Zetor 50 Super

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Rozzik

Re: Zetor 50 Super

#361 Nový příspěvek od Rozzik »

staník píše:Náplň oleje pro hydrauliku a pro převodovku zvlášť mněl Zetor Super 35.Padesátka má náplň jednu,saje přímo pe dna.Podívám se po fotkách.
Tak abych se na to pripravil hlavne dusevne, musim vyndat okna v kabine, abych mohl za ram povesit kladkostroj na zvednuti, tezko to zvednu sam. Taky si pamatuji ze se hodi rovnou vymenit gufero kolem vyvodaku. Taky juknu na nahradni dil a koupim si ho. Zatim dik. Nemas jeste fotku z te druhe strany jak jsou tam upevnena ta tahla k te pacce?
Diky
Jednou měř a třikrát řež! :)
Foto album: https://photos.app.goo.gl/bHQ5upK8wDy8Jc4NA

mareko

#362 Nový příspěvek od mareko »

Jaké knížky máš o suprech?.Moc jsem jich nenašel na netu :-/ .Fotky jsou na jedničku :up:
diesel to je koncert

staník

#363 Nový příspěvek od staník »

mám katalog náhradních dílů na 35 a dílenskou příručku pro opravy traktorů Zetor Super(taky 35)kolových i pásových.Jsou tam i výkresy dílenských přípravků.Dál mám dílenskou příručku na padesátku a návod k užívání padesátky.Některé knížky kopíroval kamarád a dal je na stránky tuším kolegy se jménem simeja na veteranfóru.najdu jeho veb.Něco má pan ing B.Dědek tel.723 159 350.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

mareko

#364 Nový příspěvek od mareko »

staník píše:mám katalog náhradních dílů na 35 a dílenskou příručku pro opravy traktorů Zetor Super(taky 35)kolových i pásových.Jsou tam i výkresy dílenských přípravků.Dál mám dílenskou příručku na padesátku a návod k užívání padesátky.Některé knížky kopíroval kamarád a dal je na stránky tuším kolegy se jménem simeja na veteranfóru.najdu jeho veb.Něco má pan ing B.Dědek tel.723 159 350.
já mám katalog ND stažený z netu a taky dílenskou příručku atd.Mám pocit že tam není zdaleka vše . Ve schématu mazání byla tabulka se dvěma údaji na tu hydrauliku . Je to asi stejné pro 35 a 50 proto mne to zmátlo . popsané jsou dvě náplně
diesel to je koncert

staník

#365 Nový příspěvek od staník »

Ta dílenská příručka na 35 je neuvěřitelně podrobná,máš tam soupis dílů které budeš potřebovat seznam nářadí a přípravků a dokonalej postup jak demontovat a potom montovat.Je to málemtak podrobné že vezmeš do pravé ruky klíč a do levé šroub a po zasunutí začneš utahovat doprava :smich:
Dílna je dílna

mareko

#366 Nový příspěvek od mareko »

staník píše:Ta dílenská příručka na 35 je neuvěřitelně podrobná,máš tam soupis dílů které budeš potřebovat seznam nářadí a přípravků a dokonalej postup jak demontovat a potom montovat.Je to málemtak podrobné že vezmeš do pravé ruky klíč a do levé šroub a po zasunutí začneš utahovat doprava :smich:
mám knihy na 7011 8011 na supra co jsem ti psal,ale tak podrobne to není ,Třeba o vyměnách náplní atd tam skoro není nic
diesel to je koncert

staník

#367 Nový příspěvek od staník »

Tohle se nedá srovnávat já nevím jestli to někdo z vás má ale ta knížka je tak 25-27 cm krát 35-40 cm a silná je i s těmi výkresy tak tři cm.Byla pro opravářské dílny.Máš tam i popis vyvažování setrváku pomocí sklenářského tmelu-dáš hrudku na vrch kde se to v přípravku zastavilo a až to je přesně tak se musí zastavit kdekoliv.Potom naproti vrtáš vrtákem prům.16 mm a když odvrtáš za špičku tak jsi odebral x gramů a každý další mm hloubky je y gramů až dosáhneš váhy tmelu.Ten postup je běžnej ale většinou ti nenapíšou jak a kolik a čím v číslech.
Dílna je dílna

mareko

#368 Nový příspěvek od mareko »

samozřejmě ji neprodáš :smich: blbá otázka vím
diesel to je koncert

staník

#369 Nový příspěvek od staník »

Nesmím ale snad bude naskenovaná.Podívej se na to veteranfórum.jinak mi slíbil Kuzja že ji naskenuje a dá na veb.
Dílna je dílna

mareko

#370 Nový příspěvek od mareko »

Na tom veteranforu se blbě orientuji. simeju jsem našel ale jeho odkaz na stažené stránky nikoli
diesel to je koncert

tomm

#371 Nový příspěvek od tomm »

mareko píše:Na tom veteranforu se blbě orientuji. simeju jsem našel ale jeho odkaz na stažené stránky nikoli

http://www.zetor25dily.ic.cz 8)

mareko

#372 Nový příspěvek od mareko »

Moc děkuji dobréé :D :D
diesel to je koncert

Peetan

#373 Nový příspěvek od Peetan »

Třeba tu taky něco vyčtete nebo omrknete...: http://www.zetor50super.wz.cz/
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA

Rozzik

#374 Nový příspěvek od Rozzik »

staník píše:Nesmím ale snad bude naskenovaná.Podívej se na to veteranfórum.jinak mi slíbil Kuzja že ji naskenuje a dá na veb.
Taky bych takovou podrobnou knizku bral, staci kde ji stahnout. Mam v pdf nahradni dily, prirucku na opravu. Je pruser ze to ma vsechno dost mega na poslani emailem.
Dejte sem pak odkazy kde se to da stahnout.
Diky
Jednou měř a třikrát řež! :)
Foto album: https://photos.app.goo.gl/bHQ5upK8wDy8Jc4NA

jura50
Kontaktovat uživatele:

#375 Nový příspěvek od jura50 »

Zdar pánové.Dívám se že zrovna řešíte hydrauliku.Muže mi někdo předběžně říct na co se připravit nebo čim to muže být a co se stím dá dělat :když mi ve vysokých otáčkách hydraulika drží a jak uberu otáčky tak pomalu začne padat. dík za info :help: :friends:
= to je tak, když se kuchař hrabe v traktoru ;) = Čím větší kladivo , tím větší odborník ===()
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --

Odpovědět

Zpět na „Zetor Super 35-50“