaplombovane za 1500.-,moje stare mam doma,snad se taki nekdy docka GO,ono jak se divam naty ceny tech elementu,a ruznych tech veci,,tak by meto vyslo asi tak si myslim na 3 tisice,trubky sakrys uz ani nevim,tusim nejak 450-500,akutne sem je potreboval stare uz totalne vymackane,, :(jinak jeste ktomu cerpadlu,to stare jako frci suprove regulator taki dobry,,...ale uz nedrzi olej,elementy to vsecko berou a jeto mazane naftou:)ale jiank vse fachci skoro 20 roku tak jezdilo,bez problema :)chces nove cerpalo?jeste nedavno to vseci,prodavali,,bylo toho plno,repasy,a vcil kazdy vykupil:)
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)

rolfik

#77 Nový příspěvek od rolfik »

Ja ho mam taky po repasi stalo mato 800 ale rekl bych zadna slava .spatne chyta,studenej motor dost houpe a chlista to z vyfuku jako by nespalenou naftu.A kdyz pridam plyn tak se vyvali oblak cernyho koure jak to mas ty s cerpadlem

Přemo

#78 Nový příspěvek od Přemo »

rolfik píše:Ja ho mam taky po repasi stalo mato 800 ale rekl bych zadna slava .spatne chyta,studenej motor dost houpe a chlista to z vyfuku jako by nespalenou naftu.A kdyz pridam plyn tak se vyvali oblak cernyho koure jak to mas ty s cerpadlem
aha to neni dobre no...tak me to taki naftu hazelo ale to bylo spatnyma tryskama nebyli vubec dotahle,a pak jeste ventylama se skus mrnut,staci trochu natvrdo a robi to maras,ale jinak chyta parada kurec,nebo predvstrik mas doobry?taki dost zalezi,,..me chytne krasne,i vzime krasne chytal,chvili tocil,ale hned de videt snaha startovani,,chvilu toci sup a uz trka,nejaku chvilku mu necham vic plynu uberu a krasne drzi, otacky,,startoval sem v -20 a vpohode,bezjake koli pomoci,(Tepla)ci spreje nee.. :tyty: ,zatim sem po GO moc nenajezdil,vzime nemam co robit,ale provetrat sem ho jel tojo,,tak tez si zadymi,trebas na 4 kopec,a jak uz se pomalu zacina dusit tak zacne hulit,ale tak toje normalka si myslim,a coti delali na cerpadle:?ja bych skusil,trysky ventily,kouknut na predvstrik a pak az cerpadlo,,vylucovaci metodu,,
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)

rolfik

#79 Nový příspěvek od rolfik »

Trysky jsou novy,jedna teda nevrze tu jsem dal na reklamaci a predstrik mam na jakej to nejlip slo a to jsem musel dat na rozvodech o jeden zub jinac abych to mohl dostelovat to jsem vymenil voditka protoze jsem myslel ze mi olej prezne tece ale jak se ukazalo nebylo to ono ale jsou tam ,ventyli jsou taky novya zabrouseni tak porad nevim,mam jeste jedno cerpadlo starsi tak ho tam skusim nez mi tohle seridi

Přemo

#80 Nový příspěvek od Přemo »

rolfik píše:Trysky jsou novy,jedna teda nevrze tu jsem dal na reklamaci a predstrik mam na jakej to nejlip slo a to jsem musel dat na rozvodech o jeden zub jinac abych to mohl dostelovat to jsem vymenil voditka protoze jsem myslel ze mi olej prezne tece ale jak se ukazalo nebylo to ono ale jsou tam ,ventyli jsou taky novya zabrouseni tak porad nevim,mam jeste jedno cerpadlo starsi tak ho tam skusim nez mi tohle seridi
Tak vidim ze sme to tak nejak stejne,,...taki delali mito 2 hlavy,tak nove voditka,ventily,a porad...nakonec ty trysky...odkad si bral trysky?prave taki mi nevrzali,ale sli,jeste tedka na jare preskousim,a uvidim,ja bych skusil ventily urcite bude jeden natvrdo,a tak tito nespaluje,a tece svyfuku,zato nic nedas,....zase to cerpadlo nemohli tak dojebat zeby to delalo maras...stim predvstikem,vidim zesimel stejny problem,to maju vsici nebo co..taki mam kliku o zub posunutu tak ze 17 mi nevychaza,takze cely den sme skusali jak to bude dobre,nakonec nasli polohu,nechtelo semi to uz rozebirat,napravu dolu zase...atak...fachci to toje hlavni 8)

Přemo

#81 Nový příspěvek od Přemo »

chlapi pridavam supra..na ktereho sem mel zalusk,...i mel bych jeste ale ta cena,,..on si predstavuje ze vydela hromadu penez nebo co...a tome mrzi,byl sem se naneho podivat,na fotce vypada pekne ale uz tomu tak neni,,,cosetyce karosariny shnity kdeseda.zadky total,.motor..pistni krouzka zadrene hlavy sice dobre,ale pumpa vodni vriti,chladic chcije jak cip,cerpadlo,vypada ze klika klepe....kupodivu na posledni chvilu ho startnul,diky znamemu ktery radil :D protze ten chlap,nas tam opijel rohlikem...tak sme se projeli,jedine brzdy byli TOP,jinak GO total..za 20 bych ho vzal mozna..sice ma papiry,,znacky..ale bez technicke..a chce zaneho 35 500kč,pry zberova cena :evil: :evil: :zly: tak nakonec sme pochpili tak ze nez aby prodal radsi at zhnije,,a nevim co dal :box: ...takze mi je smutno supraka ktery umira....a vnitrek total rozpad :pistol:
Přílohy
zetor2-big[1].jpg

lesan

#82 Nový příspěvek od lesan »

Ahoj prosim tě kde chodiš na nahradni dily na supra?Ja mam4011 ale potřebuji něco těžšiho do lesa,mam možnost vyměnit svou 40 za supra,tak nabiram nějake informace.

