Super...
Moderátor: Lukashil
Re: Super...
Tak toto sa mi pači,že takto uvažuješ s tym predkom nezabudni všetko dokumentovat až je od koho kopirovat,samozrejme ak to nebude tajne.
To ti držím palce ať se daří a foťo a piš jak se daří.markopolo píše:zistil som pricinu toho kovoveho zvuku...uvolena matica a zaistovacia podlozka ,ktora drzi spodny hriadel...
kedze mam komplet rozobrate obidve prevodovky,tak robim pripravu pre pridavnu prevodovku,na pohon prednej napravy...
Ještě tak sehnat napravu z Rumuna ma větší rejd jak Ventra
Alebo ani z gazu 66ky by nemusela byt zla, sice nema reduktory ale zase ma samosvor
uvidim co zozeniem...
teraz chcem urobit predpripavu,aby som prevodovku potom nemusel otvarat...
a postupne pozhanat prednu napravu,kardan+urobit prid.prevodovku...
teraz chcem urobit predpripavu,aby som prevodovku potom nemusel otvarat...
a postupne pozhanat prednu napravu,kardan+urobit prid.prevodovku...
predpriprava+ pridavna prevodovka je hotova,namontovana na blok...
zacinam skladat blatniky +kabinu...
tak to som aj ja zvedavy ako to pojde ale aby som si rozobral celeho suprikamarkopolo píše:predpriprava+ pridavna prevodovka je hotova,namontovana na blok...
tak nech sa dari
-
ja mam zatial len napravu dopasovanu a zacinam rozoberat prevodovkusaimon25 píše:tak to som aj ja zvedavy ako to pojde ale aby som si rozobral celeho suprikamarkopolo píše:predpriprava+ pridavna prevodovka je hotova,namontovana na blok...
tak nech sa dari
jaro super50 daj foto ako to máš zatiaľ urobené.
Tak tak ,chlapi,dajte sem foto ako to vyzera,konečne sa do toho niekto pustil aspon bude možnost od vas brat inšpiraciu,samozrejme ak si to nenechavate ako vyrobne tajomstvo....koro píše:jaro super50 daj foto ako to máš zatiaľ urobené.
v prevodovkach som pomenil vsetko co bolo opotrebovane,mal som veci z troch prevodoviek,tak som menil za lepsie suc.
tiez som dal nove oblozenia na rucnu aj noznu brzdu,loziska na diferak atd...
teraz necham este supracku napravu,lebo zatial nemam z V3S-ky,nedari sa mi ju pozhanat...
a aj ma trochu tlaci cas...
ja som robil upravy podla Maja Kolodzeja z Matiasoviec,na youtube ma tiez video.
foto pridam...
teraz necham este supracku napravu,lebo zatial nemam z V3S-ky,nedari sa mi ju pozhanat...
ja som robil upravy podla Maja Kolodzeja z Matiasoviec,na youtube ma tiez video.
foto pridam...
-
kebi si skor povedal v poprade boli 2 napravi c v3s a le neviem ci tam este budu bo us boli rozpalene na poli minuli tizdenmarkopolo píše:v prevodovkach som pomenil vsetko co bolo opotrebovane,mal som veci z troch prevodoviek,tak som menil za lepsie suc.
foto pridam...
Super ,a ake ozubene kolesa a hriadele si použil?Popripade ake upravy si robil na hriadeli v prevodovke?Dik za info...
-
a riadenie ake davas ja tam mam stlpik riadenia z autobusu a aj cerpadlo vpredu pri remenici tias z autobusu karosa mam e ho tam us asi15 rokou akrutim na mieste z jednim palcomIvan50 píše:Super ,a ake ozubene kolesa a hriadele si použil?Popripade ake upravy si robil na hriadeli v prevodovke?Dik za info...
Servo,mam volant z desty,cerpadlo pocitam dat priamo na remenicu.