Zetor 50 Super - kamarád - test
Moderátor: Lukashil
- octaviaman 1
Re: Zetor 50 Super - kamarád - test
Honza50 píše:Řekl bych že doufáš marně.
jj
Ale ta chvíle ,ta představa .Jinak ale museli nasadit pořádnej stroj, ostatní se asi báli
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
To je něco doma dělaného. Tohle jsem na Suprovi nikdy neviděl, ani v žádné dobové učebnici Mechanizace lesního hospodářství jsem to neviděl, a tam občas jsou pěkné kousky.Doška píše:A já pořád nevěděl z čeho máme naviják teď už to vím nejspíš ze supra?Ajo píše:tak aj ja pridám fotky nášho supra: váha navijáka aj s lanom do 400 kg,lano je hrubé 14mm navinuté okolo 100 metrov
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
heh jak je ta fotka s classem to je jako kdyby se supr přetahoval s tankem takže nemá šanci to ani 70ka ta by neudelala ani to co supr
Ahoj.Já měnil všechny gumy.Co se týče gum mezi blatník a kabinu použil jsem tuhle. Vše najdeš na http://www.gumex.czichomik píše:Už jsem to sem jednou dával, ale vzhledem ke změně ve fóru jsem nestihl zjistit jestli mi někdo odpověděl.
Chci se zeptat jestli už někdo z Vás řešil náhradu gumového těsnění na Supru mezi blatníkem-kabinou a nádrží-kabinou. Je to gumové těsnění ve tvaru písmene "H". Hledal jsem různě na netu, ale nic podobného jsem nenašel, tak jestli nebyl někdo úspěšnější, popř. jiný systém.
Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
jelda píše:Ahoj.Já měnil všechny gumy.Co se týče gum mezi blatník a kabinu použil jsem tuhle. Vše najdeš na http://www.gumex.czichomik píše:Už jsem to sem jednou dával, ale vzhledem ke změně ve fóru jsem nestihl zjistit jestli mi někdo odpověděl.
Chci se zeptat jestli už někdo z Vás řešil náhradu gumového těsnění na Supru mezi blatníkem-kabinou a nádrží-kabinou. Je to gumové těsnění ve tvaru písmene "H". Hledal jsem různě na netu, ale nic podobného jsem nenašel, tak jestli nebyl někdo úspěšnější, popř. jiný systém.
Díky
ty mi sme vzali černou kvalitni hadici platkjem na pilu sme rozrizli jednu stranu podel nasaduli sme to na plech a zapenovali
Ahoj.Mám tady jednodušší řešení.Je opravdu dost dobrý.OrionCB píše:Tak tady je můj pokus o předehřívání motoru na Supříka:Detaily "skříně termostatu": Materiál "elektrokotle" je Jekl 50x70x2 mm, délka 230mm, strana, do které je fixovaná spirála je zesílená plechem 2mm kvůli deformacím při dotažení šroubku, spirála je koupená v Agrozetu, původně asi do Avie, 230VAC 1000W, použitý kulový ventil je pro event. přerušení "malého okruhu" při nedostatečném chlazení (ještě k němu nedošlo)
Prosím o shovívavost při pohledu na provedení svarů... učím se
Ještě se pokusím o nějaký schematický nákres...
Přidám nějaké foto svého supříka.
máš pěknej naviják. To je TUN?
Naposledy upravil(a) Honza50 dne ned pro 28, 2008 10:28 pm, celkem upraveno 1 x.
zetor 5748, Belarus EO 2621
Tak to je jasné, ale i tak on je dost vysoký, ten origoš je prostě jiný. NevímDoška píše: Tome když si odmyslíš to co na něm je navařeného tak je to přesně on akorád někdo před námi z něj oddělal to řádkování lana nebo co to tam je??? Je to on akorád mi ho máme udělaný do TBZ.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
To by měl být TNP.Honza50 píše:máš pěknej naviják. To je TUN? Máš tam nějakou meziskříňku? Na kolika šrobech ti drží?
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Jenomže mě se zdá že je nahoře širší.
zetor 5748, Belarus EO 2621
Dobrý den
Kolik s tím Suprem utáhnete kulatiny ?
Kolik s tím Suprem utáhnete kulatiny ?