Zetor 50 Super
Moderátor: Lukashil
- mareko
Re: Zetor 50 Super
Včera jsem rozebral startér a byl to pěkný humus .Trochu jsem ho vyčistil a na rotoru je vyjetá drážka jako koleje po kamionech a vypálený pruh . trochu jsem ho zbrousil a startér nahodil .Bylo to to samé .vyhledal jsem starého pána,který dělá opravy,tak jsem zvědav za týden co s tím provede. rotor byl na výměnu stopro.Anebo se to dá otočit údajně po nahřátí,to jsem vyčetl.Raději jsem to svěřil profíkovi
diesel to je koncert
Když se mi tohle stane tak pobouchám kladivem (nebo co je zrovna po ruce) na starter a chytne to. Mě těď mě chytaj stroje na první pokus.pali píše: ještě když jsme měli supra 35, taky se nám stávalo, že jsme hodně často nemohli nastartovat. na dvoře nastartoval a v lese to už jenom cvakalo.tak sme vzali do ruky pořádně velký klíč propojili naostro oba kontakty na cívce a vždycko to zaručeně chytlo .
zetor 5748, Belarus EO 2621
- mareko
To už bylo prodlužování utrpení. Je hodně špatný proto jsem ho nechal opravit
diesel to je koncert
- Jaryn
Tak dneska jsem vymontoval ten starter,dal jsem tam na zkoušku jinej a motor točil a naskočil v jedný pikosekundě,no chytil zkrátka hned,ten starý odvezu zítra k elektrikářovi a ten si sním už poradí,myslim že tam bude stejná závada jako píše mareko,no uvidíme,ale hlavní je že už mi to chytá...
kdyby někdo potřeboval mám úplně nové kartáčky... uhlíky do starteru na supra. koupil jsem je ale pak jsem musel stejně koupit nový startér, takže jsou k mání za 250 i spoštovným kdyby někdo chtěl?
- Rozzik
Cus chlapy, tak papiry uz mi dorazili, dneska to jdu prehlasit na sebe.
Taky tady nekdo psal o tech samolepkach na boky? Plati to jeste? Nakoupil jsem barvu, peknou tmavou zelenou a slonovou kost, tak budu nekdy v blizke dobe radit. Jen to tak vemu asi stetcem, rptoze bych musel jinak blatniky cele komplet vyvyrit a na to ted nemam moc cas, takze to bude takova jen barevna GO, ten stary lak je desne vyblitej.
Cus
Taky tady nekdo psal o tech samolepkach na boky? Plati to jeste? Nakoupil jsem barvu, peknou tmavou zelenou a slonovou kost, tak budu nekdy v blizke dobe radit. Jen to tak vemu asi stetcem, rptoze bych musel jinak blatniky cele komplet vyvyrit a na to ted nemam moc cas, takze to bude takova jen barevna GO, ten stary lak je desne vyblitej.
Cus
- mareko
Potřebuji nový nebo repasovaný startér na Supra.Dá se použít jiný z jiného typu Zetoru .Starý je K.O.Kde sehnat?
diesel to je koncert
- tomasberry
- Kontaktovat uživatele:
dá se normálně použít z uř I nebo jak to je a možná i z jinejch, to už nevím
- tomasberry
- Kontaktovat uživatele:
- tomasberry
- Kontaktovat uživatele:
Já mám jinej problém zas, teče mi voda kolem vstřikovače nafty, ikdyž to není nastartovaný docela čůrkem. Jeden pán mi říkal že je tam nějaká mrazová těsnící podložka, ale koukal jsem do katalogu náhr. dílů, a tam nevím co by to mohlo bejt. Nevíte kde by to tam mohlo týct nebo jak to opravit?
Celá ta trubka ve který je vstřikovač je tuším obklopená vodou.Když prorezaví tak ti to asi dělá takovouhle neplechu.Alespoň v katalogu je to tak kreslené.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
- tomasberry
- Kontaktovat uživatele:
A dá se to nějak opravit v rámci toho vstřikovače?
To teda nevím je to kužek kterej se má po nasazení speciálním trnem roztáhnout -tak je to v knížce.
Dílna je dílna
- tomasberry
- Kontaktovat uživatele:
to jsem taky slyšel že se to musí nějak roztáhnout, tak to zkusím nějak zapatlat silikonem a uvidím co to udělá, nevím kde bych sehnal ten trn a trubičku