jo u semenářů to znám byl sem tam 2 roky zpět asi na 70 zetoru ,,mám to tam co by kamenem dohodilrolfik píše:zachranovat budu ale manzelka vrci ,jeste musim delat o kolo baraku.Ten modry pochazi ze slechtitelskyho a semenarskyho podniku Slapy v Tabore znas to tam.Zeleny pochazi sts Prunerov u Chomutova a ja ho koupil s Kydlin u Klatov
supri od budejc
Moderátor: Lukashil
- pepa.traktor
Re: supri od budejc
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
no tak vidis jak je ten svet malej
- pepa.traktor
tak takrolfik píše:no tak vidis jak je ten svet malej
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
supraci vsimly jste si jak Polaci delaj kapitalku supru ze maji pisty obracene nu co a beha taky
Tak ted sem to pořádně četl a zeptam se tak že toť tito mechaniky asi nebrad kdych šel do GO,je lepší asi Velke Meziříčí? http://www.agm-agromotor.cz/rolfik píše:Cau supry mam protoze me traktory bavi.Je to sice jine svezeni nez v John deeru ale ma to taky naco do sebe. Na tom zelenym supru je motor po go u firmy malec kadlec merin ale jako kdyz to tam skladal ucen.Motor mi porad nemazal,neudelal tlak na budiku tak jsem tam volal a po dlouhym dohadovani snim rekl ze prijede ale kdyz to bude moje chyba ze mu zaplatim cestu atd.Tak jsem rekl ze sundam vanu a ejhle neutahli mi saci kos ani ty plechy tam nedali potom je poslali.za druhy ze mi nejde dekompresor, tak jsem to rozebral a zjistil jsem ze jsou ticky obracene.Ten kdo to daval dohromady ten musel byt po opici
- v2000m
- Kontaktovat uživatele:
U Malce jsme meli motor ze supra taky na GO a řekl bych, že je tyhle starý motory a kompletní GO nebavěji, po zkušenostech bych si u nich nechal udělat kliku blok a písty a zbytek u nějakého šikovného z dílny z družtva nebo tak nějak...
Třeba nevyměnili mrazovky v hlavách....
Ale zas měli jěště ze starých zásob ojnici ( jedna byla vydřená) a přítlačák na spojku, náš byl rozpraskaný...
Třeba nevyměnili mrazovky v hlavách....
Ale zas měli jěště ze starých zásob ojnici ( jedna byla vydřená) a přítlačák na spojku, náš byl rozpraskaný...
Dneska bych si nachal udelat jen polomotor zbytek bych si uz udelal sam
nevite nekdo jestli predni svetla z v3s jsou stejni jako na supru
Ja myslím že neeee ,jetu u nás jeden obchod a maj tam světla velký halogeny fak jak Supracky ale jedno stojí k 1000,- a ty mne lakají no ale Supřík ještě potřebuje moc korunek aby byl jak si jej představuji tak to musí počkat.Arolfik píše:nevite nekdo jestli predni svetla z v3s jsou stejni jako na supru
ja byl dneska v obchode maji tam veci na tatry .v3s atd maji tam novy svetla na v3s za 1200 s dph tak se ptam
Kolego ale jak pojedu kolem tak se ti možu zeptat na EMAIL a domluv se jestli tito bliknou a uvídíš jestli se ti budou líbít.rolfik píše:ja byl dneska v obchode maji tam veci na tatry .v3s atd maji tam novy svetla na v3s za 1200 s dph tak se ptam
Ahoj, prosím tě z jaké hmoty sis vystřihl těsnění mezi díly chladiče, jak je to vidět na obr. imm030_29.jpg?
Díky za odpověď.
Díky za odpověď.
je to vystrihli s klingerit,asi 3mm tlustej jako u originalu,ale na dalsim jsem to udelal 1 mm jeste po maz silikonem a drzi taky.ten 3mm klingerit je hrozne draheja ja mel uz jenom ten slabej,hlavne ze netece