Zetor 50 Super

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Georgg

Re: Zetor 50 Super

#556 Nový příspěvek od Georgg »

Zdravím pánové měl bych dotaz,můj soused má Super 50,ale má malej problem,nejde mu přes pumpu na motoru do vstřikovacího čerpadla nafta.Dělal seřízení trisek a měl povolený 4 horní šrouby na čerpadle,dotáhl je a vůbec tam ta nafta nejde.Ten cupák ani pomalu nejde zmáčknout,ale když povolíme šroub před čerpadlem tak to krásně naftu dává tak že chyba nebude v té pumpě ale v tom čerpadle,nevíte co by to mohlo být?Díkec

staník

#557 Nový příspěvek od staník »

Tak nevím? Na Supru se "cucák" vytahuje a ne zamačkává a ani nechápu přesně který čtyři :-/ šrouby máš na mysli.Většinou se to odvzdušňuje dvěma.Možná to trochu upřesni :friends:
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

Georgg

#558 Nový příspěvek od Georgg »

Z dovolením jsem si vypůjčil obrázek,před čerpadlo to jde ale do čerpadla to nejde natáhnout,vůbec se nadá zmáčknout cupák.
Přílohy
P2150002.JPG

staník

#559 Nový příspěvek od staník »

Cucák vytahuješ a zároveň pootáčíš.Pokud je v pořádku tak zaskočí zpět.Jinak se to dělá s plným "plynem".Odvzdušňuješ pomocí těch dvou krajních šroubků.
Dílna je dílna

Georgg

#560 Nový příspěvek od Georgg »

Jo ok tomu rozumím ale vůbec nejde nafta nacupovat do čerpadla,když před čerpadlem povolím ten šroub tak nafta krásně teče ale když ho zatáhnu tak nejde ani zmáčknout cupák.

staník

#561 Nový příspěvek od staník »

Já opravdu nevím jakej šroub povoluješ že se ti to projevuje na cucáku.Odvzdušňovat se to má podle mně těmito dvěma šroubky.
Přílohy
Fotky 13 054.jpg
Dílna je dílna

JardaK
Kontaktovat uživatele:

#562 Nový příspěvek od JardaK »

Nemyslíš tím cucákem dopravní pumpu před čerpadlem
Kdo nic nedělá, nic nepokazí!!!
http://www.z50s.wbs.cz

Georgg

#563 Nový příspěvek od Georgg »

JJ to je přesně ono,dopravní pumpa.Ta funguje normálně,ale do čerpasdla to nejde dostat ta nafta,nemohlo by to být nějak ucpané?

Tekiti
Kontaktovat uživatele:

#564 Nový příspěvek od Tekiti »

Ucpane to samozrejme byt muze,ale me tohle dela kdyz to neni odvzdusnene..napriklad menim filtry a pak potrebuju do okruhu opet dostat naftu. Pokud nepovolim ty srouby jak Ti oznacil Stanik,tak ji nedostanu ani do dopravnu pumpy..skoncinekde v hadici.Kdyz povolis srouby na odvzdusneni,tak by to melo jit jako nic.Pokud ne,tak hledej problem jinde. 8)
I pád na držku je pohyb vpřed :)
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar

Jaryn

#565 Nový příspěvek od Jaryn »

Ćau supráci,neporadíte někdo kde sehnat ty 2 kolena mezi spodním vývodem z chladiče a vodní pumpou,dík
I když tě holka zradí,i to se může stát,zůstane ti zetor věrný kamarád...

Rozzik

#566 Nový příspěvek od Rozzik »

Jaryn píše:Ćau supráci,neporadíte někdo kde sehnat ty 2 kolena mezi spodním vývodem z chladiče a vodní pumpou,dík
Ja je koupil tady: http://www.nd-traktory.cz/ ale to se to jmenovalo jeste Agro-Z, ted jsou to nejake nahradni dily.
Cus
Jednou měř a třikrát řež! :)
Foto album: https://photos.app.goo.gl/bHQ5upK8wDy8Jc4NA

Ajo
Kontaktovat uživatele:

#567 Nový příspěvek od Ajo »

Neviete na aký tlak sa plnia pneu na suprovi ja som to nejak zabudol a v manuáloch to nemôžem nájsť :vztek: .
UNI-systém MT7-055

mareko

#568 Nový příspěvek od mareko »

Chlapi jak máte vyřešené díry na tříbodovém závěsu na konci šavlí .U supra je průměr děr na konci šavlí menší jako třeba u novějších Zetorů.Některé nářadí nejde zapnout .Musím to nějak vymyslet a každá rada dobrá :help:
diesel to je koncert

Rozzik

#569 Nový příspěvek od Rozzik »

mareko píše:Chlapi jak máte vyřešené díry na tříbodovém závěsu na konci šavlí .U supra je průměr děr na konci šavlí menší jako třeba u novějších Zetorů.Některé nářadí nejde zapnout .Musím to nějak vymyslet a každá rada dobrá :help:
Bys musel vylisovat ty koule, bud koupit vetsi a nebo tyto protocit. Jde o to jaky novejsi zetory mas na mysli. Bratranek ma 6245 a tusim ze ma ty diry stejny. A na vetsine naradi jsou takove specialne osazovane cepy, ze tam jdou ty koule i s mensi dirou a jakoby dal na ten cep se daji ty s vetsi dirou.
Cus
Jednou měř a třikrát řež! :)
Foto album: https://photos.app.goo.gl/bHQ5upK8wDy8Jc4NA

mareko

#570 Nový příspěvek od mareko »

Rozzik píše:
mareko píše:Chlapi jak máte vyřešené díry na tříbodovém závěsu na konci šavlí .U supra je průměr děr na konci šavlí menší jako třeba u novějších Zetorů.Některé nářadí nejde zapnout .Musím to nějak vymyslet a každá rada dobrá :help:
Bys musel vylisovat ty koule, bud koupit vetsi a nebo tyto protocit. Jde o to jaky novejsi zetory mas na mysli. Bratranek ma 6245 a tusim ze ma ty diry stejny. A na vetsine naradi jsou takove specialne osazovane cepy, ze tam jdou ty koule i s mensi dirou a jakoby dal na ten cep se daji ty s vetsi dirou.
Cus
chybí mi 1,5 milimetru. Musel bych ty staré koule odpálit autogenem jsou zavařené a to nechci : na sekačku a smyk mi to sedí ale pluhy nezapnu
diesel to je koncert

Odpovědět

Zpět na „Zetor Super 35-50“