Zetor 50 Super
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 50 Super
Zdravím pánové měl bych dotaz,můj soused má Super 50,ale má malej problem,nejde mu přes pumpu na motoru do vstřikovacího čerpadla nafta.Dělal seřízení trisek a měl povolený 4 horní šrouby na čerpadle,dotáhl je a vůbec tam ta nafta nejde.Ten cupák ani pomalu nejde zmáčknout,ale když povolíme šroub před čerpadlem tak to krásně naftu dává tak že chyba nebude v té pumpě ale v tom čerpadle,nevíte co by to mohlo být?Díkec
Tak nevím? Na Supru se "cucák" vytahuje a ne zamačkává a ani nechápu přesně který čtyři šrouby máš na mysli.Většinou se to odvzdušňuje dvěma.Možná to trochu upřesni
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Z dovolením jsem si vypůjčil obrázek,před čerpadlo to jde ale do čerpadla to nejde natáhnout,vůbec se nadá zmáčknout cupák.
Cucák vytahuješ a zároveň pootáčíš.Pokud je v pořádku tak zaskočí zpět.Jinak se to dělá s plným "plynem".Odvzdušňuješ pomocí těch dvou krajních šroubků.
Dílna je dílna
Jo ok tomu rozumím ale vůbec nejde nafta nacupovat do čerpadla,když před čerpadlem povolím ten šroub tak nafta krásně teče ale když ho zatáhnu tak nejde ani zmáčknout cupák.
Já opravdu nevím jakej šroub povoluješ že se ti to projevuje na cucáku.Odvzdušňovat se to má podle mně těmito dvěma šroubky.
Dílna je dílna
- JardaK
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslíš tím cucákem dopravní pumpu před čerpadlem
Kdo nic nedělá, nic nepokazí!!!
http://www.z50s.wbs.cz
http://www.z50s.wbs.cz
JJ to je přesně ono,dopravní pumpa.Ta funguje normálně,ale do čerpasdla to nejde dostat ta nafta,nemohlo by to být nějak ucpané?
- Tekiti
- Kontaktovat uživatele:
Ucpane to samozrejme byt muze,ale me tohle dela kdyz to neni odvzdusnene..napriklad menim filtry a pak potrebuju do okruhu opet dostat naftu. Pokud nepovolim ty srouby jak Ti oznacil Stanik,tak ji nedostanu ani do dopravnu pumpy..skoncinekde v hadici.Kdyz povolis srouby na odvzdusneni,tak by to melo jit jako nic.Pokud ne,tak hledej problem jinde.
I pád na držku je pohyb vpřed :)
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar
- Jaryn
Ćau supráci,neporadíte někdo kde sehnat ty 2 kolena mezi spodním vývodem z chladiče a vodní pumpou,dík
I když tě holka zradí,i to se může stát,zůstane ti zetor věrný kamarád...
- Rozzik
Ja je koupil tady: http://www.nd-traktory.cz/ ale to se to jmenovalo jeste Agro-Z, ted jsou to nejake nahradni dily.Jaryn píše:Ćau supráci,neporadíte někdo kde sehnat ty 2 kolena mezi spodním vývodem z chladiče a vodní pumpou,dík
Cus
Neviete na aký tlak sa plnia pneu na suprovi ja som to nejak zabudol a v manuáloch to nemôžem nájsť .
UNI-systém MT7-055
- mareko
Chlapi jak máte vyřešené díry na tříbodovém závěsu na konci šavlí .U supra je průměr děr na konci šavlí menší jako třeba u novějších Zetorů.Některé nářadí nejde zapnout .Musím to nějak vymyslet a každá rada dobrá
diesel to je koncert
- Rozzik
Bys musel vylisovat ty koule, bud koupit vetsi a nebo tyto protocit. Jde o to jaky novejsi zetory mas na mysli. Bratranek ma 6245 a tusim ze ma ty diry stejny. A na vetsine naradi jsou takove specialne osazovane cepy, ze tam jdou ty koule i s mensi dirou a jakoby dal na ten cep se daji ty s vetsi dirou.mareko píše:Chlapi jak máte vyřešené díry na tříbodovém závěsu na konci šavlí .U supra je průměr děr na konci šavlí menší jako třeba u novějších Zetorů.Některé nářadí nejde zapnout .Musím to nějak vymyslet a každá rada dobrá
Cus
- mareko
chybí mi 1,5 milimetru. Musel bych ty staré koule odpálit autogenem jsou zavařené a to nechci : na sekačku a smyk mi to sedí ale pluhy nezapnuRozzik píše:Bys musel vylisovat ty koule, bud koupit vetsi a nebo tyto protocit. Jde o to jaky novejsi zetory mas na mysli. Bratranek ma 6245 a tusim ze ma ty diry stejny. A na vetsine naradi jsou takove specialne osazovane cepy, ze tam jdou ty koule i s mensi dirou a jakoby dal na ten cep se daji ty s vetsi dirou.mareko píše:Chlapi jak máte vyřešené díry na tříbodovém závěsu na konci šavlí .U supra je průměr děr na konci šavlí menší jako třeba u novějších Zetorů.Některé nářadí nejde zapnout .Musím to nějak vymyslet a každá rada dobrá
Cus
diesel to je koncert