GALERIE Zetor Super
Moderátor: Lukashil
Re: GALERIE Zetor Super
Pěkně se špuli tak kočka u teho kola,aj jsem se šel podívat do kulně jestli aji u teho mojeho se tak nešpulí, no co myslíte nic asi budu muset vzít příště moju (ale ta nepude že je tam kosa)petrbriza píše:
uhni babo, nevidim!
kamoš dyž byl na jakésik véstavě motorek v Praze nebo kde toš taky se tam jakásik robka plazila po motorce a dyž viděla že ten kamoš bude fotit toš rostahla noženky a jazičisko plazila a mrkala očiskama, no kamoš ju uzemnil že utekla, řekl ji cituju: "slečno mohlabyste prosimvás ustoupit, já bych si potřeboval vyfotit tento motocykl" děvčica utekla kamsi za plentu a bylo
kamoš dyž byl na jakésik véstavě motorek v Praze nebo kde toš taky se tam jakásik robka plazila po motorce a dyž viděla že ten kamoš bude fotit toš rostahla noženky a jazičisko plazila a mrkala očiskama, no kamoš ju uzemnil že utekla, řekl ji cituju: "slečno mohlabyste prosimvás ustoupit, já bych si potřeboval vyfotit tento motocykl" děvčica utekla kamsi za plentu a bylo
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
Dnes jsem byl se podívat na 35-tku Supříka ,ne žebych chtěl přokoupit ja mam s jedním prace hafol ,jen jsem na čumendu a posoudit stav ,tak dam sem zítra fotojsou to spíš fotky detailu než celku ale mrknete.
Toš Břeto to mě musíš (jak nekdy dojedu)ukázat,a pak že Super klikou nejdeMilhauss píše:
tady foto:alek píše:Dnes jsem byl se podívat na 35-tku Supříka ,ne žebych chtěl přokoupit ja mam s jedním prace hafol ,jen jsem na čumendu a posoudit stav ,tak dam sem zítra fotojsou to spíš fotky detailu než celku ale mrknete.
Potom dej taky fotky z druhý strany. Má řemenici,výklopný světlo a funguje to?
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Řemenici ma,tu na fotce nemám a zaplou jsme ji měly funguje,vyklopné světlo taky.Jen motor šel špatně.Co se líbí(nebo jen vzpomínky?staník píše:Potom dej taky fotky z druhý strany. Má řemenici,výklopný světlo a funguje to?
Asi spíš ty vzpomínky Já ji už neměl v orginálním stavu. Byl tam motor z padesátky a kapota a výfuk taky upravený. Jinak jsem si ale polepšil
Dílna je dílna
Tome spis zajima co to ma ten suprak u olejoveho filtu za tahlo ktere vede mi nezmamo kam?kcemu to slouzi?:O35 supra sem videl ale to nemel asi zase nejaky original:Djako vsechny:D
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
To vyzera ako lamelovy alebo štrbinovy čistič oleja,to tiahlo je napojene na spojku a po každom stlačeni spojky pootoči lamelami vo filtri,tušim som tovidel na v3ske...
Bingo Zetor 35 super ma lamelový filtr a při každém sežlápnutí spojky se potočí a pročistí.Ivan50 píše:To vyzera ako lamelovy alebo štrbinovy čistič oleja,to tiahlo je napojene na spojku a po každom stlačeni spojky pootoči lamelami vo filtri,tušim som tovidel na v3ske...
toť sem našel nejaky obrázky nevim estli to tu už ale negde néni
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super