Přemo

#83 Nový příspěvek od Přemo »

lesan píše:Ahoj prosim tě kde chodiš na nahradni dily na supra?Ja mam4011 ale potřebuji něco těžšiho do lesa,mam možnost vyměnit svou 40 za supra,tak nabiram nějake informace.
no tak to myslim ze volis dobre 40 do lesa asi moc nebude..ale super jo,dily vsude mozne inzeraty,bazos atak...a nove..monsta,beno.agrozet,myslim hodim odkazy jestli chces... 8) hod pak fotky supra hlavne nebo jestli mas uz nejake zakolik kupujes,spapirama?

rolfik

#84 Nový příspěvek od rolfik »

Hosi ja jsem koupil taky za 35000 kc myslel jsem si za dobre .kdyz jsme prijeli tak ho na tocil a kdyz jsem ho privez domu, tak jsem ho nemohl na tocit ten chlap ho snat prolejval varici vodou nez sme prijeli a kdyz jsem ho startoval doma tak bylo tak 6 c .Poto jsem zjistil ze jezdi klikovka tak i tak no a pak jsem se i v noci odkopaval a ve finale vnom mam tak 120000 ale nelituji.Pak prisel kamarad ze prodava supra za 10000 bez spz ze se rozvadi tak jsem ho koupil za 25000 i spz bylo my to lito to trhad od sebe a v tom mam tak 60000a to me cekaj gumy a lak , piskovani atd ale aspon dudou moji dva kluci vcem jezdit.v praci jezdim s john deerem v lese ale tesim se na projizdku ze suprem je to masina 8)

sychrovak

#85 Nový příspěvek od sychrovak »

rolfik píše:Hosi ja jsem koupil taky za 35000 kc myslel jsem si za dobre .kdyz jsme prijeli tak ho na tocil a kdyz jsem ho privez domu, tak jsem ho nemohl na tocit ten chlap ho snat prolejval varici vodou nez sme prijeli a kdyz jsem ho startoval doma tak bylo tak 6 c .Poto jsem zjistil ze jezdi klikovka tak i tak no a pak jsem se i v noci odkopaval a ve finale vnom mam tak 120000 ale nelituji.Pak prisel kamarad ze prodava supra za 10000 bez spz ze se rozvadi tak jsem ho koupil za 25000 i spz bylo my to lito to trhad od sebe a v tom mam tak 60000a to me cekaj gumy a lak , piskovani atd ale aspon dudou moji dva kluci vcem jezdit.v praci jezdim s john deerem v lese ale tesim se na projizdku ze suprem je to masina 8)
8) 8)
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

Domes

#86 Nový příspěvek od Domes »

Přemo píše:
lesan píše:Ahoj prosim tě kde chodiš na nahradni dily na supra?Ja mam4011 ale potřebuji něco těžšiho do lesa,mam možnost vyměnit svou 40 za supra,tak nabiram nějake informace.
no tak to myslim ze volis dobre 40 do lesa asi moc nebude..ale super jo,dily vsude mozne inzeraty,bazos atak...a nove..monsta,beno.agrozet,myslim hodim odkazy jestli chces... 8) hod pak fotky supra hlavne nebo jestli mas uz nejake zakolik kupujes,spapirama?
Cau menim to ja z lesanem viz Domesuv soprik 8) ja takovou velkou a silnou bestii neviuziju me bude stacit bohate 40ka i kdyz mi po supriku bude smutno :'( :'( :'( ale co uz kdyz ho jini aspon vyuzijou tak proc ne u me jen plka parkrat do lesa a to mi stoho kolikrat strecek jondirem natahne stromy az na zehrado :)
Super to je stroj sily zdroj :-)

Domes

#87 Nový příspěvek od Domes »

Cau z nahradnima dilama si starost vubec nedelej zezenes porad vse 8) nejvic sem nakupoval v BRENO tam je vse skladem a za slusnej peniz 8)
Super to je stroj sily zdroj :-)

Přemo

#88 Nový příspěvek od Přemo »

chlapi potrebuju fotku prave strany brzd ...kurwa..jak si nepamatuju jak tam sou vsude ty pruziny,,,a ta jedna od toho brzdoveho ventilu...jak to tam presne je ..mam nejaky vypadek asi :'( :-/ predem diky moc 8)

Finedine

#89 Nový příspěvek od Finedine »

Čau, no já mam něco co sem si vyblejsk než sem to rozhodil, snad ti to pomuže. Já sem pak taky vůbec nevěděl jak to bylo. Každej pedál má svoji a ten brzdovej hajzl taky, je to k tomu podlahovýmu plechu.
Přílohy
220820102151.jpg
140120101726.jpg
140120101725.jpg
140120101724.jpg
060920102156.jpg

Přemo

#90 Nový příspěvek od Přemo »

diky moc fotky parada....jeste bych sechtel zeptat....kde bych sehnal pist na sedacku?nebo zceho tam mam dat?

Odpovědět

Zpět na „Zetor Super 35-50“